Премиършип - 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Премиършип - 2015/16

Мнениеот sunscres92 » 08 ное 2015 17:30

1914.1902 написа:Ефектът "нов треньор".Ще видим дали ще има промяна в следващите мачове. ;)

Лично за мен Вила ще отпадна безславно тази година, просто днес имаше някакъв импулс, но беше едва осезаем - а като нищо можеха да се приберат и разгромни след това 2-ро полувреме.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 ное 2015 07:32

След приключилия 12-и кръг във Висшата лига може да бъдат направени и обобщенията за него.

На базата на добрите прояви през уикенда, може да бъде съставен и идеалният отбор на кръга.

Ето кои попаднаха в него:

На вратата е Роб Елиът от Нюкасъл.

Защитата е съставена от Себастиян Басонг от Норич, Скот Дън от Кристъл Палас, Райън Бъртранд от Саутхемптън.

В средата на терена изборът пада върху Джеси Лингард от Манчестър Юнайтед, Дели Али от Тотнъм, Джони Хаусън от Норич и Джердан Шакири от Стоук Сити.

В атака са Джейми Варди от Лестър, Мануел Ланзини от Уест Хем и Хари Кейн от Тотнъм.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 ное 2015 17:55

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 ное 2015 10:07

Барне ли я Митьо и головата ситуация е готова 8-) Чудесно играе, не може да му се отрече 8-) Тука виждам специалисти, според които, Венгер бил "имунизиран" срещу титлата ... Ако факта, че Арсенал не дава стотици милиони за играчи, за да си "купи" титлата е "имунизиране" - да, така е :| Не е като други "велики" мениджъри, които печелят титлата, а след 1/3 от следващия сезон са в опасната зона около 15-тото място :? Или други, дето, ако не им купят играчи за 150 млн. преди сезона, са тотал щета цяла година ... Да, Венгер си има недостатъци, но да се подигравате на човек ставал "Мениджър на месеца" вече 15 пъти и задържал работата си близо 20 години, си е чиста глупост :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 ное 2015 10:12

То Венгер е имунизиран, не защото няма играчите, а защото Арсенал няма характер за шампиони...дори с Йозил и Санчез - всяка година сте първи по някое време от сезона за около месец-два (изключение е миналата) и всяка година влизате в някоя серия, която ви смъква до вашето си място или ае едно нагоре (3)...

Мениджър на месеца - честно ли го даде за пример :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Моуриньо с 3 спечелени титли по безалационен начин има 1-2 награди за мениджър на месеца :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 ное 2015 11:57

Моуриньо с реакцията си на кризата от началото на сезона ясно показва колко е "мениджър" ... Но темата е за Венгер - той има интервю пред "Екип" , в което казва доста интересни неща, там се вижда и всъщност колко интелигентен човек е :!: Аз лично не съм виждал Венгер да се вози на колене по терена, щото е бил еди-кой си ... Тука говориме за тотално различно отношение към играта :!: Аз лично не приемам факта, че той има вяра на медицинския щаб, а за поредна година имаме около 10 контузени играчи :!: Колкото до класата - имаме нужда от класа на някои постове, но аз лично съм против да си купиме играчи за 200 млн. като някои други отбори ... Първо, това не е гаранция за успех и второ - това не е първоначалната идея на футбола и развиването на даден отбор. На тоя етап имаме крещяща нужда от заместник на Санти Касорла, тъй като тоя пост ни е далече по-слаб от на конкурентите за титлата, че даже и от Челси ...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 ное 2015 12:28

boabbb написа:Моуриньо с реакцията си на кризата от началото на сезона ясно показва колко е "мениджър" ... Но темата е за Венгер - той има интервю пред "Екип" , в което казва доста интересни неща, там се вижда и всъщност колко интелигентен човек е :!: Аз лично не съм виждал Венгер да се вози на колене по терена, щото е бил еди-кой си ... Тука говориме за тотално различно отношение към играта :!: Аз лично не приемам факта, че той има вяра на медицинския щаб, а за поредна година имаме около 10 контузени играчи :!: Колкото до класата - имаме нужда от класа на някои постове, но аз лично съм против да си купиме играчи за 200 млн. като някои други отбори ... Първо, това не е гаранция за успех и второ - това не е първоначалната идея на футбола и развиването на даден отбор. На тоя етап имаме крещяща нужда от заместник на Санти Касорла, тъй като тоя пост ни е далече по-слаб от на конкурентите за титлата, че даже и от Челси ...

Това че Венгер не е толкова експресивен в реакциите е въпрос на характер. :roll:
Все едно Моуриньо, Клоп, Чоло са по-малко мениджъри защото изживяват по-бурно емоциите си при победите ? :roll: :?
Това е от миналия ден, като вкарахме на Хихон в 93 мин....

Реакцията на кризата...ами в случая за нея са по-виновни играчите, тъй като са в отвратителна форма (виж им мачовете за националните отбори - Азар се разхожда и играе толкова слабо и в Белгия, Оскар също, Коста е трагичен....и там ли е виновен Моу че не може да ги нареди или да им каже какво да правят)
Вината на Моуриньо е че им даде повече почивка лятото и почнахме 1 седмица по-късно подготовката!

За контузиите е виновна подготовката и програмата, която им налага треньора...как все при Венгер и Гуардиола постоянно има контузени??? Защо Моуриньо в Интер, Реал, Челси никога не е имал такава криза с контузени? Защо Съра не е имал толкова контузени по едно и също време? Едва ли все лекарите са виновни :roll:

Що се отнася до постовете и конкуренцията при вас - Касорла може да изиграе на ниво и този сезон, вече за другия ще трябва да му търсите заместник...не знам защо не пуска Рамзи с Коклен двойка и да ги върти тримата с Касорла, а го мъчи на крилото :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 ное 2015 13:50

Това за мъченето на крилото съм съгласен на 100% :!: Голяма глупост, още повече, че той си играе в центъра и Белерин сам ги мъчи от дясно - той между другото ми се струва, че скоро ще почне да получава някакви бомбастични оферти я от Барса, я от Реал ... В момента основния проблем е в контузиите - това, с което излязохме с Тотнъм е всичко налично в момента в атака :lol: Гибс е офанзивна смяна - смятай за какво иде реч :lol: Добре, че е паузата ... И пак щяхме да биеме, ама зализания направи дежурните непростими пропуски :evil:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 10 ное 2015 14:14

Накрая шампион ще е я Юнайтед, я Сити. Не се карайте толкова, колеги :lol:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 ное 2015 14:15

AnalBreaker написа:Накрая шампион ще е я Юнайтед, я Сити. Не се карайте толкова, колеги :lol:

То напоследък е така - който най-много пазарува, си купува и титлата, на практика ...

Върни се в “Архив”