Снощи куп синигерчета подпалиха моторетката за не по-малко от десет минути след излизането на новината да ми псуват милото и да заплашват със саморазправа, това добре ли е?

Разбира се, аз не оставам длъжен никому.
Жалка картинка са си тези хорица и будят само съжаление, просто не осъзнават, че нещата в техния и при това доста подкрепян винаги от държавата отбор са двойно по-зле, защото те бяха втора шестица, ние макар и пети в крайното класиране и без пари и медикаменти за възстановяване, играем все още в първа, дори и когато сме най-зле.
Запитайте се едно, лошотийки, само това се запитайте- треньор от ранга на Любо Пенев би ли работил в клуб като вашия, ако сте на нашия хал?

А при нас работи в момента сериозен екип от специалисти минал дори през националния отбор.
Така че по-кротко със заплахите и въстанията, съветваме ви да насочите усилията си в писането на декларации, може и да помогне. Поне по това сте си все още в първа шестица и няма мърдане като гледам колко е празно там вътре.

Освен това прибързвате с неподправения ентусиазъм, а Черно море имат доста по-класни футболисти според мен и като нищо кухото може да не бъде запълнено и тази година. Но форумите гледам ги запълвате с глупости.

П.П. Мен лично вота ме радва искрено много, това показва, че имаме и истински армейци тук в пълния смисъл на думата, знаещи и какво е означавал ЦСКА не само за нас, а и за дедите ни! От нас единственото което се иска и е наш армейски дълг е да съхраним ценностите и да ги предадем на следващото поколение цесекари в пълния им блясък! Да се надяваме, че ще има такова, имайки предвид простотиите, които се ръсят от по-ръководни фактори и вътрешните противоречия и неразбирателства, а на мен подобно поведение ми говори и само едно - Б окръжна, дано не съм прав, че това си е доста страшничко вече и не го пожелавам на никого.

Но подобни неща са се случвали и преди (имам предвид обединението на отбори, окръжната не се е и на най-големия ми враг), не съвсем в тази конфигурация от отбори, но майките и бащите ви не са имали никакъв проблем с това, дори напротив.

Но мисля, че темата вече става малко излишна, защото от ръководството вече отрекоха подобен вариант.