Левски - Лудогорец - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|
Абсолютни нещастници са тези футболисти на Левски!!! Имаме страхотна публика обаче, и се гордея с нея! Но докога ще търпи тези несретници и няма да им поиска сметка, както и на ръководството!
- сини шампиони
Винаги съм бил оптимист по отношение на футбола в България, но тия успяха да ме отчаят съвсем.И тая година шампиона няма да е най-добрия, а най-малко слабя отбор в първенството. 
И само Левски оле
Matthew написа:Левскари давайте да правиме нещо... Толкова слаб и умрял Левски никога не е имало.Такова нещо не се издържа вече.. Всеки в България си прави гавра с нас... Давайте да взимаме нещата в свои ръце ... Мъка ми е,че любимият Левски не става за нищо .. Това е КАТАСТРОФАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ !
Левски е много сериозен отбор, просто спортния шанс не е с тях, а и играха с доста сериозни отбори, Миньор, Литекс, Лудогорец, Локо пд
- Neron
- Контакти:
Гонзо след мача:Играли сме добро али пак сме немали шансо.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- сини шампиони
тая година май ще мечтаем да сме само на 16 точки от първия 
И само Левски оле
Много добре изигран уговорен мач. Жалко, че само няма да позная точния резултат!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Обичам Левски
- Контакти:
daniel875 написа:Много добре изигран уговорен мач. Жалко, че само няма да позная точния резултат!
Ква уговорка бе.Аман от такива капацитети като тебе
сини шампиони написа:тая година май ще мечтаем да сме само на 16 точки от първия
Не знам доколкото си запознат, младо момче, но въпросните точки се отнасят за разлика между първия и втория, а ние нямаме да сме на въпросното място. "Левски" ще завърши под второто място.
Последна промяна от daniel875 на 02 апр 2012 21:14, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Обичам Левски написа:Мале тия от Гонг са страшни съдията бил виновен,че Левски са повече от трагични![]()
![]()
Това ви го казвам още от началото на второто полувреме... На това му се вика Мечешка услуга. Изчакайте интервютата и ще видите кой ще му зададе въпрос за съдийството...
[offtopic]ПП Стефан Стоянов
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Federer91
- Контакти:
Едвали феновете на Ливърпул обиждат Дауглиш, въпреки че отборът им е посредствен в Англия. Но само в България паметта е кратка за съжаление.
Последна промяна от Federer91 на 02 апр 2012 21:14, променено общо 1 път.