Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Прокуратурата: Присо е невинен!

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2012 20:02

Adramelech написа:Въпрос с повишена трудност. На снимките се виждат 2 или 3 секунди, въпросът е, дали през това време стават зулумите в тунела или след няколко секунди след това, като през това време делегатът е чул че става нещо и е видял нещата, които е описал в доклада? Тези снимки не доказват нищо, както и документът, който от ЦСКА са пуснали (те бяха пуснали такъв и за отговора на УЕФА, но се оказа, че това не е целият документ).

Сигурно БФС ще клекне и ще му намалят наказанието...

А кои снимки доказват каквото и да било?
Какво точно може да види делегата, след като очевидно между него и Присо има поне 10 човека?
А поне ти ще ни кажеш ли защо Присо беше арестуван още на терена?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 07 апр 2012 20:13

vaskonti написа:
Adramelech написа:Въпрос с повишена трудност. На снимките се виждат 2 или 3 секунди, въпросът е, дали през това време стават зулумите в тунела или след няколко секунди след това, като през това време делегатът е чул че става нещо и е видял нещата, които е описал в доклада? Тези снимки не доказват нищо, както и документът, който от ЦСКА са пуснали (те бяха пуснали такъв и за отговора на УЕФА, но се оказа, че това не е целият документ).

Какво точно може да види делегата, след като очевидно между него и Присо има поне 10 човека?

Ами тогава, за чий ги публикувате тези снимки, след като не доказват нищо?

Абе по спомен не бе арестуван още на терена, а го бяха свалили от рейса, но явно съпровождането от полицаите, които би трябвало да го пазят от публиката на Локото, на която същия показа един жест, е арест, както и дръпването на ръката на съдията от Дембеле е побой, нали така?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 07 апр 2012 20:19

абе като гледам как го дърпаха и бутаха куките, баш арест си беше, вместо да го пазят с щитовете от хвърлените бутилки,те се нахвърлиха върху него като отявлен бандит :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 07 апр 2012 20:31

Adramelech написа:
vaskonti написа:

Абе по спомен не бе арестуван още на терена, а го бяха свалили от рейса, но явно съпровождането от полицаите, които би трябвало да го пазят от публиката на Локото, на която същия показа един жест, е арест, както и дръпването на ръката на съдията от Дембеле е побой, нали така?

Тука се явяваш, като защитник на расизма и произволията на два органа в България, МВР и БФС, защитаваш ми разни непохватковци с мозък на амеба и се опитваш да ме накараш да вярвам , че всичко в този случай е супер легално и редовно. Има становище от ФAРЕ , че това е меко казано НЕАДЕКВАТНО.
Няма как и неможеш да ме убедиш , че това е легално и не е тенденциознно , просто НЕМОЖЕШ. Разбери, че когато са сложени на карта , човешките ценности и РАЧСИЗЪМ, то футбола остава на заден план..... Разбери , че ако аз ти кажа, "мангал ще ти ..... м.... " ти ще постъпиш , по не по различен начин от Присо и това не се води "СВОБОДА НА СЛОВОТО".
Има определени неща описани от ФAРЕ, на които трябва да обърнат внимание от БФС или ще се отрази на цялата централа и като цяло на БГ футбола!
http://www.farenet.org/default.asp?intPageID=7

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 07 апр 2012 20:43

Beck's написа:Тука се явяваш, като защитник на расизма и произволията на два органа в България, МВР и БФС, защитаваш ми разни непохватковци с мозък на амеба и се опитваш да ме накараш да вярвам , че всичко в този случай е супер легално и редовно. Има становище от ФAРЕ , че това е меко казано НЕАДЕКВАТНО.
Няма как и неможеш да ме убедиш , че това е легално и не е тенденциознно , просто НЕМОЖЕШ. Разбери, че когато са сложени на карта , човешките ценности и РАЧСИЗЪМ, то футбола остава на заден план..... Разбери , че ако аз ти кажа, "мангал ще ти ..... м.... " ти ще постъпиш , по не по различен начин от Присо и това не се води "СВОБОДА НА СЛОВОТО".
Има определени неща описани от ФAРЕ, на които трябва да обърнат внимание от БФС или ще се отрази на цялата централа и като цяло на БГ футбола!

