Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев предложи договори на петима
хм..а с Гуджев какво става? Не е споменат в цитата от пост#1 ?
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
http://sport.plovdiv24.bg/257372.html
Една "въпросителна" по-малко
Халфът на Ботев Тодор Тимонов остава в Ботев, това заяви самият футболист пред репортер на Plovdiv24.bg.
"Изобщо не са верни появилите се слухове в пресата, че съм искал толкова много пари от ръководството на Ботев за да остана в клуба", добави Тимонов.
"Постигнахме споразумение с клуба и договора ми с Ботев е въпрос на време", завърши Тодор Тимонов.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/257372.html#ixzz1NXklXeuH
Една "въпросителна" по-малко

Не натискайте ТУК!
- Canaries front
- Контакти:
И Гуджев,Христов и Св.Асенов би трябвало да получат предложения за договори.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- емо73канар
- Контакти:
Re: Мениджъри затрупаха Ботев с оферти
Току що идвам от Колежа,Лимона е казъл ,че ще остане ,но Данчо си е събрал багажа и е заминал за долината на широките гащи,което е много жалко за нас.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
емо73канар написа:Току що идвам от Колежа,Лимона е казъл ,че ще остане ,но Данчо си е събрал багажа и е заминал за долината на широките гащи,което е много жалко за нас.
Защо да е жалко? Минев е казвал доста пъти, че идва в Ботев до края на сезона. Предложили са му пари на ръка, приел е - има си глава на раменете да мисли. По-добре е, че Лимона остава.
Не натискайте ТУК!
- емо73канар
- Контакти:
От малките всички остават.
Головата машина на "Ботев" (Пловдив) Наско Курдов ще продължи да радва публиката на "канарчетата". Нападателят обяви първо за читателите на БЛИЦ, че днес е отказал да се завърне в "Левски".
"Днес имах преговори, отказах завръщане в "Левски". Не съжалявам за решението си, тъй като се чувствам перфектно в "Ботев". Задължен съм на г-н Цветан Василев, който ме измъкна от Лудогорец през зимата", сподели бившият играч на Леверкузен пред БЛИЦ.
"Чувствам се задължен и на феновете на "Ботев". Подкрепят ме във всеки мач, благодаря им от сърце. Дано съм жив и здрав, за да ги радвам с головете си и в "Б" група. Целта е една - завръщане на "Ботев" в "А" група, защото мястото на този велик клуб е сред най-добрите", добави юношата на "Левски".
Шврнц Тпрунков написа:емо73канар написа:Току що идвам от Колежа,Лимона е казъл ,че ще остане ,но Данчо си е събрал багажа и е заминал за долината на широките гащи,което е много жалко за нас.
Защо да е жалко? Минев е казвал доста пъти, че идва в Ботев до края на сезона. Предложили са му пари на ръка, приел е - има си глава на раменете да мисли. По-добре е, че Лимона остава.
И не по-малко ключовото е, че и Тошко Неделев ще подпише договор!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
канарче написа:Шврнц Тпрунков написа:емо73канар написа:Току що идвам от Колежа,Лимона е казъл ,че ще остане ,но Данчо си е събрал багажа и е заминал за долината на широките гащи,което е много жалко за нас.
И не по-малко ключовото е, че и Тошко Неделев ще подпише договор!
Абсолютно! Трябва да свикнем вече, че уродското време свърши, и че е нормално някои играчи да избират друг път - на тяхно място има достатъчно кандидати, за разлика от преди, и вече няма нужда да чакаме по 3-4 години за някой що-годе добър, излъгал се по приказките на онзи нечовек...
Не натискайте ТУК!
bnborisov написа:Головата машина на "Ботев" (Пловдив) Наско Курдов ще продължи да радва публиката на "канарчетата". Нападателят обяви първо за читателите на БЛИЦ, че днес е отказал да се завърне в "Левски".
"Днес имах преговори, отказах завръщане в "Левски". Не съжалявам за решението си, тъй като се чувствам перфектно в "Ботев". Задължен съм на г-н Цветан Василев, който ме измъкна от Лудогорец през зимата", сподели бившият играч на Леверкузен пред БЛИЦ.
"Чувствам се задължен и на феновете на "Ботев". Подкрепят ме във всеки мач, благодаря им от сърце. Дано съм жив и здрав, за да ги радвам с головете си и в "Б" група. Целта е една - завръщане на "Ботев" в "А" група, защото мястото на този велик клуб е сред най-добрите", добави юношата на "Левски".
Момчето се поучи от грешката си, браво!!!