suni написа: Черепа не даде 900 х. лв. за Армията и сега няма стадион,
Това кой ти го каза?Дърпатов.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
suni написа: Черепа не даде 900 х. лв. за Армията и сега няма стадион,
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Долно уйно написа:Изпълком ли ще има след два дена?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
HekakaB написа:suni написа: Черепа не даде 900 х. лв. за Армията и сега няма стадион,
Долно уйно написа:HekakaB написа:suni написа: Черепа не даде 900 х. лв. за Армията и сега няма стадион,
Този Дърпатов е уникален галош, да обижда Петър Жеков, само защото има мнение различно от неговото е крайно идиотско и уродско, а още по-зловещо тъпо е, че има хора, които му подражават и радват на написаното.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
russia написа:sizif написа:Маги Стралска написа:няма да споря повече за марките..... пък и за мен няма значение ГГ дали ше купи марката или не.... защото сърцето ми е червено.... а оранжевото не е червено.... и никога няма да е..... и това трябва редовно да се напомня на феновете на Литекс (Етрополе)....
Отбора си е същия.Фирмата е друга.Лошото е,че много хора се подвеждат по мантрите и лъжите на 5 псевдо армейци и многобройните подуенски фенове им пригласят а рупор на цялата какафония се дирижира от дебелашките медии на собственика на вечно вторите шопара от дпс.Вашето мнение си е ваше но ЦСКА си съществува и ще има подкрепата на феновете си.
Кой отбор е същия, бе? Кой отбор? Къде е отбора? Къде е Демона, къде е Кикарин, къде е Хазуров, къде са останалите? Арсеньовци и Диоговци...това ли е "същият" отбор? На баба ви шортите...същия отбор бил, ама друга фирма...Извратеняци!
sizif написа:Маги Стралска написа:sizif написа:Тоя ферман не съм го чел.
явно четенето не ти е присъщо....Глупости.В моята група всички са умни и интелигентни и с високи доходи.Това не пречи да сме ултраси.
хи хи..... повярвах ти от първия път....
Аз не искам да ми вярваш.Ходя си на мачове и това е.Такива като теб които не живеят в България въобще не ме интересуват.Имах друго отношение към теб и не се заяждам и не те обиждам но явно съм бъркал.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост