Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Logical person » 07 яну 2015 19:11

Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:
ЦСКА спечели на първа инстанция делото за обявяване на фалит. Несъстоятелността беше поискана от "Папаз холдинг" на украинския милиардер Константин Жеваго и охранителната фирма "Люкрим гард". Техните претенции са отхвърлени, като те ще трябва да платят и 5900 лв на ЦСКА за адвокатски хонорари. Решението означава, че подобна съдба ще има и това, заведено от пернишката фирма "Юнис", която също претендира за пари. Тази фирма започна ремонт на Панчарево, след което се оказа, че няма никакви документи и всичко беше съборено. "24 часа"

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=526025

Стана точно както си мислех :)

Определено става точно, както си мислиш :mrgreen:
По принцип вие на Спортал не вярвате, но сега има изключение. На мен ми прави впечатление, че подобни дела се печелят винаги когато има нещо тъмно около клуба. Сега това беше напускането на Карачанаков и информацията, че пак има проблеми със заплатите. Веднага в Спортал излиза бодряшка статия, която пълни душата и очите на изстрадалия фен на ЦСКА. Бобо, ти го раздаваш бир парче юрист, доколкото си спомням. Аз съм чел тук таме някои съдебни решения, но за първи път виждам съдебно решение, при което загубилата страна не плаща съдебните разходи, а плаща адвокатския хонорар на спечелилата страна. Това някакъв нов принцип в издаването на съдебни решения ли е и откога е въведен :roll:

ПП- Както обикновено, първата инстанция си няма име 8-)

Новината е от преди няколко дни, а в случая спортал реагират последни и с недъгаво препечатване.

Може ли линк към оригиналното съдебно решение, моля!

Аз да не съм ти секретарка ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2015 19:31

Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:
ЦСКА спечели на първа инстанция делото за обявяване на фалит. Несъстоятелността беше поискана от "Папаз холдинг" на украинския милиардер Константин Жеваго и охранителната фирма "Люкрим гард". Техните претенции са отхвърлени, като те ще трябва да платят и 5900 лв на ЦСКА за адвокатски хонорари. Решението означава, че подобна съдба ще има и това, заведено от пернишката фирма "Юнис", която също претендира за пари. Тази фирма започна ремонт на Панчарево, след което се оказа, че няма никакви документи и всичко беше съборено. "24 часа"

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=526025

Стана точно както си мислех :)

Определено става точно, както си мислиш :mrgreen:
По принцип вие на Спортал не вярвате, но сега има изключение. На мен ми прави впечатление, че подобни дела се печелят винаги когато има нещо тъмно около клуба. Сега това беше напускането на Карачанаков и информацията, че пак има проблеми със заплатите. Веднага в Спортал излиза бодряшка статия, която пълни душата и очите на изстрадалия фен на ЦСКА. Бобо, ти го раздаваш бир парче юрист, доколкото си спомням. Аз съм чел тук таме някои съдебни решения, но за първи път виждам съдебно решение, при което загубилата страна не плаща съдебните разходи, а плаща адвокатския хонорар на спечелилата страна. Това някакъв нов принцип в издаването на съдебни решения ли е и откога е въведен :roll:

ПП- Както обикновено, първата инстанция си няма име 8-)

Новината е от преди няколко дни, а в случая спортал реагират последни и с недъгаво препечатване.

Може ли линк към оригиналното съдебно решение, моля!

Аз да не съм ти секретарка ?

Не си, но и не си прав, че има подобно съдебно решение и само Спортал са закъснели, че и са го преписали некадърно. Всъщност, само те са го пуснали засега, защото не видях и ГОНГ да са го отразили, а влизам редовно в сайта..преди да вляза във форума.

ПП- Колкото и да не си секретарка, ако наистина има такова решение ти със сигурност нямаше да пропуснеш възможността да ми натриеш носа :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 яну 2015 23:03

DarkPsy написа:Името на Стивън Ло мистериозно изчезна от проекта край Равно поле - други ще спасяват ЦСКА

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=526112

Това вярно ли е?

Вярно е! Сложил е жена си да го представлява.Това не променя нищо парите ги дава той.За тъпите журналя обаче е мистериозно. :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 яну 2015 09:08

onegavon написа:
DarkPsy написа:Името на Стивън Ло мистериозно изчезна от проекта край Равно поле - други ще спасяват ЦСКА

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=526112

Това вярно ли е?

Вярно е! Сложил е жена си да го представлява.Това не променя нищо парите ги дава той.За тъпите журналя обаче е мистериозно. :lol:

Той по принцип е криминално проявен, аз се чудя как и досега беше в проекта :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Майкъла: За "Армията" не се плаща наем, защо плачем ?!

Мнениеот GOLEADOR » 08 яну 2015 13:50

Председателят на НС на ЦСКА Александър Томов и неговата дясна ръка Александър Тодоров преди минути влязоха в сградата на спортното министерство, видя човек на Sportal.bg. Там те най-вероятно ще имат среща със спортния министър Красен Кралев, с когото ще обсъждат въпроса с базите на тима в Борисовата градина и Панчарево. Томов и Тодоров носеха няколко папки с документи, които ще бъдат представени пред съответните компетентни органи. Както е известно, червените искат да прекратят сегашния концесионен договор и да склучат нов, който да е за срок от 30 години. Ако това се случи, Александър Томов на няколко пъти обяви, че има инвеститор и за "Българска армия", и за "Панчарево".

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=526255
П.П.
Новината е от 08 януари 2015 | 13:11
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 яну 2015 14:00

"Армията" си е на концесия, явно искат да се поднови, а и да обхване и Панчарево ;) Томов явно реди някаква далавера ... Както е споменато и в сайта : "въпросът е, че трябва да ни се даде на концесия 49% от "Борисова градина " , орлов мост и площад "народно събрание" - изконна собственост на великия армейски клуб" :twisted: :twisted: Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 яну 2015 14:00

boabbb написа:"Армията" си е на концесия, явно искат да се поднови, а и да обхване и Панчарево ;) Томов явно реди някаква далавера ... Както е споменато и в сайта : "въпросът е, че трябва да ни се даде на концесия 49% от "Борисова градина " , орлов мост и площад "народно събрание" - изконна собственост на великия армейски клуб" :twisted: :twisted: Изображение

Ми крайно време е да ни ги върнат или да си ни ги дадат! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 08 яну 2015 14:01

И пускате цяла тема, защото някакъв психично болен индивид казал нещо?

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 08 яну 2015 14:18

То няма лошо нека ви дадат Армията ако трябва и за 100 години! Въпросът е друг... Защо бяха всички тези циркове и рев "искаме си базите" - ами те базите са си били дадени на вас през цялото време. " Само ние плащаме наем" - да, ама не! И вие не сте плащали никакъв наем. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 яну 2015 14:30

професор Томов написа:По навик и стара армейска традиция :!: По този начин демонстрираме несломимият армейски дух 8-)

Виж как знаеш, Джингиби! Сещаш се за някои работи, въпреки, че не си много умен! :lol:
По темата: Бълвочите на този профан трудно могат да минат за "мнение", още по-малко пък за меродавно! ;) Всички го игнорират, защото архантропът за никой не е казал една добра дума!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Архив”