Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Сепаратисти ли са били опълченците на Шипка?

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2014 13:28

FLANKER написа:Само, че вашите приятрли от ЕС и Вашингтон ще кажат: Да, в правото са си да се отцепят, българските турци, бъдете сигурни в това(случаят Косово).Колкото и да протестираме и палим ТЕ ще го направят.Това е гнусно двуличие!

Това е твоя прогноза.

Моята е, че ще застанат на наша страна.
Има много фактори ( повечето се появиха в последните 2 години ) ... Заради което ще го направят.
Но не в това е темата.

Пък съвсем отделен е въпроса, че турците у нас, нямат и грам намерение да се отделят от България. ;)
Въпроса беше просто контра-пункт, за да се види, че нещата не са само "бели и черни".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 авг 2014 13:34

Bourgas написа:Гледам, момчета, че всичките спорите и давате какви ли не примери. Един не каза за какво става въпрос. А има и такива, които могат да мислят измежду вас. Всичко, момчета, за което се борят големите държави, е влияние. Влияние в и на определени територии. Ако не могат да си го осигурят след война, по политически път, дипломатически и прочие, те просто предизвикват и съответно поддържат един конфликт в самата страна. Вашата/нашата държава е яла такъв к*р от всичките тези плазмодии, няма руснаци, няма американци, няма англичани, германци, французи и кой ли още не. Разберете го, на този свят сме сами, като човешка единица и като социална такава. Разликата е, че като човешка се намират хора, които ни обичат, за да ни помагат безкористно. Социалната единица е уред за управление и създаване на влияние. Дали ще са пари, власт или местоположение, едно и също е. За това престанете с тъпите спорове да се опитвате да изкарвате коя страна била добра с нас, коя не, кой помагал и кой не е. Всичките са го правили с цел и тя не е защото много ни обичат.

Ей тва е цялата истина.Браво!!!
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 авг 2014 13:34

pomiqr174 написа:
FLANKER написа:
Soulen написа:Станко, прекалил си с психотропните вещества днеска. Кой ги е палил преди да започнат сепаратизма. Пробвай и ти да отделиш Хасковска народна република и теб ще запалим. Едно е да протестпопираш срещу управлението на продпажни политици, съвсем друго е да отцепиш държавата.

Само, че вашите приятрли от ЕС и Вашингтон ще кажат: Да, в правото са си да се отцепят, българските турци, бъдете сигурни в това(случаят Косово).Колкото и да протестираме и палим ТЕ ще го направят.Това е гнусно двуличие!

Кърджали на турската граница ли е?

Почти ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 07 авг 2014 13:36

CTAHKO написа:
-1914- написа:Станко, съветвам те да не намесваш България в мазната ти пропаганда.
Едно е да пускаш про-руската, платена пропаганда, друго е вече да ми
правиш и връзка с Български герои. Сериозно си просиш белята.

Който има акъл в главата си, води дискусия в темата и така като гледам, хубава дискусия става с различни и разнопосочни мнения 8-) Ти къде си тръгнал, не ми е ясно. Никакви аргументи, никакви факти, никакви въпроси. Само елементарни квалификации, които едва ли ще ме впечатлят по някакъв начин ;)

Аргументите ти какви са бе, смешко? Няма смисъл да се дискутира с платен трол. Върши си там работата, само не ми намесвай Български герои.
Украйна - Шипка, АЛО, тиква куха, къде си тръгнал бе? Аргументи имал, аргументи от РИА Новости и Alternews и т.н.
Това обективно ли е? Аз имам командировки до Русия поне два пъти всяка година, ти знаеш ли каква мизерия е там бе?
Половината градове са с отворена канализация и смърди на лайна навсякъде, пияници по пейките през 5 метра.
Русия не е Москва и Петербург, а пълно с хора които живеят в тотална мизерия, не последно и заради БОКЛУЦИ като тебе
и другите тролове които за жълти стотинки си драскат гнусната пропаганда навсякъде. Ебаси и безморалния парцал, как не те е срам.
А модераторите къде се? Колко още такива теми ще му давате да пуска?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 авг 2014 13:38

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:Другото за което е хубаво да се замислиш, че мерките на американските марионетки от незаконното украинско правителство не са насочени срещу руското, а срещу всички малцинства, включително и българското :!: Така че интересите на опълченците и руското малцинство, се препокриват с интересите на България и българското малцинство в Украйна 8-)

Аз не съм чул и видял нашето малцинство в Украйна, да е заплашено по-някакъв начин.
Може и да е, ако е така, да вдигнат врява.

Но така или иначе мисля, че битката на "украинците" си е срещу руснаците и другите етноси, не са под пряка опасност.
Пък и не приемам другите малцинства да бъдат приравнявани с руското.
Понеже руското е към 15-на млн.
И понеже, докато Украйна се управляваше от руски марионетки, основите икономически ресурси, биваха съсредоточавани именно в районите с руско население. ;)

Така че, "украинците" са си прави в яда си срещу руснаците.

