Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Селският тарикат Цонко!!
Не се научиха ръководители,треньори,футболисти,собственици,журналисти ,че футбола е създаден за зрителите и народа.Правят се на интересни,гледат да се саморекламират,но не и да работят за доброто на тази игра у нас.И сега наш Цонко му скимнало,че е супер ощетен в един мач.Бегло гледах същия мач и не забелязах фрапиращо ощетяване на Калиакра.Имаше някоя друга грешка(има ги по цял свят,но не знам другаде някой да е бойкотирал мач),но бяха в ущърб и на двата отбора.Така,че не мога да си обясня лигавото и неадекватно поведение на този селски тирикат пред камерите .Ако това беше в една бяла държава,този индивид отиваше на доживотно наказание да не се занимава с футбол,отбора глобен с голяма сума(която ,ако не се плати до следващия мач-то мач няма да иам за Калиакра) и отнемане на точки.Сигурен съм ,че това няма как да стане с това ръководство,те просто за нищо не стават!!!!
Re: Мач между Калиакра и Левски ще има, но приятелски
Тони Здравков обмисля да си подаде оставката като старши-треньор на Калиакра, също така намекна нещо, че с тази сценка се опитват да се прикрият някакви неща в Калиакра - интересно.
Дам......., това го споделих преди час някъде, все пак наближават избори
„Свалям шапка на всеки, който помага на спорта, в това число и Цонко Цонев. Но не мисля, че това е начинът. Предизборна година, може да се подготвя за кампания, това няма никакво основание във футболна насока.”
Дам......., това го споделих преди час някъде, все пак наближават избори

- blue avalanche
- Контакти:
Re: Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)
milen.hristov написа:blue avalanche написа:milen.hristov написа:Трябва винаги да бием!
Там е проблема в момента не съм убеден
Т.е,според теб,трябва винаги да падаме.Правилно ли разбрах?Или,викаш,чат-пат-за здраве.
Еми ако това трябв аза да се махнат двама вегенерати от отбора май да[/quote]
Еми от тук нататък си купувай билети за сектор Г,вдигай лозунгите и тва е!Жалко,че мача с ЦСКА мина-щяхте да си "паснете" идеално.
имам въпрос - какво става с наказанието на Дембеле ? остава ли за следващия мач или изтече сега ??? моля да има само сериозни отговори
Re: Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)
Абе едвали Ясен е повлиял толкова много ,момчетата са били път до каварка за мач от 19 кръг ,а в последния момент са разбрали ,че ще играят контрола която няма значение... Не управдавам Ясен за нищо ,но и ние да сме и на нас няма да ни се играе 

Лично мнение: СЪДИЯТА ОПОРОЧИ МАЧА!
претенции на домакините:
1. 7-ма мин Несъществуваща засада
2. 12-та мин груб фаул в атака без жълт картон
3. 26-та мин неотсъдена дузпа
4. 38-ма мин нарушение за 2-ри жълт картон и следователно червен за състава на гостите
5. Гола на Иса трябва да се отмени защото уговорката беше да вкара с крак а той отбеляза с глава
претенции на гостите:
100% тенденциозно съдийство
2 неотсъдени дузпи
няколко несъществуващи засади
с отсъждането си съдията повлия върху резултата
Гостите излизат с декларация, че ще бойкотират следващия мач ако не се спрат правата на главния рефер!
УЖАС, все пак сме в БГ - алчноста е достигнала колосални размери, на никой от БФС не му дреме какво се случва на терена - единственото важно е да има превод по сметката след края на мача!!!
претенции на домакините:
1. 7-ма мин Несъществуваща засада
2. 12-та мин груб фаул в атака без жълт картон
3. 26-та мин неотсъдена дузпа
4. 38-ма мин нарушение за 2-ри жълт картон и следователно червен за състава на гостите
5. Гола на Иса трябва да се отмени защото уговорката беше да вкара с крак а той отбеляза с глава
претенции на гостите:
100% тенденциозно съдийство
2 неотсъдени дузпи
няколко несъществуващи засади
с отсъждането си съдията повлия върху резултата
Гостите излизат с декларация, че ще бойкотират следващия мач ако не се спрат правата на главния рефер!
УЖАС, все пак сме в БГ - алчноста е достигнала колосални размери, на никой от БФС не му дреме какво се случва на терена - единственото важно е да има превод по сметката след края на мача!!!
добре, че не играха, защото тези смешници - Ясен и Ганзо отново не бяха в час. ще затрият отбора. пълна липса на тактика и визия за футбол. вън Ясен от Левски! Гонзо - вице почетен президент. вън тези некадърници от управлението на Левски!
batekrasi написа:имам въпрос - какво става с наказанието на Дембеле ? остава ли за следващия мач или изтече сега ??? моля да има само сериозни отговори
Това, че мач не е имало няма нищо общо с наказанието на Дембеле.

- Udoji90
- Контакти:
PFC Litex написа:Тони Здравков обмисля да си подаде оставката като старши-треньор на Калиакра, също така намекна нещо, че с тази сценка се опитват да се прикрият някакви неща в Калиакра - интересно.
Ами, и аз бих си подал оставката, когато президентът на отбора започне да ми се меси в работата. Любо Пенев подаде оставка в ЦСКА, защото не искаше шефовете да му се месят. (Всъщност те първо не му я приеха, но после го уволниха и сложиха Андоне.) Цонко сам си каза, че разбира от концерти, а не от футбол. Тогава защо си вре носа, където не му е работа?!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Евала бе Цонко!Все така да мислиш за Левски и "другите малки отбори".Дано по-скоро се озовете в Б група,защото вашето място не в А група.100% е ясно,че Цонко цели нещо много по-различно от това,за което говореше днес.
Калиакра 0:0 Пирин
Калиакра 4:0 Черно море
Калиакра 0:1 Академик (София)
Монтана 3:2 Калиакра
и други.
Най-големите приятели на Цонко участват в най-странните мачове от това първенство
Калиакра 0:0 Пирин
Калиакра 4:0 Черно море
Калиакра 0:1 Академик (София)
Монтана 3:2 Калиакра
и други.
Най-големите приятели на Цонко участват в най-странните мачове от това първенство