Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Христо Златински в Левски
Не е лош футболист, но нито той, нито тия при червените ще са 100% титуляри!!! Даже си мисля, че освен сина на мадам Ба, друг никой няма как да се наложи! Но и за него е трудно това нещо! Просто нито Златински ще измести Гаджев, Пелето или Прохазка от средата при нас! Нито Сержиньо може да се пребори с Янев, нито Родригес със Бандаловски! А пък за другите изобщо няма шанс. Освен Венков в ЦСКА (щото в Левски няма никакъв шанс при Пинто, Ели и Старокин там). Абе общо взето е прах в очите, футболистите на Локото не са лоши, но нищо повече.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Avanti_Ragazzi написа:Не е лош футболист, но нито той, нито тия при розовите ще са 100% титуляри!!! Даже си мисля, че освен сина на мадам Ба, друг никой няма как да се наложи! Но и за него е трудно това нещо! Просто нито Златински ще измести Гаджев, Пелето или Прохазка от средата при нас! Нито Сержиньо може да се пребори с Янев, нито Родригес със Бандаловски! А пък за другите изобщо няма шанс. Освен Венков в ЦСКА (щото в Левски няма никакъв шанс при Пинто, Ели и Старокин там). Абе общо взето е прах в очите, футболистите на Локото не са лоши, но нищо повече.
Напълно съм съгласен с мнението !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
alexveselinov написа:UltraBlue написа:alexveselinov написа:И Левски се вкючи в разграбването на Локото само се чудя дали ще вземем още някой?
То от читавите играчи, само Венков остана. За него бих бил доволен ако го вземем.
Не мисля че ще е Венков със Старокин,Ели,Нуньо Пинто май ще ни станат много левите бекове
При тази контузия на Пинто, него не го брой за тоя полусезон. Ели най верочтно ще се ползва за централен бранител, а Старокин още е една голяма ?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Венков е може би най-ценния играч от Локо Пд от всички за които се спекулира !!!
Joni_ написа:Avanti_Ragazzi написа:Не е лош футболист, но нито той, нито тия при розовите ще са 100% титуляри!!! Даже си мисля, че освен сина на мадам Ба, друг никой няма как да се наложи! Но и за него е трудно това нещо! Просто нито Златински ще измести Гаджев, Пелето или Прохазка от средата при нас! Нито Сержиньо може да се пребори с Янев, нито Родригес със Бандаловски! А пък за другите изобщо няма шанс. Освен Венков в ЦСКА (щото в Левски няма никакъв шанс при Пинто, Ели и Старокин там). Абе общо взето е прах в очите, футболистите на Локото не са лоши, но нищо повече.
Напълно съм съгласен с мнението !
И аз го подкрепям безусловно.
- london_hools
- Контакти:
Аз съм за Златински,понеже е млад,национал и след 6 месеца може да му се вземат добри пари
Това е най-малкото за което си заслужава да се вземе в Левски,да не говорим ,че може да ни свърши работа и в средата на терена.
Еми нека го вземат, може пък да оформят добра двойка с Гаджев. А пък и при евентуална продажба на Владо вече би бил доста полезен.
Само Левски!
Много е надценен Ицо Златински.Играч на 27 връх в карирерата Локо плд. 
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Пак се повтарям тоя става само за бърз трансфер в друг отбор през януари или догодина лятото с/у приличен кеш !!!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
UltraBlue написа:alexveselinov написа:UltraBlue написа:
То от читавите играчи, само Венков остана. За него бих бил доволен ако го вземем.
Не мисля че ще е Венков със Старокин,Ели,Нуньо Пинто май ще ни станат много левите бекове
При тази контузия на Пинто, него не го брой за тоя полусезон. Ели най верочтно ще се ползва за централен бранител, а Старокин още е една голяма ?
Ти ако си на мястото на Венко в при тези футболисти в Левски били дошъл там а?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]