Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
1982

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот 1982 » 10 юни 2013 22:34

5kov,5rov написа:Много е просто. Ако на запад разпознават отбора като отбор с 31 титли (колкото са до сега), т.е. за УЕФА примерно ние имаме 31 титли тогава сините у лево и да не ми се обясняват много много.

Искаш ли да ти кажа с чий коефициент догодина, като се класирате за ЕКТ, ще ви разпознае УЕФА ??!

И искаш ли да знаеш защо тази година няма да има ЕКТ ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2013 22:36

5kov,5rov написа:Пичове, не знам, обаче ми прави впечатление, че всеки си дърмони каквото иска. Едните обясняват за закриване, другите някви марки продали, пък отбора се мести в Ловеч, пък в София, пък ад-то само се закривало, пък клуба не бил същия ами бил инакъв.

Много е просто. Ако на запад разпознават отбора като отбор с 31 титли (колкото са до сега), т.е. за УЕФА примерно ние имаме 31 титли тогава сините у лево и да не ми се обясняват много много. Ако ни разпознават като отбор с 4 титли сините да го духат щото и без това ме дразнят, а аз отивам да се напия от мъка, повече футбол няма да гледам и ще намеря друга радост в живота. Толко.

Абе.. как ще ви припознаят в УЕФА?!?Вие трябва баница да точите, ако не ви изхвърлят за още 3 години, осен тази, заради врътките 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 10 юни 2013 22:37

Кашчей написа:
валидол за теб написа:[
Давам ти жокер, пистолет, проста глава, много кръв и рип за магаренцето :lol:

Много е лошо, когато пишеш с 5-6-7 ника.. в един момент забравяш с кой какво си писал.

Определено пловдивската ти глава не успя да роди нищо, освен обида.Жив и здрав бъди, много валидол да вземаш :mrgreen:

това е същото като с лиценза на ЦСКА, името е друго, човека същия .. така че и ЦСКА ще си бъде ЦСКА, независимо че е с друго име, и пак ще берете ядове и ще търкате прахта от калъфките :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот CSKA 78 » 10 юни 2013 22:38

Може и да са спекулации на журналисти,но явно се готви сливане http://www.sportal.bg/news.php?news=431467
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2013 22:40

Rivaldo10 написа:
Червени_шампиони написа:Колко е хубаво, че 99% от нас си подкрепяме ЦСКА и по този начин феновете от Подуене още повече ги е яд на нас. :lol: Не ни интересува мнението на сек б ТОР.

Направо умираме от яд... Една история ви беше останала, сега и нея ще загубите. секБтор, но в приличен вид, а вашият сектор Г затворен, преди това и по чужди стадиони обикаляхте. ;)

Ето това сме ние...Изображение
умрели от страх!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 10 юни 2013 22:41

Кашчей написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:не що

Определено ти личи по безсмислените мнения (включвам и тия, с мацките в спам темата ви).Личи ти липсата на мисъл, на знания, на обща култура.. дори касаещата любимият ти отбор.Ти дори историята му не знаеш!

добрем
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2013 22:42

BigBrother написа:
Кашчей написа:
валидол за теб написа:[
Давам ти жокер, пистолет, проста глава, много кръв и рип за магаренцето :lol:

Много е лошо, когато пишеш с 5-6-7 ника.. в един момент забравяш с кой какво си писал.

Определено пловдивската ти глава не успя да роди нищо, освен обида.Жив и здрав бъди, много валидол да вземаш :mrgreen:

това е същото като с лиценза на ЦСКА, името е друго, човека същия .. така че и ЦСКА ще си бъде ЦСКА, независимо че е с друго име, и пак ще берете ядове и ще търкате прахта от калъфките :lol: :lol: :lol:

Ще ти се... вече питах, ония, от Уелс, дето се казват ЦСКА, могат ли да ви претендират за историята.. а вие можете ли да претендирате за историята на ЦСКА Москва, защото носите същото име?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2013 22:46

CSKA 78 написа:Може и да са спекулации на журналисти,но явно се готви сливане http://www.sportal.bg/news.php?news=431467

А аз пък ти казвам, че няма как да има сливане. И рано или късно ще го разбереш. Дотогава вярвай на глупостите на журналистите, и те пишат, чули-недочули, разбрали-неразбрали.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 10 юни 2013 22:48

Кашчей написа:
5kov,5rov написа:Пичове, не знам, обаче ми прави впечатление, че всеки си дърмони каквото иска. Едните обясняват за закриване, другите някви марки продали, пък отбора се мести в Ловеч, пък в София, пък ад-то само се закривало, пък клуба не бил същия ами бил инакъв.

Много е просто. Ако на запад разпознават отбора като отбор с 31 титли (колкото са до сега), т.е. за УЕФА примерно ние имаме 31 титли тогава сините у лево и да не ми се обясняват много много. Ако ни разпознават като отбор с 4 титли сините да го духат щото и без това ме дразнят, а аз отивам да се напия от мъка, повече футбол няма да гледам и ще намеря друга радост в живота. Толко.

Абе.. как ще ви припознаят в УЕФА?!?Вие трябва баница да точите, ако не ви изхвърлят за още 3 години, осен тази, заради врътките 8-)

Нямам представа и не ме интересува. Има два варианта - казал съм какво ще направя при всеки един от тях. По професия съм програмист, не съм юрист, спортист, проктолог, вестникар, делта планерист и така нататък. Няма как да ти кажа каквото и да е, колкото и правилници да чета - тия правилници и закони си имат начин на тълкуване и този начин на тълкуване не е прост и не се учи като ровиш в нета. Да, мога да си направя труда да се заровя, да чета и така нататък. После мога да си изкажа свръх компетентното мнение заедно с другите свръх компетентни юридически лица в този форум. От това нещата няма да се променят.

Единствено ще има разлика, ако някой адвокат по спортно право (или както там се нарича) излезе и заяви какво става с ЦСКА. Ако ще ни закриват отивам да протестирам и да направя каквото мога преди това да стане. Не мисля обаче, че ще имам тази възможност.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2013 22:48

CSKA 78 написа:Може и да са спекулации на журналисти,но явно се готви сливане http://www.sportal.bg/news.php?news=431467

Ако се слеете кой ще плаща дълговете?
Голямо шоу ще е ГГ да плаща дългове на ЦСКА към Титан, с които са съдружници.Не виждам как Титан ще плащат сами на себе си :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”