VIP Brother - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Анкета: Vip Brother 2012 - кой трябва да спечели?

Мнениеот dreben23 » 14 ное 2012 16:11

Дано сте осъзнали, че не е толкова важно кой ще спечели, а кой какви изводи си е направил за себе си! :)
Верно, след седмица-две ще забравим и изводите даже, не само героите. Бас ловя, че няма и пет човека във форума, които обсъждат Николай или Юлиян- загубилите никой не иска да ги помни. :) По-безценни са моментите, когато излетелите влязат в студиото на Ники Кънчев и оплюват вътре оцелелите.
Ако се разглеждат нещата от човешка гледна точка- би трябвало да е Къци, не виждам нищо лошо в него (верно, липсва му малко теперамент, но тези дни може и да ни изненада, ако бие един шут отзад на Фънки, ще го призная, че е готов на всичко- ама то и тва не е лошо, поне докато няма убийство :lol: ). Ако пък речем се разглеждат нещата от просташка гледна точка- Фънки или Багата (леле, как се опияниха снощи :lol: и ги хвана шубето всички от шампиона).

Има и вероятност Фънки да отлети още на полуфинала, Багата си мисля, че като че ли сам се отписа сякаш след снощното изпълнение, дори да остане докрай.
Орлин и Никол като че ли губят шансове за успех, но знае ли човек какво ще наредят продуцентите накрая. :) И аз не съм убеден, че се решават нещата с помощта на СМС-и затова и не пращам. Но след оцеляването на Къци съм раздвоен, понеже народът си е такъв- не обича обратни най-вече. Бих се изненадал само, ако накрая победи Камелия, другите все имат по някое положително или отрицателно качество, което да наклони везните в една или в друга посока, но Камелия си остава загадка. Иска да дърпа ушите на Къци, за да накаже народа- то остава Къци да го отнесе и заради чужди грешки. :lol: :lol:

Не знам във вашите очи може би е жертва, моите са леко късогледи и ми се вижда герой! :) Показателно е обаче, че само с една песен той спечели и млади и стари, където и да се обърна все за Къци gangnam style се говори! :lol: [offtopic]Друго си е вечната дружба между Южна България и Южна Корея! :)[/offtopic]

Къци, Орлин и Никол би трябвало да е призовата тройка- нека победи най-добрият! Всъщност то май няма човек с повече от два медальона, ако не се лъжа. Каква ли глупост ще измислят за определяне на победителя?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 14 ное 2012 18:26

sheva85 написа:Естествено, че Къци трябва да е !!! :geek:

Защо Къци?
Обоснови се!

П.п
Мисля, че днес ще си отидат-Камелия и Златка.
Левски завинаги в моето сърце![

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 14 ное 2012 23:47

Sisi 1914 написа:
sheva85 написа:Естествено, че Къци трябва да е !!! :geek:

Защо Къци?
Обоснови се!

П.п
Мисля, че днес ще си отидат-Камелия и Златка.

Позна :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: VIP Brother - официална тема

Мнениеот smoothc » 14 ное 2012 23:55

Пичове,не разбирам,защо толкова сте се впрегнали в този "ВИП" Бръдър?!....Че дори и анкети се пускат,относно кой ще го спечели :)
Как може да се оставяте да бъдете манипулирани,по толкова елементарен начин!?
Т.нар "победител" е определен от продуцентите,много,много отдавна! Но разбира се,заблудени хора винаги е имало,и винаги ще има...

пп:Един въпрос с "повишена трудност":Навярно,доста от вас са гледали пародията "Баш Бай Брадър"..та,ако имате време,направете си труда да прегледате епизодите и внимателно ВИЖТЕ,кой участник никога не е пародиран в шоуто!
Странно,нали?! ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 ное 2012 00:10

smoothc написа:Пичове,не разбирам,защо толкова сте се впрегнали в този "ВИП" Бръдър?!....Че дори и анкети се пускат,относно кой ще го спечели :)
Как може да се оставяте да бъдете манипулирани,по толкова елементарен начин!?
Т.нар "победител" е определен от продуцентите,много,много отдавна! Но разбира се,заблудени хора винаги е имало,и винаги ще има...

