Време е за Класико! Барса - Реал 29.11.2010, 22:00 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време е за Класико! Барса - Реал 29.11.2010, 22:00 часа
Честито приятели,фенове на Барса !
Показахме истински футбол, отборен дух и психика ! Много се надявам това,което Рамос направи обаче,да не повлияе на представянията на Ла Фурия. Никак спортсменско не беше ...
ПС. Искрено искам да попитам, всички , не само феновете на Реал, Ман. Юнайтед, ами всички - След този мач наистина ли ще продължите да твърдите, че Барселона не играят красиво и тн. ? С ръка на сърцето си казвам,не съм се кефил толкова от 94та година насам. Тази година световното първенство - Испания и сега Барселона ... поклон !

ПС. Искрено искам да попитам, всички , не само феновете на Реал, Ман. Юнайтед, ами всички - След този мач наистина ли ще продължите да твърдите, че Барселона не играят красиво и тн. ? С ръка на сърцето си казвам,не съм се кефил толкова от 94та година насам. Тази година световното първенство - Испания и сега Барселона ... поклон !
[center]

[/center]

- TPAKTOP
- Контакти:
Честито на всички фенове на Барса! Красивият футбол победи! 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
-
Барса сами си направиха мача лесен ...
Срещу "моуриньовски" стил на игра ( плътно покритие на собствената половина и контри ) ... с оглед на равностойноста на отборите ( на пръв поглед ) ... за да си направиш мача лесен, ти трябва ранен гол.
Гуардиола знае това много добре, и каталунците потърсиха ранното попадение ( и го постигнаха ) ... след това обърканите реалисти нямаха вече никакъв шанс срещу контрите на Барса !
Шанса на Мадрид беше, да задържат резултата колкото се може по дълго > 0 : 0, или ако могат, да изненадат домакините с ранен гол .... нищо от това не се получи.
Барселона са отбор, който умее много добре да се възползва от съзаденото предимство !
За мен, мача приключи при първият гол на Шави !
От там нататък, въпроса беше .... с колко ? !
Срещу "моуриньовски" стил на игра ( плътно покритие на собствената половина и контри ) ... с оглед на равностойноста на отборите ( на пръв поглед ) ... за да си направиш мача лесен, ти трябва ранен гол.
Гуардиола знае това много добре, и каталунците потърсиха ранното попадение ( и го постигнаха ) ... след това обърканите реалисти нямаха вече никакъв шанс срещу контрите на Барса !
Шанса на Мадрид беше, да задържат резултата колкото се може по дълго > 0 : 0, или ако могат, да изненадат домакините с ранен гол .... нищо от това не се получи.
Барселона са отбор, който умее много добре да се възползва от съзаденото предимство !
За мен, мача приключи при първият гол на Шави !
От там нататък, въпроса беше .... с колко ? !
- ZinedineZidane
- Контакти:
Мнението си написах в другия раздел. Тук просто искам да поздравя феновете на Барса, която показа, че е №1 в последните години! Удоволствието от красив футбол не може да се замени за нищо, аз също се насладих снощи! Респект!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Нерви, бутане, тесли и шамари на „Ноу Камп”
http://gong.bg/view_article.php?article_id=172159
Някои хора не са се научили още да губят.Надиграли са те добре , приеми го загуби като мъж!
Фен съм на Юве , но начина по който играе Барса е удивителен
, както каза Гуардиола след години ще се говори колко добър е бил този отбор , а каруцарските прояви на Реал и Моуриньо и ваденето на червени картони ще бъдат забравени .
Някои хора не са се научили още да губят.Надиграли са те добре , приеми го загуби като мъж!
Фен съм на Юве , но начина по който играе Барса е удивителен

ZinedineZidane написа:Мнението си написах в другия раздел. Тук просто искам да поздравя феновете на Барса, която показа, че е №1 в последните години! Удоволствието от красив футбол не може да се замени за нищо, аз също се насладих снощи! Респект!
Поклон на такива фенове на Реал. След такъв мач...Това е кръговрата на живота. Нещата се завъртат, важно е играта на любимия отбор да ти носи наслада.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Нерви, бутане, тесли и шамари на „Ноу Камп”
Съгласен съм с теб! Реал показаха голяма "класа"! Толкова ли не свикнаха вече да са мачкани от Барса в директните мачове?! При 5:0 да ритнеш футболист по подобен начин и да блъснеш още двама(нарочно)?!?
Този Рамос трябва да бъде наказан минимум за 5-6 мача! А за оная псевдо-звезда Роналдо просто нямам думи! Кой е той че да бута противниковия треньор? Като не може да се докаже като футболист на терена избива комплекси извън него! Halla Real(или там както си пишеше) 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Re: Нерви, бутане, тесли и шамари на „Ноу Камп”
На това му се вика дерби, красив мач със заряд, голове, емоции ... Поне 1/10 от това да имаме в нашите родни дербита, пак щях да съм щастлив.
Но най-хубавото предстои, Реал ще направи 3-но повече усилия за да спечели мача в Мадрид. Както се казва "най-хубавото предстои"
Но най-хубавото предстои, Реал ще направи 3-но повече усилия за да спечели мача в Мадрид. Както се казва "най-хубавото предстои"

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Рамос деиства импулсивно.Ще се извини на съотборниците си много бързо.Това не го мислете.Реал мисля си обаче , че може да се изпречи на пътя ни и в Европа...предполагам този път ще минат 1/8 финалите и вече натам не се знае...НЕ казвам , че ние сме сигурен финалист нооо все пак се надявам да сме на четвъртфинал/..