КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 19:15ч.|

Мнениеот Venko123 » 21 мар 2016 18:42

Teo написа:А така ви искам. Само за разгроми, погроми и приземяване пишете! След мача ще си говорим. Казал съм го хиляди пъти.... НИКОГА не подценявайте ЦСКА София, НИКОГА!

Няма да е лошо и ти, и другите като теб, които са литнали в облаците също да гледате по-реално на нещата. Да не се надъхваме чак толкова. ;)

Ако ги отстраним ще е супер, но ще е много, много трудно.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 мар 2016 18:45

HardWork написа:
TNT написа:На 06.04. ще има както казваше бай Тошо навремето- приземяване,приземяване :lol: А след мача червените ще се ослушват като свиня в боб :lol: и ще се чудят от къде им е дошло :mrgreen:

Ако успеете да приземите един фалирал аматьорски отбор, ще ви призная! :mrgreen: :lol: ... обаче ако не го направите ще е чутовен резил, нали се сещаш!

Не,тогава ще има оправдания от сорта на ''Ми то те са ЦСКА.Не е резил,че сме паднали''. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

zagorka
Контакти:

Мнениеот zagorka » 21 мар 2016 19:34

6:0 (Иса, Делев, Венци Василев, Милисавлевич, Сърмов, Иса) и обратно по селата.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 21 мар 2016 20:47

g3_ev2 написа:Чудя се откъде се намират толкова аргументи за безличието на "играещите за здраве" отбори от В-група? По същия начин безлични изглеждат и противниците на Барса в испанското първенство и причината не е, че са слаби. Нашата В- група далеч не е на такова голямо отстояние от еднообразната и предсказуема А- група. ЦСКА изграждат отлично структуриран физически състав, при това обиграват всички в отбора и понятието резерва там е условно. А и много ми е интересно кои точно юнаци от скучния в атака Берое ще смачкат играчи като Момчил Цветанов, Павел Головодов, Преслав Йорданов, да не говорим за възродения Галчев. ЦСКА играе много разнообразно и раздвижено в защита и имат доста добър преход от защита в атака. При това, в мачовете във В-групата, играят много леко и непринудено и, ако противниците им изглеждат безпомощни, поне според мен, това се дължи не толкова на индивидуалната разлика в класите, а на разнообразието и ансамблостта, които червените, за мен неочаквано, демонстрират в играта - вижте само колко модерни и съвременни неща опитват в защита (не винаги успешно), които в А-група дори не се опитват (там в защита ръчкане и ръгане му е майката).
С това не искам да кажа, че ЦСКА непременно ще спечели, Берое, за нашите стандарти, не е лесен отбор, а и ЦСКА в момента гради един модерен стил в играта си и не може да се прецени от базата В- група дали са достигнали достатъчно ниво, за да преодоляват "класното" бутане, ръгане и силово надбягване на А- групата, с демодирани и трудно сглобяеми в една модерна ансамблова игра прийоми и техники, особено в защита и при прехода. Всичко е възможно в този мач и Берое би спечелил, според мен, единствено, ако футболният продукт ЦСКА на Пл. Марков, Хр. Янев и Вл. Манчев още не е достигнал достатъчно развитие, при цялата ми симпатия към отбора от Стара Загора!

Много точен анализ и коментар ! Всички се чудим какъв е този еднотипен , грозен и страхлив футбол който играят в решено първенство като А група !? Вместо да излезнат и да играят освободено, то става едно блъскане, изритване по крилата, еднакви тактически схеми и преди всичко стабилна защита ! Който вкара първи гол, той в 95 % от случаите печели. То бива страх и безсилие ама такава скука и посредственост не съм виждал.
ЦСКА със сигурност ще загуби мача, само ако почнат да играят играта на Берое. За да спечелят, трябва да играят своя стил - разнообразие, преса и присъствие в противниковото наказателно поле и топки по тревата.
Единственото предимство за Берое в мача в Стара Загора ще е физическата подготовка. Всичко друго - от вратаря до последния "червен" привърженик е в полза на ЦСКА !
Последна промяна от MAXIMUS на 21 мар 2016 20:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 мар 2016 20:48

zagorka написа:6:0 (Иса, Делев, Венци Василев, Милисавлевич, Сърмов, Иса) и обратно по селата.

:lol: Преди три години не можахте да ни биете ,въпреки,че бяхме с отбор на две седмици,селектиран с играчи събирани по плажовете ,плюс двама- трима юноши(единият даже ви го намами от Халите) :!: Вие шест гола не можете да вкарате и на юношеските ни формации бе,убавец :mrgreen:
Последна промяна от Red joker на 21 мар 2016 20:54, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 21 мар 2016 20:49

Най-важните 2 мача за сезона за Берое. И особено първия в Ст.Загора.
Ако след първите 90 минути нямаме комфортна преднина с 2:0 очакват ни неприятни моменти в София.
Да припомним преди 6 години в четвъртфинал за КБ в Ст.Загора 1:0 (гол на Писаров)
.......................
п.с. Много ми е странно защо в директно зададен въпрос към двама от треньорите на ЦСКА в Тетевен и двамата отрекоха, че са играли за Берое.... :mrgreen: (лятото на 2015 год.)
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 мар 2016 21:22

g3_ev2 написа:Чудя се откъде се намират толкова аргументи за безличието на "играещите за здраве" отбори от В-група? По същия начин безлични изглеждат и противниците на Барса в испанското първенство и причината не е, че са слаби. Нашата В- група далеч не е на такова голямо отстояние от еднообразната и предсказуема А- група. ЦСКА изграждат отлично структуриран физически състав, при това обиграват всички в отбора и понятието резерва там е условно. А и много ми е интересно кои точно юнаци от скучния в атака Берое ще смачкат играчи като Момчил Цветанов, Павел Головодов, Преслав Йорданов, да не говорим за възродения Галчев. ЦСКА играе много разнообразно и раздвижено в защита и имат доста добър преход от защита в атака. При това, в мачовете във В-групата, играят много леко и непринудено и, ако противниците им изглеждат безпомощни, поне според мен, това се дължи не толкова на индивидуалната разлика в класите, а на разнообразието и ансамблостта, които червените, за мен неочаквано, демонстрират в играта - вижте само колко модерни и съвременни неща опитват в защита (не винаги успешно), които в А-група дори не се опитват (там в защита ръчкане и ръгане му е майката).
С това не искам да кажа, че ЦСКА непременно ще спечели, Берое, за нашите стандарти, не е лесен отбор, а и ЦСКА в момента гради един модерен стил в играта си и не може да се прецени от базата В- група дали са достигнали достатъчно ниво, за да преодоляват "класното" бутане, ръгане и силово надбягване на А- групата, с демодирани и трудно сглобяеми в една модерна ансамблова игра прийоми и техники, особено в защита и при прехода. Всичко е възможно в този мач и Берое би спечелил, според мен, единствено, ако футболният продукт ЦСКА на Пл. Марков, Хр. Янев и Вл. Манчев още не е достигнал достатъчно развитие, при цялата ми симпатия към отбора от Стара Загора!

Човече , та ние играем срещу отбори трениращи 1 път седмично ....молим ти се !

fac8
Контакти:

Мнениеот fac8 » 21 мар 2016 21:46

В тоя мач Берое вкарат ли първи ранен гол, резултат отива на 3+:0, Цска вкарат ли първи, ще се окопат там отзад и вече незнам...
Незнам кой от вас цесекари, колко е гледал последните мачове на Берое, за какви пропуски става въпрос на нападателите, но имат ли ден горко ви...
Нема да има Головодови, Йорданови и Самири...

Тъй като уважавам всеки отбор, пожелавам да стане хубав мач без съдийски намеси, грешки и тем подобни!
Нека по-добрия победи!
o.O wtf!?!

Берое Стара Загора 1916!

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 21 мар 2016 22:12

Red thunderstorm написа:Логично е да загубим и сигурно така ще стане. Не изключвам възможността да ни сполети и по-изразителна загуба, имайки предвид, че защитата ни досега не е подлагана на някакъв сериозен натиск, а виждаме дори срещу отборите от "В" група какви положения допускаме пред вратата си ;) Дано нашите си дадат сметка, че излизат срещу коренно различен съперник. Берое трябва да ги бием с преса по целия терен, а за това трябват сили. Дали ги имаме обаче предстои да видим. Всъщност, самото достигане до тази фаза от турнира си е успех с оглед случващото се с клуба. Всеки обаче, след като е стигнал до полуфинал, тайно или явно си мечтае да вземе купата. Нашите приоритети обаче трябва да са други в момента. С евентуално спечелване на купата просто ще отметнем едната от двете години наказание от УЕФА. Нищо повече!
Въпреки всичко, подкрепа до последен дъх и САМО ЦСКА!!!

Браво! Поздрави за коректното мнение! Всеки от нас обича любимия си отбор, но е хубаво да оставаме здраво стъпили на земята и да не губим допирни точки с реалноста! Ква купа, кви 5 лева? Ми по логиката на пишештите червени фенове ЦСКА ще вземе купата, а Берое трябва да играе поне полуфинал в Лига Европа! Е няма как да стане!!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 21 мар 2016 22:57

zagorka написа:6:0 (Иса, Делев, Венци Василев, Милисавлевич, Сърмов, Иса) и обратно по селата.

Хм..., а даваш ли си сметка, че трима от посочените голмайстори може и лееееко да се "смилят" и да направят "непростим" пропуск пред гола, а? :)
Ко викаш? :?
Последна промяна от Red thunderstorm на 22 мар 2016 00:03, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”