Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA69 написа:Не съм убеден, че подобна мярка точно сега е удачна.. Да резнеш футболистите си с пари преди много важни мачове, които предстоят, си е миниране на обстановката отвсякъде.. Даже бомбата може да избухне още в мача с БероеДано не съм прав и глобяването стегне редиците, но по-скоро ще има обратният ефект
CSKA69 написа:Не съм убеден, че подобна мярка точно сега е удачна.. Да резнеш футболистите си с пари преди много важни мачове, които предстоят, си е миниране на обстановката отвсякъде.. Даже бомбата може да избухне още в мача с БероеДано не съм прав и глобяването стегне редиците, но по-скоро ще има обратният ефект
Old_death написа:CSKA69 написа:Не съм убеден, че подобна мярка точно сега е удачна.. Да резнеш футболистите си с пари преди много важни мачове, които предстоят, си е миниране на обстановката отвсякъде.. Даже бомбата може да избухне още в мача с БероеДано не съм прав и глобяването стегне редиците, но по-скоро ще има обратният ефект
Хич не ме интересува как ще реагират футболистите . След като могат да мрънкат , когато им забавят плащанията , така ще търпят и глобите , когато не са си свършили работата . На който не му изнася да бяга в Ловеч . Нали бяха " професионалисти " !
CSKA69 написа:Old_death написа:CSKA69 написа:Не съм убеден, че подобна мярка точно сега е удачна.. Да резнеш футболистите си с пари преди много важни мачове, които предстоят, си е миниране на обстановката отвсякъде.. Даже бомбата може да избухне още в мача с БероеДано не съм прав и глобяването стегне редиците, но по-скоро ще има обратният ефект
Хич не ме интересува как ще реагират футболистите . След като могат да мрънкат , когато им забавят плащанията , така ще търпят и глобите , когато не са си свършили работата . На който не му изнася да бяга в Ловеч . Нали бяха " професионалисти " !
Друго си мисля аз - дали това не е един елегантен начин да ''намажат ските'' на Стойчо.. Ето, идва мач с Берое, който трябва да вземем и един евентуален неуспех може да бъде използван като повод за смяна на треньора.. Знаете какъв ''почитател'' съм на треньорските умения на Младенов, но дори и аз не смятам, че точно сега е момента за смяната му.. Трябваше да бъде сменен след мачовете със ЗимбруАко наистина са решили да го направят, нека да изчакат поне до зимната пауза..
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Гледам, че и за оставки на Плоски се заговори...
W84me написа:Гледам, че и за оставки на Плоски се заговори...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:W84me написа:Гледам, че и за оставки на Плоски се заговори...
Да не чувам никакви такива мълви, безрезервна подкрепа за спеца от село Плоски! Не за друго, ами ще им докарат някой що годе приличен треньор и ще вземат да прокопсат, докато тоя редовно се резили, че и ни весели от време на време с бисерите си
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта