ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 25 юни 2016 15:02

Sith написа:Искам и аз много да припозная ЦСКА ама как да стане ? Към какво всъщност да се припозная. Първо човека начело (НА ЧЕЛО :mrgreen: )

Кой е Гриша Ганчев ? Да изключим всякакви мнения дали е мутра, дали е крадец и т.н. Изключваме ги ок, изключваме всякакви правила, наредби и т.н. Ок и тях ги махаме! За мен като асоциация Гриша Ганчев като го видя и ми изниква Литекс, оранжев цвят, тяхната емблема и т.н. Човека 15 години ли колко си е все там. Как да го припозная изведнъж, че бил винаги цесекар, като последните 15 години винаги е бил оранжев и е развивал съвсем друг имидж и марка.

Второ за отбора. Ами същите играчи от Литекс. Отборът, който спечели купата беше разформирован за няколко дена. Останаха прекалено малко играчи. И отново cut and paste на ловешкия отбор в София. Къде е асоциацията, къде са цесекарите ? С един Ицо Янев няма как да стане. Разбирам наистина да имаше приемственост с нашият ЦСКА. Да го бяхме видели, че неусърдно се труди за тази приемственост ок. Ама аз видях, че в момента всички от Литекс са тук, начело със Стойчо Стоиловци и т.н. Къде е новото, ако приемем, че това ЦСКА София е нов клуб наследник на пфк. Асоциацията си остава същата Гриша Ганчев = Ловеч. Видяхме, че умишлено не иска никаква приемственост, фк Лупи, два опита за бърз фалит казват достатъчно! Сега отново си играе с хората с бутафорният план за оздравяване.

Както и да го гледам не мога да стигна до асоциация. Нито кой знае какви успехи имат Ловчанлии, че да му се кланям за някакви иновации във футбола, нито каквато и да е връзка между двата клуба футболно, регионално и т.н. Това е, дори абстрахирайки се от всички подмолни действия и циркове, пак не мога да видя защо трябва да го превъзнасяме както го правят припознавачките. Нима не бяха същите превъзнасяния и по Лупи и по Титан и т.н. Не беше ли това урок за вас вече ?

Е мииии...проблема си е изцяло твой :cry:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 юни 2016 15:04

Всякакви,кашалоте :lol:Крайно време е да те научи Кошата,кога и какви препинателни знаци се слагат :lol:[/quote]
Мерси.Не държа на тях и не ги прилагам с точност.Да не съм на изпит.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 юни 2016 15:06

В ЦСКА могат да са доволни! И „гейовете“ скочиха срещу тях!
крадев
В ЦСКА на Христо Стоичков и Гриша Ганчев очевидно се работи правилно!
Щом след опосумите на Дебелия, феновете на Левски, ДПС-държанката Баба Дора, крадецът Емил Костадинов, сега срещу „армейците“ се надигна и един перхидролен самозванец, под чиито постове най-честото определение е „гей“!
Този перхидролен „гей“ е дал за ЦСКА точно толкова, колкото и Опосумите, и Коща, и Корпулентния, и всички, които ръсят акъл – 0 лева! За сметка на това всички те под една или друга форма са изкарали такива пари от „червените“, че кой повече, кой по-малко има принос за днешното състояние на клуба.
Е, очевидно те ще бъдат държани далеч от новия ЦСКА. Което си е от всякъде „срамна“ работа, г-да Стоичков и Ганчев!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 юни 2016 15:07

icko65 написа:Всякакви,кашалоте :lol:Крайно време е да те научи Кошата,кога и какви препинателни знаци се слагат :lol:

Мерси.Не държа на тях и не ги прилагам с точност.Да не съм на изпит.[/quote]
Не си и и ти отива :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 юни 2016 15:10

miros написа:Толкова ли ви е трудно да разберете позицията на хора като мен. Не ме интересува дали ще е Ганчев ,дали ще е Божков. Не ме интересува дали ще сме в А или ще сме във В група. Единственото което искам е ЦСКА да живее,а не да умре.Разбирам и уважавам позицията на феновете които подкрепят варианта с Литекс. Разбирам я,но немога да я приема.Сърцето не приема заповеди!

Не е трудно да те разбере човек. Това е позицията на всички, които отказват да припознаят Литекс Етрополе.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 юни 2016 15:13

Red joker написа:В ЦСКА могат да са доволни! И „гейовете“ скочиха срещу тях!
крадев
В ЦСКА на Христо Стоичков и Гриша Ганчев очевидно се работи правилно!
Щом след опосумите на Дебелия, феновете на Левски, ДПС-държанката Баба Дора, крадецът Емил Костадинов, сега срещу „армейците“ се надигна и един перхидролен самозванец, под чиито постове най-честото определение е „гей“!
Този перхидролен „гей“ е дал за ЦСКА точно толкова, колкото и Опосумите, и Коща, и Корпулентния, и всички, които ръсят акъл – 0 лева! За сметка на това всички те под една или друга форма са изкарали такива пари от „червените“, че кой повече, кой по-малко има принос за днешното състояние на клуба.
Е, очевидно те ще бъдат държани далеч от новия ЦСКА. Което си е от всякъде „срамна“ работа, г-да Стоичков и Ганчев!

Ти сериозно си вярваш че ПФК ЦСКА-София ще играе в елита.Щото аз мисля че ПФК ЦСКА АД ще има профи статут но за 2 лига.Пък вашия ЦСКА отива на бунището.Няма как да са две дружества на сцената.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 25 юни 2016 15:14

Изображение

Докато троловете се давят в собствената си злоба , хората се забавляват . Чудесно време , биричка под Балкана и пълен стадион . Хората показаха къде е ЦСКА .
15 пъти повече публика от контролата на Леевски . :P

el capitano
Изображение
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 юни 2016 15:22

3 000 припознавача ????? Вие сериозно ли ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 юни 2016 15:25

Ето снимки от мача, погледнете тези в общ план, повече от 1 000 души няма, и то половината са местни зяпачи.

http://www.sportal.bg/galery.php?category=1&galery=12772&image_id=397308#30

Стадиончето е полупразно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 юни 2016 16:11

Девойката горе до рендето Галчев бива .

Върни се в “Архив”