ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- levskar_95
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Новият тумор в българския футбол,днес официално се роди. 
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
Разбираем е синия хленч, хегемона се завръща с гръм и трясък в елита.
Почивката свърши почваме ви!
Плановете на предателите продали се на Шиши го издухаха мощно и скоро ще бъдат забравени. Напред Армейците!
Плановете на предателите продали се на Шиши го издухаха мощно и скоро ще бъдат забравени. Напред Армейците!
-
powerkroky

Честито на всички армейци !
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
icko65 написа:Altarf написа:icko65 написа:Не ми е ясно след като за ганчевистите това в елита е ЦСКА защо ще търсят приемственост и сливане с олд ПФК?Нали АД-тата нямат значение.Пък и да видим къде и с какви екипи ще играят..
Заради тънкообидните фенове. Триста пъти ти се каза. Иначе на мен лично не ми пука дали ще има някакво преобразуване със старото дружество. Не вярвам и да стане с тия пасиви, които има. Независимо дали Божков, Уорън Бъфет или който и да било се захване.
Май няма да е заради тях а заради купите и титлите..Нали не си мислиш че това ГМО е 31 кратен шампион?
Покажи ми къде в баланса на старото дружество или на което и да е търговско дружество фигурират титлите и историята. Пиши ми на лично, че не ми се следи цялата тема.
levskar_95 написа:Новият тумор в българския футбол,днес официално се роди.
Да-старият тумор сте вие
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
boabbb написа:парци написа:boabbb написа:А Локото, в частност другаря парци, няма какво да скачат - те са със същата схема ... Дружеството от последния им сезон в "А" група е при другаря Касев
Едно и също няма да го пиша по 200 пъти. В момента отборът ни е под шапката на ОСК, припознат от фенове, журналисти, общественост - от това по-автентичен Локомотив здраве му кажи. Уви, за тоя оранжево-зеленикав урод с червеникава утайка, на който се кланят някои в момента, не може да се каже същото. By a long shot.
Колега парци, били ви припознали журналистите, така лиАз, доколкото виждам, горе на новината за лиценза за "А" група е сложена тая снимка
![]()
![]()
шЪ играете ли за купата бе момци
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Купата вече я взехме.
,за тези ,които не са разбрали или са отпаднали още в много по ранен етап. 
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
ivan56 написа:Цирка на бфс, ще е пълен ако истинското ЦСКА, го допуснат да участва във Б група![]()
Значи щом ЦСКА-София ще играе в А група ще има и мач за суперкупата.
Циркът, който чакате няма как да се случи, защото Паслар пусна писмо за отказ от участие на старото дружество в следващото първенство. Разглеждането на оздравителните планове ще е след старта на В група, така че ако Божков пусне молба за членство в БФС (или БСФ), може евентуално да участва в А окръжна.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
levskar_95 написа:Новият тумор в българския футбол,днес официално се роди.

boabbb написа:Tommi написа:Ако имаш предвид събитията около Литекс, там има официални публично достъпни документи.
Това е разликата между нас и вас - вие 30 години не може да се отърсите от милиционерщинатаНещата винаги са "под масата" , винаги е подмолно, с "други начини" ... Накрая обаче всичко лъсва, след има-няма месец в Словения пак ще лъсне
Това пък какво общо има? Или просто няма какво да кажеш.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!