Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

danko_lud
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот danko_lud » 19 мар 2012 14:28

vaskonti написа:Това с вътрешния дълг не е толкова страшно защото абсолютно всеки клуб в България се финансира по същата схема. Този дълг може да бъде покрит от продажната цена на клуба, това въобще не е проблем.
Титан са провал като цяло, но съгласи се, че ако наистина подпишат концесията, това автоматично ги прави собствениците, направили най-много за ЦСКА. Това въобще не е малко, освен това в момента вече не дължат абсолютно нищо към никоя институция, а от колко дълги години не сме били в такова положение? Естествено, капките мед в кацата с катран не са кой знае колко, но все пак е редно да се отчитат.

Цената за ЦСКА обаче хипотетично би могла да се покачи с покачването и на дълга на клуба към Титан. Лупи мисля се беше опитал по този начин да си изкара няколко милиона за себе си, но не успя, защото попадна на дори по-големи мошеници от себе си.
Васко, това за дълговете е факт, но това е по-скоро заради мониторинга на УЕФА към клубовете в Европа и по-специално към ЦСКА. Преди никога не е имало такъв строг контрол по отношение на лицензите, поради което и предишните собственици висяха доста на държавата, знаейки че един ден клуба ще смени собственика си и тогава той ще трябва да изплати тези дългове.
Колкото до концесията, не знам дали да се радвам или не. От една страна- супер, дават ни базите най-сетне. От друга страна като знам в ръцете на кой попадат и се замислям дали не беше по-добре държавата да почака и да се увери, че ЦСКА е в ръцете на достойни и съвестни бизнесмени и едва тогава да прехвърли собствеността на клуба

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 мар 2012 15:04

Ами сам го каза - преди не е имало такъв контрол, така че редно ли е да скачаш на Титан, че оправят бакиите, останали от предишните собственици? Каквито ще да са, ако след 3 месеца имаме концесия и не дължим на никого нищо, Титан твърдо стават най-успешният собственик на ЦСКА от 20 години. Тук не става въпрос за титли и постижения, а за изчистване на самия клуб. Както се разбра вчера, изплатено е абсолютно всичко към всякакви институции, остават дълговете към бивши играчи и това е.
За концесията се радвай защото това е основното нещо, което би привлякло нов собственик.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 19 мар 2012 15:51

vaskonti написа:Ами сам го каза - преди не е имало такъв контрол, така че редно ли е да скачаш на Титан, че оправят бакиите, останали от предишните собственици? Каквито ще да са, ако след 3 месеца имаме концесия и не дължим на никого нищо, Титан твърдо стават най-успешният собственик на ЦСКА от 20 години. Тук не става въпрос за титли и постижения, а за изчистване на самия клуб. Както се разбра вчера, изплатено е абсолютно всичко към всякакви институции, остават дълговете към бивши играчи и това е.
За концесията се радвай защото това е основното нещо, което би привлякло нов собственик.

Васко, признавам, че изглежда така, както ти казваш, но за тея три години те сътвориха толкова много глупости и бакии. То не бяха уредени мачове, допингскандали, суперявна и махленска търговия с препродажба на футболисти, пребити играчи и т.н. Ето сега отборът е в ногдаун, а е изминал само 1 кръг от пролетния полусезон, а ние вече напълно сме свалили гарда. Никога ЦСКА не е бил управляван толкова зле откъм спортно-техническата част, а и от организационна гледна точка. Никога в цска не е бил такъв хаос- и на управленско ниво и на всякакво!
Ти ми казваш най-успешния собственик откъм изчистване на дългове?! Как да го приема? Аз знам за какво става въпрос при този собственик, това че плащат те го правят с единствената цел да вземат базите на концесия и клубът да получи лиценз. От там нататък каво ще ставаа никой не е ясно. Но хората виждат за кво става на въпрос и че превърнаха ЦСКА в посмешище. Така че ако си мислиш, че Титан ще те направят щастлив и ще направят ЦСКА голям клуб жестоко се лъжеш.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 мар 2012 16:38

И ти си прав за тези неща и аз не случайно казах, че положителните неща са като капки мед в кацата с картан. Въобще нямам очаквания Титан да направят ЦСКА голям клуб, само казвам, че те са първите, които очевидно ще вземат концесия, което пък от своя страна може да доведе наистина сериозен собственик на отбора. Предишните ни собственици, които уж бяха по-добри, какво направиха? Нещо развиха ли или тъпчеха на едно място? Да не би след всеки от тях следващия собственик да беше по-добър и да правеше нещо сериозно? Титан просто са капакът на некадърното управление в последните 20 години, но разликата е, че при тях имаме и двете крайности - най-грандиозни простотии, но и най-голям принос за клуба, изразяващ се именно в подписването на концесията. Ако стане, разбира се. Но при положение, че вече нямаме дългове, Нейков не би трябвало да протака повече...
[/center]

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 19 мар 2012 16:58

vaskonti написа:И ти си прав за тези неща и аз не случайно казах, че положителните неща са като капки мед в кацата с картан. Въобще нямам очаквания Титан да направят ЦСКА голям клуб, само казвам, че те са първите, които очевидно ще вземат концесия, което пък от своя страна може да доведе наистина сериозен собственик на отбора. Предишните ни собственици, които уж бяха по-добри, какво направиха? Нещо развиха ли или тъпчеха на едно място? Да не би след всеки от тях следващия собственик да беше по-добър и да правеше нещо сериозно? Титан просто са капакът на некадърното управление в последните 20 години, но разликата е, че при тях имаме и двете крайности - най-грандиозни простотии, но и най-голям принос за клуба, изразяващ се именно в подписването на концесията. Ако стане, разбира се. Но при положение, че вече нямаме дългове, Нейков не би трябвало да протака повече...

