Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот zlobul » 03 авг 2012 12:47

White Fang написа:Милиев ще играе под наем?? А аз си мислех,че едното дърво сме го махнали.

Аз вече нищо не си мисля братле . В Левски е пълно с идиоти и мошенници . Ако наистина са дали 400 000 евро за португалския Миро Антонов и 150 000 за търнавското халфче , значи сериозно сме почнали да се превръщаме в Локомотив София :)) Че ние за близо 600 бона и 40 000 месечно възнаграждение щяхме да си върнем Гарата или най малкото да се пробваме за Шаешу , който е на светлинни години от тия двамата за които бяха дадени над половин милион.
Така като се замисли човек , кво ли може да се очаква друго от тара -тоньо и доньо , освен да сглобят такова отборче , че да им е удобно да продават мачове . Там поне печалбата е сигурна .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 03 авг 2012 12:47

White Fang написа:Милиев ще играе под наем?? А аз си мислех,че едното дърво сме го махнали.

Махнахме го , Иво се върне в Берое :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 03 авг 2012 15:31

zlobul написа:

Аз вече нищо не си мисля братле . В Левски е пълно с идиоти и мошенници . Ако наистина са дали 400 000 евро за португалския Миро Антонов и 150 000 за търнавското халфче , значи сериозно сме почнали да се превръщаме в Локомотив София :)) Че ние за близо 600 бона и 40 000 месечно възнаграждение щяхме да си върнем Гарата или най малкото да се пробваме за Шаешу , който е на светлинни години от тия двамата за които бяха дадени над половин милион.
Така като се замисли човек , кво ли може да се очаква друго от тара -тоньо и доньо , освен да сглобят такова отборче , че да им е удобно да продават мачове . Там поне печалбата е сигурна .

Злобуле,слушай сега.Аз съм от Бургас и ходя на всеки мач на Черноморец,следя новините около тях и знам характера на Херо.Той НИКОГА нямаше да пусне Шаешу в Левски,помни ми думата.Херо е специалист в далавераджийството и гледа да продаде футболистите си в чужбина,защото ако ги даде в България,това значи,че те ще знаят как да го победят.Разбираш ли?
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 03 авг 2012 15:53

White Fang написа:Злобуле,слушай сега.Аз съм от Бургас и ходя на всеки мач на Черноморец,следя новините около тях и знам характера на Херо.Той НИКОГА нямаше да пусне Шаешу в Левски,помни ми думата.Херо е специалист в далавераджийството и гледа да продаде футболистите си в чужбина,защото ако ги даде в България,това значи,че те ще знаят как да го победят.Разбираш ли?

Незнам братле , ама с тази пародия на футболисти в Левски сме за никъде . А с тия платени фенчета и клакьори на тара и тоньо станахме съвсем за посмещище . След мача със сараево говорих с тъпата гугутка . Ми то на тоя не можеш нищо да му обясниш . Пълен нещастник ....ПРОДАЖЕН НЕЩАСТНИК !
Миналата година след отпадането от търнава казах , че тази ще отпаднем от отбор от ЗАДтърнава и то зехме , че отпаднахме . Сега казвам , че с тара и тоньо Левски влиза жив в гроба . Та едно черногорско отборче от селце с 3000 души падна с по малко от сараево бе . За къв Левски говорим ? И тия смешни гугутки вместо да нападнат и псуват тара ,тоньо и доньо , те псуват и ритат футболистите . Пфуууу

ПП Щом видяха футбол и в тоя Прохазка представям си за кво иде реч :)) Тя работата стана "гладна кокошка просо сънува" . За Марсин'о и Опоку нямам думи
два мача гледах , нямат вярно отиграване . Старокин продължавам да твърдя , че ако ще е полезен с нещо , няма да е на тази позиция , а по скоро като ляво крило , защото отзад е пълна дупка , а преди седмица го направиха по същия начин луд , както го направиха търнавците. За пелето е ясно , че не е централен защитник , ама големите капацитети тон'о и доньо като не взеха такива навреме ....
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 16:13

White Fang написа:
zlobul написа:

Злобуле,слушай сега.Аз съм от Бургас и ходя на всеки мач на Черноморец,следя новините около тях и знам характера на Херо.Той НИКОГА нямаше да пусне Шаешу в Левски,помни ми думата.Херо е специалист в далавераджийството и гледа да продаде футболистите си в чужбина,защото ако ги даде в България,това значи,че те ще знаят как да го победят.Разбираш ли?

Как ще го пустне като във Бг може да го завъртят и да не си вземе парите от него.Друго си е Черноморец да си спечели чистата печалба на момента без дача.Вземаш-плащаш това е

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 03 авг 2012 16:24

Обичам Левски написа:Как ще го пустне като във Бг може да го завъртят и да не си вземе парите от него.Друго си е Черноморец да си спечели чистата печалба на момента без дача.Вземаш-плащаш това е

Хора тоньо трябва да се разкара от Левски , всичко останало е ала бала . Няма как да похарчиш 600 000 за селекция и да отпаднеш от отбор като сараево , освен това си изглеждал и като боксова круша . Сори ама оправдания няма за тия , колкото и да се мъчат да ни пробутват разни смехотворни такива .
Та тия ги биехме с юношите старша . Нека сега някой хора да си спомнят мача с Черноморец Одеса , когато ме убеждаваха , че било само контрола . Да не говорим , че трябва да си идиот да разчиташ на Иванов-Ели–Пелето , да оставиш Диамутен при юношите и в същото време да не вземеш нов .
Илиан също има вина и то не малка за резила . Аз наистина се съмнявам в качествата му .

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 03 авг 2012 16:56

zlobul написа:
Обичам Левски написа:Как ще го пустне като във Бг може да го завъртят и да не си вземе парите от него.Друго си е Черноморец да си спечели чистата печалба на момента без дача.Вземаш-плащаш това е

Хора тоньо трябва да се разкара от Левски , всичко останало е ала бала . Няма как да похарчиш 600 000 за селекция и да отпаднеш от отбор като сараево , освен това си изглеждал и като боксова круша . Сори ама оправдания няма за тия , колкото и да се мъчат да ни пробутват разни смехотворни такива .
Та тия ги биехме с юношите старша . Нека сега някой хора да си спомнят мача с Черноморец Одеса , когато ме убеждаваха , че било само контрола . Да не говорим , че трябва да си идиот да разчиташ на Иванов-Ели–Пелето , да оставиш Диамутен при юношите и в същото време да не вземеш нов .
Илиан също има вина и то не малка за резила . Аз наистина се съмнявам в качествата му .

Наистина като го гледам Илиан как се оправдава май не си е правил той селекцията. Явно Тоньо и Доньо сериозно са провалили всичко...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 03 авг 2012 17:13

Ми аз го намекнах тва в деня преди мача . Няма как Илиан да казва , че няма алтернатива на определени постове , а в същото време тоньо да обявява , че селекцията била завършена . Да не говорим , че иамутен беше оставен при юношите , само и само да се отърват от високата му заплата , защото колкото и да е слаб е класа в сравнеие с Иво Иванов . Ели ме съмнява , че е с хронична контузия , също като оная муха Пинто на който не знам по каква причина много се разчита . Прохазка ли ?.....ми такива като него с лопата да ги ринеш . За 150 000 щяха да вземат 3-ма като него . Що се отнася до португалския Миро Антонов .... май ще има емоции с него . Чудя се само тоньо какви оправдания ще измисли за това че Левски е платил 400 000 за него . Там ще е голям смях .
Марсолиньо , кавальо и световния шампион с Гана кво да ги коментираме ? Единия се мъчеше два мача да мине сам цялата защита на босненците , ганаеца бягаше насам натам все едно някой лъв го гони из африканските гори , а бившата звезда на локо пловдив явно чакаше сараевските защитници да го черпят с бяло сладко и минерална вода .

ПП Старокин беше най-слабия на терена барабар с Пелето , но Иво Иванов изяде парсата за всички неадекватници . Вярно е че първия гол тежи на него , но дотам .Пелето има оправдание , че това не е типичната му позиция , докато за Старокин май такова -Няма .И понеже в Левски всичко е сбъркано , затва най-слабият от Сараево излиза с капитанската лента в следващия мач па макар и той да е контрола .Сбъркани ръководители , сбъркан отбор !

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 03 авг 2012 17:19

zlobul написа:Ми аз го намекнах тва в деня преди мача . Няма как Илиан да казва , че няма алтернатива на определени постове , а в същото време тоньо да обявява , че селекцията била завършена . Да не говорим , че иамутен беше оставен при юношите , само и само да се отърват от високата му заплата , защото колкото и да е слаб е класа в сравнеие с Иво Иванов . Ели ме съмнява , че е с хронична контузия , също като оная муха Пинто на който не знам по каква причина много се разчита . Прохазка ли ?.....ми такива като него с лопата да ги ринеш . За 150 000 щяха да вземат 3-ма като него . Що се отнася до португалския Миро Антонов .... май ще има емоции с него . Чудя се само тоньо какви оправдания ще измисли за това че Левски е платил 400 000 за него . Там ще е голям смях .
Марсолиньо , кавальо и световния шампион с Гана кво да ги коментираме ? Единия се мъчеше два мача да мине сам цялата защита на босненците , ганаеца бягаше насам натам все едно някой лъв го гони из африканските гори , а бившата звезда на локо пловдив явно чакаше сараевските защитници да го черпят с бяло сладко и минерална вода .

ПП Старокин беше най-слабия на терена барабар с Пелето , но Иво Иванов изяде парсата за всички неадекватници . Вярно е че първия гол тежи на него , но дотам .Пелето има оправдание , че това не е типичната му позиция , докато за Старокин май такова -Няма .И понеже в Левски всичко е сбъркано , затва най-слабият от Сараево излиза с капитанската лента в следващия мач па макар и той да е контрола .Сбъркани ръководители , сбъркан отбор !

А аз първо да попитам защо взеха Пелето, че и капитан го направиха? Тва говори колко са неадекватни... Чудят се как да махнат Йовов, а докарват още един старчок..
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 03 авг 2012 17:30

ами тва ще е следващото оправдание :)) "напуснаха ни опитни футболисти като йовов , пелето , марселиньо и карвальо (всичките пенсионери) и ще ни трябва време да запълним липсата им " , - т.е. всяко лято ние ще градим "нови" отбори и ще откриваме нови територии , все по непознати :)) . Хората ни бутаха честта в задника , но заради разни гонзовци , доносници , чужди елементи като мазния тоньо ще сме все в калта .
Имахме уникални шансове да направим име в Европа , но гореспоменатите нещастници прецакаха всичко и не позволиха да излезем от тази кал и "черното тото". Не сме само ние ...онези от "панчарево" са същите като нас в момента . В един цирк играем с тях , та да се чуди човек , кой от тия вече "грандове" е по зле .

Върни се в “Архив”