Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nikytodorov
- Контакти:
Re: ВСИЧКИ БГ ФЕНОВЕ, ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ БОТЕВ И БГ ФУТБОЛА!
браво хора,мерси за подкрепата!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!
Re: ДО Г-Н ХРИСТОЛОВ
sixtynine написа:абе вие тоя човек не го оставяте намираВсеки ден по 1-2 теми
ако стигнем по 3-4 може да се махне

Re: Аз повече не мога да понеса!
Jimmy8 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Давайте фенклубовете да организират нещо и да вадим тия нещасници начело със селяндура!!!
Моята идея е : От фен клуба да се напише отворено писмо до президента на републиката и до премиера с въпрос "Кой е Димитър Христолов и защо има чадър над него от страна на държавата?".Да се изброят и покажат всичките факти по които няма реакция - по телевизията в ефир Боби каза че в Ботев се вършат престъпни неща;има много задължения които обаче никой не ги търси и т.н.От фен клуба са пращали отворени писма и знаят как да го оформят.Ще изровят факти,данни и документи.Отвореното писмо да се разпрати по всички по-големи медии - сайтове,вестници,БТВ и Канал3(там Сашо Диков е и програмен директор,т.е. шеф).Ако не ни обърнат внимание може да се изпрати до чуждестранни медии.Просто трябва да направим нещо!Вижда се че на селския не му пука и няма намерение да освободи клуба ни,нашия Ботев.Не знам вече какво друго може да се направи,трябва да опитаме всичко и да се борим до край.Трябва да покажем че заслужаваме нашия клуб.
Много добро предложение ! Подкрепям абсолютно !!! Не използваме достатъчно четвъртата власт за нашата кауза...

и 100-200 да станат,не виждам как ще се махне...
незнам на кой му пречи новата тема който не го интересува ботев да си чете темите на неговия отбор иначе похвала за PLOVDIV PEE 1912 хубав пост PLOVDIV PEE 1912 е от малкото който ме кефят във форума и дано скоро видим свободен ботев.а на тези който питат имали нужда от толкова теми за селския и какъв е смисала ще им отговоря ама да не ме банат и затова ще се въздържа и понеже си мисля че все някога нашите мъки ще свършат тогава такива хора като PLOVDIV PEE 1912 ще са горди защото и за миг не са се отказали от борбата срещу селскаъта гнида
селски вземи си скункса не се сърди
- pasaden
- Контакти:
Re: Давайте да ги извадим................
Far Right написа:sorcererals написа:Far Right написа:Целта беше да няма никой,ама пак някви малоумници са се направили на интересни и са отишле.
Ами да ги беше спрял тези "малоумници", които по стечение на обстоятелствата са наши братя - Ботевисти.![]()
Аман от форумни "гурута"
Да,аз не съм от най-големите(възрастните),пиша по форумите,обаче това което виждам е безсилие от страна на "големите" тартори.Безсилие,защото всички се тупат НИЕ СМЕ БУЛТРАС,НАЙ-ЛУДИТЕ В БЪЛГАРИЯ!И какво стана,имаше изявление ,ако до 3 март не се махне селю,ще има война по улиците,заплахи за убийства едва ли не.Къде е тая война бе майна,къде са безредиците в името на Ботев?Лесно е да се напише "Христолов вън",ако държиш много,утре ще напиша на блока до нас "христолов вън" и кво,с това ше се отлича ли от "форумните" мишки като мен? Когато мъжагите,водещите в агитката ще се съберат с 1 автобус и не идат в къщата на Христолов и да я запалят? Май са гузни,защото преди някои от тях взимаха пари от селския боклук...а и никой не ще да се "жертва".Обаче за нещо друго,за банкети може да видиш най-опасните мутри и бойци.Ае у лево.
Напротив....отидохме доста повече в Крумово.Само че там ни чакаше един рейс,обаче пълен с жандармерия....плюс около 10-12 патрулки...така че не оплювай така нахалос.
Селянина е трудно откриваем.Крие се ту във Велинград,ту в Италия ,ту някъде другаде...рядко можеш да го засечеш в Пловдив
100 години символ на Пловдив
- rump_shaker
- Контакти:
Напълно подкрепям казанато. Това е което и аз мисля. Това е олицетворението на упадъка на напата държава. Това селско изчадие изкарва на показ, гнилата картинка на българския манталитет, на българското беззаконие и на АБСУРДА който градим ден след ден в нашата родина!

rump_shaker написа:Напълно подкрепям казанато. Това е което и аз мисля. Това е олицетворението на упадъка на напата държава. Това селско изчадие изкарва на показ, гнилата картинка на българския манталитет, на българското беззаконие и на АБСУРДА който градим ден след ден в нашата родина!
това имах впредвид и в мой пост понагоре ама много хора немогат да четат между редовета както се казва
Христолов се завърна, ще раздава пари
рядко се позовавам на източник като *** но ми направи друго впечатление от статията им и ще цитирам "И както става обикновено след визитите му на Ботуша, в клуба ще се плащат заплати" даже и *** са го забелязали което вече е очевидно че селския някой го команди от ботуша та идеята ми е да се направи едно писмо под формата на декларация и да е пуснем до всички клубове в италия те си имат имейл адреси за коренспонденция с феновете и да бъде с призив за помощ да се разгласи проблема и там,но пък трябва някой да се заеме с превода му на италиански или английски и след това ние феновете да ги засипем с имейли може и да има отзвук.ако се заеме някой с превода аз ще набавя всичките имейл адреси на отборите и ще ги пусна на всички желаещи на лично
Последна промяна от kishe на 06 апр 2009 11:04, променено общо 1 път.
Re: Христолов се завърна, ще раздава пари
4удесна идея ,някои които владее италиански да спретне едно писмо,да опише слу4ващото се в ботев 10 години и да го публикува тук.АТАКИ ПО СЕЛСКИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ!!!