Левски - Черноморец - 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски - Черноморец | 18.04.2012 .. 19:00

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 апр 2012 22:47

onegavon написа:Гейм ,запомни изключително точната констатация на Лавината "юруш система", това практикувате.

О, това въобще не го оспорвам !
Почти нищо не е останало от малкото смислени - тактически неща, които Костов се опитваше да вгради ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 апр 2012 22:51

Sisi 1914 написа:Трябваше да бием!
:cry:

Що?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 апр 2012 22:53

Вие какъв мач сте гледали ? ...защото аз гледах Локомотив София-Черноморец . Лично моето желание е тара , тонев и пловдивския наглец да не стъпват на герена .Последния така или иначе си замина , незнайно докога , сега останаха още двама .

ПП парашутиста от надежда си е най обикновена маскара . Може би това ще е следващия ми "подпис"
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 апр 2012 23:34

zlobul написа:Вие какъв мач сте гледали ? ...защото аз гледах Локомотив София-Черноморец . Лично моето желание е тара , тонев и пловдивския наглец да не стъпват на герена .Последния така или иначе си замина , незнайно докога , сега останаха още двама .

ПП парашутиста от надежда си е най обикновена маскара . Може би това ще е следващия ми "подпис"

Важното е, че за пореден път каза, че ще изпие чашата до дъно...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 18 апр 2012 23:40

Никой не каза че решаващо се оказа смяната на Пинто и връщането на Йовов в халфовата линия,това си е грешка на Ясен,вкара бавния Цветков като ние водим и ни трябва игра на контра и бързи играчи.Виждаше се че при бързи двойни подавания и черноморец правеха грешки в отбрана но нямаше кой да се възползва и кой да ги натиска.При тази разградена команда която са Левски в момента без малко да направят чудо и да бият бургас .Но Ясен това му е слабото място не може да улучи смените,иначе отбора не игра лошо и беше горе-долу подреден, при малко късмет можеше и да бием.Според мен след напускането на Костов,трябваше веднага Ясен да бъде назначен да изкара сезона.Направо си личеше че ни липсва класически център нападател който да притеснява отбраната на Черноморец,както Боли тормозеше нашата.Все си мисля че тоя Сьорд ако беше останал,може би нямаше да загубим 4 мача и да направим тези 2 равни.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 апр 2012 23:43

grasiani написа:Никой не каза че решаващо се оказа смяната на Пинто и връщането на Йовов в халфовата линия,това си е грешка на Ясен,вкара бавния Цветков като ние водим и ни трябва игра на контра и бързи играчи.Виждаше се че при бързи двойни подавания и черноморец правеха грешки в отбрана но нямаше кой да се възползва и кой да ги натиска.При тази разградена команда която са Левски в момента без малко да направят чудо и да бият бургас .Но Ясен това му е слабото място не може да улучи смените,иначе отбора не игра лошо и беше горе-долу подреден, при малко късмет можеше и да бием.Според мен след напускането на Костов,трябваше веднага Ясен да бъде назначен да изкара сезона.Направо си личеше че ни липсва класически център нападател който да притеснява отбраната на Черноморец,както Боли тормозеше нашата.Все си мисля че тоя Сьорд ако беше останал,може би нямаше да загубим 4 мача и да направим тези 2 равни.

И кой можеше да пусне освен Цветков и да върне Старокин на бека? Станчев ли?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

zlobul
Контакти:

Re: Левски - Черноморец - 2:2

Мнениеот zlobul » 18 апр 2012 23:52

Гледах току що интервюто на локомотивеца и сериозно ми се доповръща . Този осъзнава ли , че е изпълнителен директор на Левски и , че ние не сме "железните бригади " ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 18 апр 2012 23:54

amstel_beer написа:
Bobby1177 написа:Аз за пореден път ще напиша, че от каквато и да е гледна точка, чисто стратегически, няма никакъв смисъл "Левски" да участва тази година в ЕКТ. С нов треньор и нови футболисти, без коефициент, да се събира рано и да нагнетява напрежение за най-много 4 мача преди групите - това граничи с абсурда! Думите ми напълно ще се потвърдят, ако и БаткOFF се раздели с контролния пакет акции през лятото...

Иначе за мача с Черноморец - в главата ми напират въпроси къде беше Гонзо и всичките там скаути, за да изтървем тия алжирци, които минават през Бургас? Хубаво, че Херо ги довежда, ама, не беше ли по-прилично с тия качества да са в клуб като "Левски"? Шаешу не могат да го спрат по няколко от наш'те, опадат като круши покрай него... каква Европа - всеки отбор с по 2-ма такива ни е отстранил?!

Не плюйте по Ицо Йовов - колкото и грешки да допуска, той си остава... жалко звучи, но.... той си остава единственият ни сегашен футболист, който може да подаде някакъв пас. Не забравяйте, че даже и Гарра-та, чиито качества наистина бяха над "А" група, вкарваше едва 1 от 3-4 положения, а не всяко! Ако Ицо Йовов е грешника, к'во да кажем за останалите?!

САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Скрий се някъде... И двата гола на Ч-ц са след грешни пасове на Йовов. т.е. негови, ако разбираш поне малко от футбол. ;)

Те наш'те не могат да спрат Шаешу, Йовов виновен?! Той е "виновен" и за 2-та наши гола - от него тръгна атаката преди удара на Калво и сам вкара 2-я :-) Така че - Йовов:Бижутера 2:2 :-))

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 апр 2012 00:44

Поредният пирон в синият ковчек бе забит, макар, че мъртвеца този път се опита да се съпротивлява. Сините фенове видяха опита за съживяване и го подкрепиха, този път без излишни декларации и демонстрации, а от искрената си любов към отбора, специално ОГРОМНО БРАВО НА СЕКТОР А, за скандиранията след мача '' Херо,Херо''. Отборът който още дълго ще си търпи последиците от глупостта да държи на заплата в клуба гонзи-великолепни.
Разбира се Левски този мач можеше и да го вземе, но нямаше да е напълно заслужено, всичко положително при Левски е плод на временни идивидуални избухвания.

23. П.Илиев (к)- без вина за головете, отново ако не беше той мача свършваше далеч преди 90 мин.
2. Мюлдер- най-добрият защитник в Левски
5.Иванов- играе толкова рядко, нормално е да не е във форма
25. Диамутен- само опитът му е предимство, по-бавен е от Иванов и Милиев взети заедно
28. Пинто- направи отличен мач
7. Димов- тая работа само с желание не става, трябва и да имаш качества. Такива каквито Димов няма
6. Старокин- на какъвто и пост да играе този, некадърника ще си е некадърник
10. Йовов- този невероятен, този изключителен Христо Йовов, слаб, дори много слаб понякога този играч ще липсва ужасно много на Левски, след време
16. Рамос- класа е, но явно му трябва време за да свикнат с отборът
8. Калво- най-добрият, днес му се получаваше всичко
12. Жуниньо- с напредване на сезона и той май се обхваща от апатията сред футболистите
17. Младенов- през първият си сезон в Левски играеше доста добре, сега се чудим как да го изгоним
19. Цветков- дано да бъде оставен през следващият сезон, той ще му бъде по-успешен
Само Ясен знае защо не беше направена и трета смяна, примерно да се пусне Вутов?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 апр 2012 01:03

zlobul написа:Гледах току що интервюто на локомотивеца и сериозно ми се доповръща . Този осъзнава ли , че е изпълнителен директор на Левски и , че ние не сме "железните бригади " ?

И аз го гледах, какво толкова е казал?
Чуди се човека, как да оправдава слабите ни футболисти. И не трябва той да излиза да обира срама, а трябва футболистите да го правят.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”