А не бе, само дето ги мобилизират и изпращат като пушечно месо на първа линия срещу опълченците, въпреки че им орязаха правата, подложиха ги на дискриминация, да не говорим, че и конфликта започна заради това ;) И накрая какво, нека малцинствата сами да се избият помежду си 8-)

http://www.bnews.bg/article-99329
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2014 13:45

Е, това за повиквателните е кьорфишек... С извинение за турцизма.
Ще видим, може пък да се окаже вярно, но до тогава ние не знаем как, защо, кога ...

И пак опираме до това - чехите и унгарците в границата на Украйна, отдавна са си взели чукалата и са напуснали.
Какво можем да направим, когато нашенците са с украинско гражданство ?

И тук ще пратим повиквателна за циганите и турците, ако се наложи.
Няма ли да е в реда на нещата ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 авг 2014 13:46

Red_Neck написа:
CTAHKO написа:
ivan56 написа:Въпрос с повишена трудност към проруско настроените да не ви изреждам вие се знаете :lol:
Ако турците от Южна България скочат и заявят, че не желаят България да е в ЕС, и тръгнат да цепят и пресъединяват областите, в които доминират, към Турция кво правим?

Ще има ли референдум :?: Щото в Украйна май чрез референдум се решиха нещата ;)

Ей, селтак, ти осъзнаваш ли, че ако след една-две петилетки (както ти измерваш времето) наистина се направи референдум, 2 области може да ги пишем "бегали"?
Ти осъзнаваш ли с какво се заиграваш?
Знам, че целта ти е брой постове, но средтсвата с които я преследваш са опасни.
Не ми е ясно защо модовете са толкова ларж с теб.

Нали сте демократи, нали сте европейци ;) Защо отричате най-демократичната форма 8-) И НЕ, не ми е ясно с какво се заигравам. Още от сега трябва да ти е ясно, не две области, държавата я пиши бегала :!: И ако това ще те направи по-щастлив, разрешавам ти за всичко да хвърлиш вината върху мен. Аз ще поема ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ 8-) Село, село, скъпо, мило село 8-)

П.П. И не сменяй темата, ако обичаш ;)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 авг 2014 13:48

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Само, че вашите приятрли от ЕС и Вашингтон ще кажат: Да, в правото са си да се отцепят, българските турци, бъдете сигурни в това(случаят Косово).Колкото и да протестираме и палим ТЕ ще го направят.Това е гнусно двуличие!

Това е твоя прогноза.

Моята е, че ще застанат на наша страна. Т
Има много фактори ( повечето се появиха в последните 2 години ) ... Заради което ще го направят.
Но не в това е темата.

Пък съвсем отделен е въпроса, че турците у нас, нямат и грам намерение да се отделят от България. ;)
Въпроса беше просто контра-пункт, за да се види, че нещата не са само "бели и черни".

Така се прави , Игра! Имаш моето уважение.Начетен си и знаеш как да водиш диалог.
Респект!
Последна промяна от FLANKER на 07 авг 2014 13:58, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

На линия
Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 авг 2014 13:48

Въпрос с повишена трудност към проруско настроените да не ви изреждам вие се знаете
Ако турците от Южна България скочат и заявят, че не желаят България да е в ЕС, и тръгнат да цепят и пресъединяват областите, в които доминират, към Турция кво правим?

Без да се имам за русофил или амриканофил веднага ти давам тема да се замислиш?
Когато косовските албанци тръгнаха да отцепват територия от Сърбия какво се случи и от коя страна тогава бяха сега уж защитаващите интересите
на Украйна? Имат ли пълна автономия и вече почти държава там косовските албанци? Къде е разликата с руснаците в Донецк?
Със сигурност руснаците в Донецк имат много по-голямо право да искат независимост от косоварите!!!
Така че зависи какъв е интереса на силните, ако е Кърджали да е към Турция то ще стане пак ако ще и всички да изпукаме на браздата!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 авг 2014 13:52

THE G.A.M.E написа:Е, това за повиквателните е кьорфишек... С извинение за турцизма.
Ще видим, може пък да се окаже вярно, но до тогава ние не знаем как, защо, кога ...

И пак опираме до това - чехите и унгарците в границата на Украйна, отдавна са си взели чукалата и са напуснали.
Какво можем да направим, когато нашенците са с украинско гражданство ?

И тук ще пратим повиквателна за циганите и турците, ако се наложи.
Няма ли да е в реда на нещата ?

Чехите, унгарците и румънците не са ли с украинско гражданство ;) Въпросът не е в малцинството, а във външното ни министерство и политиката ни спрямо българските малцинства в чужбина ;) Нашите спят, че после българите били виновни 8-) Не беше ли същата ситуацията и със сестрите ни в Либия 8-)

Върни се в “Архив”