Приятел, не се заблуждавай! Васил Божков щеше за часове да плати наемите и дълговете на ЦСКА към държавата, ако бяха му дали такъв ултиматум, за да получи той базите. Чаткаш ли квае разликата между него и Титан?! Но онези правителства не желаеха да дават концесии твърдо и категорично. Това че сега така се случи че Бойко е фен на футбола и се опитва уж да помогне и да ни даде стадиона и това се случва по времето, когато Титан е на власт е чисто и просто една случайност. Аз пак казвам, че имам опасения и притеснения, че тази концесия може да накара Титан да се задържат по дълго на Арчията, а това значи почти сигурно, че агонията на феновете ще продължи дълго. ;)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 мар 2012 17:00

Първо нека вземат концесията !!!
Вярно е това че ако концесията е взета това може да заслили интереса към клуба !!!
Какво обаче може да означава концесията ако гл. архитект на София не разреши да се работи
по стадиона ??? Трябва подпис за да се бута и да се направят терени за школата , а ако не го дадат ?
Трябва подпис за да се бута и обновява по стадиона , дали въобще имат мерак и пари от Титан и дали
някой ще им разреши са съвсем различни неща . Тука преди време един младеж обясняваше как
Титан и фирмата на Майкъла щели да обновят почти изцяло целия стадион за незнам си колко милиона !!!
Аз това не го вярвам Титан нямат парите , вече ако схемата дето ББ я обеща че ще се продават
държавни/общински терени (ст.Раковски,ст. Септември) и парите ще отидат в стадионите на
Локо,Славия,ЦСКА и Левски е съвсем друго но аз и това не вярвам да стане . И дори и да се намерят
пари пак има условности от рода на "парк е не може да се строи" и то въпреки че няма да се нарушава
и да се излиза от терена на настоящия стадион .

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 мар 2012 17:02

Приятел, не се заблуждавай! Васил Божков щеше за часове да плати наемите и дълговете на ЦСКА към държавата, ако бяха му дали такъв ултиматум, за да получи той базите.

Това на 100%-та е така !!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 мар 2012 17:06

danko_lud написа:Васил Божков щеше за часове да плати наемите и дълговете на ЦСКА към държавата, ако бяха му дали такъв ултиматум, за да получи той базите.

Извинявай, ама това е пълен абсурд :)
Ако Божков наистина искаше да вземе базите и да прави нещо сериозно, дали е имало нужда някой да му поставя ултиматуми да си плати наемите? Ако пък държавата се инати ей така, без причина, какво му пречи да излезе и публично да обяви какво желае да направи, пък да видим как държавата ще откаже и с какви доводи? Колко пъти той седна на масата или поне се опита да седне и да преговаря официално за базите? Аз не помня дори един такъв случай! Да, картинки се вадеха и показваха, ама все си мисля, че и без тая показност може.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 мар 2012 17:08

Pichichi написа:Първо нека вземат концесията !!!
Вярно е това че ако концесията е взета това може да заслили интереса към клуба !!!
Какво обаче може да означава концесията ако гл. архитект на София не разреши да се работи
по стадиона ??? Трябва подпис за да се бута и да се направят терени за школата , а ако не го дадат ?
Трябва подпис за да се бута и обновява по стадиона , дали въобще имат мерак и пари от Титан и дали
някой ще им разреши са съвсем различни неща . Тука преди време един младеж обясняваше как
Титан и фирмата на Майкъла щели да обновят почти изцяло целия стадион за незнам си колко милиона !!!
Аз това не го вярвам Титан нямат парите , вече ако схемата дето ББ я обеща че ще се продават
държавни/общински терени (ст.Раковски,ст. Септември) и парите ще отидат в стадионите на
Локо,Славия,ЦСКА и Левски е съвсем друго но аз и това не вярвам да стане . И дори и да се намерят
пари пак има условности от рода на "парк е не може да се строи" и то въпреки че няма да се нарушава
и да се излиза от терена на настоящия стадион .

Не е така. За подписване на концесия се искат инвестиционни проекти и гаранции за финансирането им. При това положение каквото и да искат да направят Титан, вече ще е разрешено в момента на подписване на концесията.
[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 мар 2012 17:18

Не е така. За подписване на концесия се искат инвестиционни проекти и гаранции за финансирането им. При това положение каквото и да искат да направят Титан, вече ще е разрешено в момента на подписване на концесията.

Не мисля че е така , дано да си прав все пак .
От това което казваш аз разбирам че Титан ще са дали документи,планове и финансиране за всичко
което мислят да правят по стадиона и само с подписването на концесията то това ще се узакони и ще могат
да почнат да работят. Това обаче според мен не е така.

Върни се в “Архив”