Bobby1177 написа:Аз за пореден път ще напиша, че от каквато и да е гледна точка, чисто стратегически, няма никакъв смисъл "Левски" да участва тази година в ЕКТ. С нов треньор и нови футболисти, без коефициент, да се събира рано и да нагнетява напрежение за най-много 4 мача преди групите - това граничи с абсурда! Думите ми напълно ще се потвърдят, ако и БаткOFF се раздели с контролния пакет акции през лятото...
Иначе за мача с Черноморец - в главата ми напират въпроси къде беше Гонзо и всичките там скаути, за да изтървем тия алжирци, които минават през Бургас? Хубаво, че Херо ги довежда, ама, не беше ли по-прилично с тия качества да са в клуб като "Левски"? Шаешу не могат да го спрат по няколко от наш'те, опадат като круши покрай него... каква Европа - всеки отбор с по 2-ма такива ни е отстранил?!
Не плюйте по Ицо Йовов - колкото и грешки да допуска, той си остава... жалко звучи, но.... той си остава единственият ни сегашен футболист, който може да подаде някакъв пас. Не забравяйте, че даже и Гарра-та, чиито качества наистина бяха над "А" група, вкарваше едва 1 от 3-4 положения, а не всяко! Ако Ицо Йовов е грешника, к'во да кажем за останалите?!
САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Ами Вие си ги имате .. Дарко, Пинто , Диамунтен , Мюлдер, Рамос и т.н ..
Само ,че разликата е ,че ващи ги вземат с визитки,претенции и не се гледа дали футболиста ще се впише в играта на отбора .
Докато Херо взема играчи , които да се вписват в състава . Искате Шаешу .. вземете го , ма с кой ще играе има ли Боли , Асис или Венци Христов в Левски . Или просто дай да го вземем пък кот стане. Всеки един от тези самостоятелно няма да показва същата игра
И ЦСКА и Левски са на този принцип вземат се играчи просто , защото в друг Бг отбор са направили силни мачове и са изпъкнали . Кат ва слуша човек , то много лесно било земаш 11 играча , слагаш им един треньор и ги пускаш да играят ...