marmi52 написа:8-)
Ето, част от аргументите ми, че мача не се игра:
1. До 7-ма минута 3 чисти голови положения за Левски. Явно гола трябваше да падне още в началото, но нападателите на Левски просто не успяха да улучат вратата ... Защитата на СЛАВИЯ спеше през тези първи минути. Защо ли ?
2. Голът беше на защитата. Центрирана топка, а Цветков е оставен непокрит.
3. След гола защитата се "събуди" и до последните минути Левски почти нямаше голови положения.
4. Умишлено изпросен от Калво червен картон. Видя се явно, че го изритва нарочно и то пред очите на съдията. Така Левски бие с 10 души и измива срама от Европа ...
5. Дузпа за СЛАВИЯ. Съдията не свири, защото знае как трябва да завърши мача.
6. Най-фрапиращия момент - след рикошет топката някак попада в Галин Иванов от Славия, който остава сам срещу вратаря на Левски. Вместо да шутира във вратата и да вкара, Галин спира и решава да подаде точно там, където няма нито един бял футболист ... Който познава играта на Галин Иванов знае какъв соладжия е. Точно той да реши да подава ...

вместо просто да вкара от няколко метра ?! ...
Както прогнозирах още днес Чичо Венци удари едно рамо на Левски, за да излязат бързо от шока след Търнава ...
Лапнал е и някой левец от залагания сигурно ...
Ето ти сега:
1. Ако си бяхме вкарали положенията, то мачът си беше приключил.
2.Вашата защита някаква непревземаема ли е? Човекът беше изведен добре и просто засече или такива голове НЕ МОЖЕ да има?
3.Цялото полувреме ви натискахме, с или без головите положения. Защитата ви беше целият отбор, като нападателите ви бяха в центъра на едното поле - вашето.
4. Два бързи фала, дадоха му картони - толкова. Много, които се оплакват от съдията да погледнат Филипов колко пъти как спря Райков и кога на него му дадоха картон. Както и няколко контри ни спряха. Съдията що не ни дава авантаж??!??!?!
5.Дузпа може да се свири, имаше допир, както казах по-рано, ако съдията беше украинец - свиреше я! Балтанов го закачи, а той така майсторски се извъртя, жалко, че не я дадоха, че сега ще се реве за тая дузпа до края на първенството.
6. Топката отива в Иванов, напредва, може да шутира в Илиев от малък ъгъл(на това положение Кушев казва сто процентово), играчът избира по-добрия вариант, да не се излакоми и отборът му да вкара гол, като се опитва да подаде на съотборник в чиста позиция, малко пред точката на дузпата. Пасът беше слаб и защитник се намеси.
Много сте ми интересни с тези измислени и уговорени мачове, айде, чорбарите ги разбирам, че грухтат тука, но пък другите....
Освен това ме слагаха розов, зелен, бенбен като шъгна нещо за Гонзо, а сега един изрева и айде всички. Гонзо вънка, Гонзо не знам си к'во. Първо от едната страна, после от другата. Айде имайте някакво мнение, не да го поддържате сляпо, обаче поне му дайте някакъв шанс да се развие, да си проличи правилно или не. Щото са ако направим 5 поредни, па и да бием някой "Гранд", малей..... Ще има "Гонзо велик", "Гонзо си взел поука" и т.н.
Днеска изиграхме едно много добро полувреме, много ми хареса играта и ако нямаха късмет Славия, отдавна щеше само да се спомене "резонна победа". Отделно играчите са изморени, несработени, а Йовов май наистина е гадже с Гонзо
Отделно ни изгониха играч доста рано и отделно не подценявайте Славия толкова. Те по-миналия полусезон биеха наред, след което се сринаха. Е тогава може да се говори за нещо уредено, продадено или просто за спад във формата. Обаче от първия кръг такива глупости.....