Сега ако ми покажеш къде точно съм защитил БФС или МВР, ще те черпя една бира. Нито едните, нито другите са цвете за мирисане, ама да кажеш, че 3 снимки, които показват период от ТРИ СЕКУНДИ е доказателство, че делегатът не е видял нищо :roll: Това с расизма не знам защо го намеси, защото съм против него (с изключение на тези с естествения тен, дето са рода на "цар" Киро). И като стана дума за расизъм, критикувате хората от Локо Пловдив, но нищо не казвате за случката с Карвальо, при която имаше маймунски звуци по негов адрес от агитката на ЦСКА...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 07 апр 2012 20:56

Гледай сега внимателно:
на тази снимка се вижда как Даксон влиза, делегата си е при масичката и стола, 64мин. 03сек.
Изображение

64:06
Изображение

девет секунди по късно делегата пак си е там(духа си сополите), в 64мин. и 11сек.
Изображение

Целия "инцидент" в тунела продължава 7-8 секунди, като ясно се вижда от охранителните камери че малко след Писо покрай него и полицаите преминава Даксон, просто няма начин делегата да е бил там, освен да има способност да присъства на две места едновременно!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 07 апр 2012 21:05

Adramelech написа:
Beck's написа:Тука се явяваш, като защитник на расизма и произволията на два органа в България, МВР и БФС, защитаваш ми разни непохватковци с мозък на амеба и се опитваш да ме накараш да вярвам , че всичко в този случай е супер легално и редовно. Има становище от ФAРЕ , че това е меко казано НЕАДЕКВАТНО.

Сега ако ми покажеш къде точно съм защитил БФС или МВР, ще те черпя една бира. Нито едните, нито другите са цвете за мирисане, ама да кажеш, че 3 снимки, които показват период от ТРИ СЕКУНДИ е доказателство, че делегатът не е видял нищо :roll: Това с расизма не знам защо го намеси, защото съм против него (с изключение на тези с естествения тен, дето са рода на "цар" Киро). И като стана дума за расизъм, критикувате хората от Локо Пловдив, но нищо не казвате за случката с Карвальо, при която имаше маймунски звуци по негов адрес от агитката на ЦСКА...

Айде сега ти ми кажи, къде съм споменал Локо Плд?
Против расизма съм и винаги съм бил против него, просто ти го давам като пример и този пример може да се използва като защита в съда ако се наложи санкция и тн......
Не е приятно както за Карвальо , така и за Присо.... Тука в Бг живеем в друг Век и нещата не са розови, но БФС потъпква правата на човека и то без да им мигне окото !
Така, че ще си носят последствията и се надявам да изядът една тлъста глоба , ако е възможно в огромен мащаб.
До колкото до снимките, то се вижда, че вече са в тунела, а именно от там започва записа в който се виждат разни сиуети и тн. който е с продължителност от 10-12 сек.
Кажи ми как този дебелоглав "ДЕЛЕГАТ" е видял ситуацията в детаили? Няма как да стане , освен ако не се е допитъл до очевидец и да го е сложил като доказателство.

Ако е някой хибрид , между Юсейн Болд за да стигне за отрицателно време до там и същевременно да притежава орловото око на Мария Гроздева, то щях да съм съгласен , но в случая е просто нереално да твърдиме ,че този "атлет" има силите да стигне и да види ситуацията в детайли за 10-20 сек!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2012 21:20

Adramelech написа:
vaskonti написа:

Ами защо да не ги публикуваме? След като видео запис, на който нищо не се вижда може да служи за официално доказателство, защо пък да не покажем снимки, на които ясно се вижда какво всъщност гледа и вижда делегата?
Ти на това действие на полицията "придружаване" ли му викаш? По един полицай го държи за всяка ръка и по още един отпред и отзад за всеки случай?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 апр 2012 21:34

Ми като е невинен, да играе! Стига с тез декларации, че им изгубих броя! Вие ЦСКА ли сте, или ФК Декларация ? За мен 2 мача за картона и два-три за удар на длъжностно лице с последствия са решението, какво още чоплите и търсите? Не може сички да се занимаваме с вашите безкрайни декларации. Като не плащате с години, няма декларации, как искате да ви вземат насериозно? И от Ботев Пд ви се подиграват вече! Знамената ви вече традиционно се веят в Подуене, като не ви изнася правете протест и спрете да ни занимавате! Айде байгън! :geek:
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 апр 2012 21:46

Синьо сърце написа:Ми като е невинен, да играе! Стига с тез декларации, че им изгубих броя! Вие ЦСКА ли сте, или ФК Декларация ? За мен 2 мача за картона и два-три за удар на длъжностно лице с последствия са решението, какво още чоплите и търсите? Не може сички да се занимаваме с вашите безкрайни декларации. Като не плащате с години, няма декларации, как искате да ви вземат насериозно? И от Ботев Пд ви се подиграват вече! Знамената ви вече традиционно се веят в Подуене, като не ви изнася правете протест и спрете да ни занимавате! Айде байгън! :geek:

то байгън от вашите несгоди и 50-60 теми за Гонзо, монзо и ко. ако вас ви режат отвсякъде , тогава от рева щяхте да напълните коритото на перловска.
Станахте за смях на България, бати цирка разиграхте, че и продължавате. Толкова сте зле, че някви химери ви се появяват, знаеш за кво говоря.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”