Благодаря предварително
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
gong написа:sky1, много искам да те попитам нещо... Щото сега слушам и коментарите на водещите в Дарик, та ми хрумна.
Добре бе, ревете, че ви изхвърлиха от стадиона всички. Аз не казвам, че всички сте трошили седалки и сте хвърляли камъни по ченгетата. Обаче, я да ми кажеш, какво щеше да стане, ако полицията не беше постъпила по този начин? Дали ти, умнико, щеше да се прибереш жив и здрав у дома?
Никой не може да предвиди поведението на тълпата, разберете го!
Няма такова нещо.
Затова в такива случаи се постъпва по този начин - всички в кюпа и толкова. И аз да бях, и аз щях така да направя. Ама онзи ревял, онзи се дървил, другия псувал, четвърти бил невинен - изобщо не ме интересува! Всички до един вън и да се научите друг път.
ivo77 написа:Решението е едно, както е в Гърция. Без гостуваща публика на мачовете между Левски и ЦСКА.
UltraBlue написа:crap написа:Айде ти като си толкова отворен и щом толкова смело раздаваш квалификации, отговори и решения, отговори ми на тоя въпрос:
ТАКА ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ДЕЙСТВА МИЛИЦИЯТА?
Абе ти нормален ли си, или си един от онея, дето още с влизането си на стадиона почват да громят?
redpride написа:Я пак, какво? Пак ти казвам аз бях там. Да разгледах снимките, но кой е виновен за тези безредици. Смятам, че на В.Левски такива работи нямаше да се случат. Кой умник е проверявал сектор Г и не е видял всички тези предмети. Аз не защитавам тези, които чупят, но исках да гледам мача. Не можах, заради действия, каквито не се случват никъде в Европа. Пък и нека ти напомня, кой започна това тъпо чупене първи.
vaskonti написа:Абе имам чувството, че падаш от небето. Да не би това да са първите подобни прояви в България? Колко пъти се е случвало подобно нещо с всяка агитка, включително и синята? Колко пъти сините фенове трошеха стадиони, замеряха полицията? Кога са ви изкарвали всички навън?
Извинявай, ама какво според теб ще се случи ако някой "направи забележка" на тия пияни олигофрени?![]()
Как са се озовали камъни на трибуните? Не е ли работа на полицията да предотвратява вкарването на подобни павета?Или може би и ти смяташ, че в агитката има някакви юнаци, които къртят бетон с голи ръце? А как реши, че броят на хвърлените предмети показва броят на тези, които ги хвърлят? Да не би всеки да има право да хвърли само един предмет?
С две думи - имало е много по-големи изстъпления на фенове, но никога не се е стигало до изкарването на ВСИЧКИ от сектора! Заради 50 човека да го отнесат 3000! Наистина ли смяташ, че това е правилно действие?
UltraBlue написа:redpride написа:Я пак, какво? Пак ти казвам аз бях там. Да разгледах снимките, но кой е виновен за тези безредици. Смятам, че на В.Левски такива работи нямаше да се случат. Кой умник е проверявал сектор Г и не е видял всички тези предмети. Аз не защитавам тези, които чупят, но исках да гледам мача. Не можах, заради действия, каквито не се случват никъде в Европа. Пък и нека ти напомня, кой започна това тъпо чупене първи.
Еми сърди се на тези, които изкъртиха решетките и изпотрошиха стадиона... на мача в Мездра на кой се сърди?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта