Примера Дивисион (сезон 2010/2011)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Примера Дивисион (сезон 2010/2011)

Мнениеот AnalBreaker » 19 юли 2011 23:46

megan fox написа:
Santiago Munezz написа:Чакай,чакай малко сега...тук никой не ти е казал,че Валдес е за ч.к. просто ти взе да говориш,че Уайфалуши бил престъпник и убиец щото контузил Меси...и пича ти пуска клипче в което Валдес нокаутира с шут в главата играча на Копенхаген(влизането на Валдес е къде къде по-брутално от това срещу Меси),а това прави ли Валдес също престъпник и убиец? :?
Аnal Breaker никъде не те питаше защо няма червен картон за Валдес,а просто ти показа,че има и по-брутални влизания от това на Уайфалуши срещу Меси и то на футболист от любимата ти Барса!

Да, което бе провокирано от влизането на съперника и бездействието на рефера... Клин-клин избива. ;) След като нашите играчи ще ги ритат така... те да не са балами или боксови круши?! Много ясно, че ще отговорят на удара с удар! И аз да бях и аз така щях да реагирам, даже ако бях на мястото на Валдес след като съм скочил и ритнал съперника в главата (в прочем, когато играя футбол точно така играя - ритнат ли ме умишлено, или мой съотборик..., почвам умишлено да контузвам съперници, включително съм ритал хора в главите) при падането щях да гледам да падна така, че с бутоните и да стъпя отгоре му! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Това не говори добре за теб
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 юли 2011 23:51

AnalBreaker написа:
megan fox написа:
Santiago Munezz написа:Чакай,чакай малко сега...тук никой не ти е казал,че Валдес е за ч.к. просто ти взе да говориш,че Уайфалуши бил престъпник и убиец щото контузил Меси...и пича ти пуска клипче в което Валдес нокаутира с шут в главата играча на Копенхаген(влизането на Валдес е къде къде по-брутално от това срещу Меси),а това прави ли Валдес също престъпник и убиец? :?
Аnal Breaker никъде не те питаше защо няма червен картон за Валдес,а просто ти показа,че има и по-брутални влизания от това на Уайфалуши срещу Меси и то на футболист от любимата ти Барса!

Да, което бе провокирано от влизането на съперника и бездействието на рефера... Клин-клин избива. ;) След като нашите играчи ще ги ритат така... те да не са балами или боксови круши?! Много ясно, че ще отговорят на удара с удар! И аз да бях и аз така щях да реагирам, даже ако бях на мястото на Валдес след като съм скочил и ритнал съперника в главата (в прочем, когато играя футбол точно така играя - ритнат ли ме умишлено, или мой съотборик..., почвам умишлено да контузвам съперници, включително съм ритал хора в главите) при падането щях да гледам да падна така, че с бутоните и да стъпя отгоре му! :evil: :evil:

Това не говори добре за теб

Напротив! Ти не ме ритай и аз няма да те ритам! Елементарно е! Но след като си дошъл и умишлено си ме ударил аз няма да седя като п*тка и нищо да не направя! Забрави ги тия глупости от библията като ти ударят шамар да обърнеш другата буза... аз си падам по Старият завет - "зъб за зъб и око за око"! ;) Щом те удрят нарочно, нормално е да отвърнеш на удара с удар, а не като някой страхливец да си замълчиш и да оставиш другите да те тормозят! :evil: :evil: :evil: - Въпрос на принципи! Само така няма да позволиш никой да те тормози - като всички знаят, че си безкомпромисен и позволят ли си нещо такова срещу теб, че ще си изпатят тежко... никой не би си помислил дап остъпва така с теб! Или с други думи казано това е перфектен защитен механизъм! - Ти не се ебaвай с мен и аз няма да се ебaвам с теб!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 19 юли 2011 23:51

megan fox написа:Да, което бе провокирано от влизането на съперника и бездействието на рефера... Клин-клин избива. ;) След като нашите играчи ще ги ритат така... те да не са балами или боксови круши?! Много ясно, че ще отговорят на удара с удар! И аз да бях и аз така щях да реагирам, даже ако бях на мястото на Валдес след като съм скочил и ритнал съперника в главата (в прочем, когато играя футбол точно така играя - ритнат ли ме умишлено, или мой съотборик..., почвам умишлено да контузвам съперници, включително съм ритал хора в главите) при падането щях да гледам да падна така, че с бутоните и да стъпя отгоре му! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Значи по-същата причина може и Уайфалуши да е спънал Меси,щото преди това еди кой си играч на Барса е спънал по-същия начин играч на Атлетико.
Не си ли се замислял над това?Защо Уайфалуши да седи като ***** след като преди това и неговите съотборници са отнесли някой и друг шут? :? Или единия е оправдан щото е от Барса е другия щом не е от твоя отбор значи е убиец за това "адски зверско" влизане срещу Меската :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 юли 2011 23:56

Santiago Munezz написа:
megan fox написа:Да, което бе провокирано от влизането на съперника и бездействието на рефера... Клин-клин избива. ;) След като нашите играчи ще ги ритат така... те да не са балами или боксови круши?! Много ясно, че ще отговорят на удара с удар! И аз да бях и аз така щях да реагирам, даже ако бях на мястото на Валдес след като съм скочил и ритнал съперника в главата (в прочем, когато играя футбол точно така играя - ритнат ли ме умишлено, или мой съотборик..., почвам умишлено да контузвам съперници, включително съм ритал хора в главите) при падането щях да гледам да падна така, че с бутоните и да стъпя отгоре му! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Значи по-същата причина може и Уайфалуши да е спънал Меси,щото преди това еди кой си играч на Барса е спънал по-същия начин играч на Атлетико.
Не си ли се замислял над това?Защо Уайфалуши да седи като ***** след като преди това и неговите съотборници са отнесли някой и друг шут? :? Или единия е оправдан щото е от Барса е другия щом не е от твоя отбор значи е убиец за това "адски зверско" влизане срещу Меската :lol: :lol:

Ами погледни статистиката и ще видиш кой отбор е направил повече нарушения... в 99% от случаите футболисите на Барселона са многократно повече ритани! ФАКТ. Винаги съм се чудел как нашите играчи средно за мач правят по 10-12 нарушения,а срещу нас съперниците ни правят средно по 20-21 нарушения..., но щом мислиш, че Уайфалуши е имал да си връща... така да е! Но, дори и така да е било... играч на Атлети не беше контузен и да не може да играе в следващите няколко мача, за разлика от Меси, който пропусна 2 мача в Примера заради Уайфалуши! - една доста съществена разлика!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 19 юли 2011 23:57

Никой няма право да докосва с пръст играчите на Барса, защото ще бъде съден за предумишлено убийство!
Последна промяна от AnalBreaker на 20 юли 2011 00:00, променено общо 1 път.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 19 юли 2011 23:59

megan fox написа:
Ами погледни статистиката и ще видиш кой отбор е направил повече нарушения... в 99% от случаите футболисите на Барселона са многократно повече ритани! ФАКТ. Винаги съм се чудел как нашите играчи средно за мач правят по 10-12 нарушения,а срещу нас съперниците ни правят средно по 20-21 нарушения..., но щом мислиш, че Уайфалуши е имал да си връща... така да е! Но, дори и така да е било... играч на Атлети не беше контузен и да не може да играе в следващите няколко мача, за разлика от Меси, който пропусна 2 мача в Примера заради Уайфалуши! - една доста съществена разлика!

Само ми кажи нарушението по-грубо ли беше от онова на Валдес? Кажи ми Уайфалуши искаше ли да го контузи или убие. Това бе тактическо нарушение, с което да се спре опасността в зародиш
Един ИСТИНСКИ българин !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 00:00

AnalBreaker написа:Никой няма право да докосва с пръст играчите на Барса, защото ще бъдат съдени за предумишлено убийство!

Много правилно си разбрал! Това, което прави Барса на терена... никой друг отбор не го може и това нещо трябва да се пази! Само Барса все още търси романтизма във футбола и това е безценно богатство, което трябва да се съхранява с цената на всичко! Аман от ръгбисти, каратисти и тн... Футбола е игра с топка и игра на голове, а НЕ игра контузи/наръни съперника! Разберете го това нещо!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 00:02

AnalBreaker написа:
megan fox написа:

Само ми кажи нарушението по-грубо ли беше от онова на Валдес? Кажи ми Уайфалуши искаше ли да го контузи или убие. Това бе тактическо нарушение, с което да се спре опасността в зародиш

Не, не беше по-грубо! Но разликата е в това: В нарушението на Уайфалуши имаше умисъл - ти сам го каза - тактическо нарушение, т.е. умишлено, докато това с Валдес бе инцидент и в него нямаше нито грам умисъл поне според мен! А това е една съществена разлика. ;) Едно е да дойда нарочно и да ти забия един тупаник, било това и тактическо ход, а друго е без да искам по невнимание или друга причина да те ударя!

А след като е било умишлено нарушението на Уайфалуши... явно е искал да контузи Меси!!! Все пак футболистите отлично знаят кое нарушение може да контузи съперника и кое не и след като играча на Атлети с умисъл спъна Меси... никой не може да ме убеди, че не е искал да контузи Лео! :evil:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 20 юли 2011 00:04

Я си пусни пак двете нарушения и ходи да спиш
Един ИСТИНСКИ българин !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2011 00:07

AnalBreaker написа:Я си пусни пак двете нарушения и ходи да спиш

Т.е. да разбирам, че не си съгласен, че нарушението на Валдес е по-грубо от това на Уайфалуши, така ли?! :? :? :? :idea:

Върни се в “Архив”