пп:Един въпрос с "повишена трудност":Навярно,доста от вас са гледали пародията "Баш Бай Брадър"..та,ако имате време,направете си труда да прегледате епизодите и внимателно ВИЖТЕ,кой участник никога не е пародиран в шоуто!
Странно,нали?! ;)

Гледал съм доста Баш бай брадър, но не съм забелязал двама засега- Орлин е първият, а вторият е Фънки (добре де, как можеш да направиш пародия на простак, като същината на пародиите е самата простащина?) Според мен имаш предвид Орлин- що бе той заслужава да спечели момчето. Иска ми се да е Къци, но както казах в живота злото винаги побеждава доброто и едва ли ще има изключение и този път! ;) Къци е иронизиран поне 2-3 пъти със сигурност. :) Абе поразрових се и видях, че всички са го отнесли от Баш Бай брадър поне по веднъж...http://www.vbox7.com/play:fc8ff6a2&start=100

А вярно бе, Николчето я няма- е, тя си им е колежка! :lol: :lol: Има логика.
Последна промяна от dreben23 на 15 ное 2012 00:34, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 ное 2012 00:31

Явно,не си гледал внимателно....

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 ное 2012 00:41

Браво, много набито око имаш! :) Никой не я смята за фаворит и бам малкото невинно егоистично Николче победител. ;) Абе върти ми се из акъла, че и с нея съм гледал, ама не мога да намеря клипчето- може само да ми се е искало подсъзнателно или просто е затрито. ;) :lol: С Фънки и Орлин съм ги пропуснал наистина всичките! :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 ное 2012 00:47

Току що протетох,че за "финала" са останали-Фънки,Орлин,Багата,Къци и..Никол. ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 ное 2012 00:52

smoothc написа:Току що протетох,че за "финала" са останали-Фънки,Орлин,Багата,Къци и..Никол. ;)

Демек кой гледал, гледал, кой дал парички, дал - паричките си остават в Нова тв! :) Как не се сетих- яка врътка ще си направят с "тъпия гнусен пошъл народ". :cry: :cry: ;) Аз затуй не пращам нищо за никого, симпатиите са съвсем различно нещо. Тайничко се надявам да грешим! :) Поне Къци си им тегли няколко... както си трябваше! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 ное 2012 00:56

Ще си позволя да се самоцитирам:
от smoothc на 18 Окт 2012 19:55
Никол Станкулова е родена на 8 август 1988 година в град София, България.[1] Единственото дете в семейството на полицая от 3-то РПУ Николай Станкулов и следователката от СДВР Елена Станкулова. На 6 години печели първия си конкурс за красота, а на 7 е вече водеща на предаване по държавната телевизия. Като малка отделя свободното си време между тренировките по художествена гимнастика, плуване, балет, пиано, математика, подготовката на уроците за училище и позирането за модни списания.[2]

Образованието си получава в София. Завършва Софийската математическата гимназия, а парарелно с нея и английската като частен ученик, след това учи „финанси“ в УНСС.[3]

Като малка е била в БНТ, а после води предаването „Искам“ по телевизия ММ и е манекенка в „Ивет фешън“.[4] До април 2009 година е водеща на предаването „Големият въпрос“ по Нова телевизия, след което води новините на Sportal.bg и Profit.bg.[5] По-късно работи в предаването „На кафе“, при Гала.[6] През юни 2010 година става водеща в сутрешното телевизионно предаване по Нова телевизия - „Здравей, България“, представя синоптичната прогноза за времето.[7]

През 2012 година влиза в къщата на VIP brother.

Не ви ли е ясен вече победителят!?

Това го поустнах,когато за първи и последен път,изгледах няколко клипа от предаването :oops:

Върни се в “Архив”