VIP Brother - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bez-nick

Re: Анкета: Vip Brother 2012 - кой трябва да спечели?

Мнениеот bez-nick » 13 ное 2012 13:31

miromov написа:
bez-nick написа:
miromov написа:Нормално е хората да подкрепят Къци тъй като се идентифицират с него. Замислете се. какъв е той. да възпитан и интелигентен, но страхлив и безхарактерен. Той не може да се пребори със собствените си страхове, но не може и да си признае какъв е, затова влиза в ролята на жертва и търси съчувствие. Аз познавам такива хора. Тяхното възпитание и любезност идва от страха да се изправят и да се борят.

Като остава в Къщата, не се ли е изправил срещу страха си?Най-лесно е да си тръгнеш, да се прибереш вкъщи и да се отърве от обидите и подигравките, мисля че изобщо не е страхлив, а хитър прагматик :mrgreen:

Страхливеца си личи от километри приятелю. Като имаш повече житейски опит ще го разбереш.

Теб те е страх да отидеш и да се пробваш да влезеш в къщата, а говориш за страхливеца Къци, него хич не го мисли, отдавна няма страх при него, просто не обича да обижда хората, а това в днешните ненормални времена те прави съответно различен и те атакуват, за да си изкарат комплексите.[/quote]
Страхливеца никога не си признава, защото го е страх дори и от това. Той не обича да обижда хората затова живее като роб в собствената си държава, това какво е според теб. Единствената причина поради която човек се оставя да бъде мачкан е страхът, който е по-голям от чест и достойнство, Останалото са недостойни оправдания и шикалкавене.[/quote]

най-лесно е да си правиш та*ак с някой, който знаеш че няма да ти отвърне, това си е също страх според мен!И ти имаш страхове, колкото и да се мислиш за Супермен, и аз имам страхове, всеки нормален човек има, това си е природа!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 13 ное 2012 14:00

Да, обаче като се замисля задължилено ли е да спечели точно човекът, чийто образ в предаването(да са надяваме и навън) е най-положителен и чийто характер е най-балансиран, точен и т.н. Е да, ако следваме тази рогика би трябвало да спечели или Орлин или Никол. Обаче ако приемем че не е задължително да спечели такъв типаж и ако приемм Вип Брадър като една игра, в която всеки минава през различни перипетии и неща, то неминуемо везните накланят към Къци. За съжаление той не успя като цяло да се пребори със себе си и характера си, не успя да покаже характер в много ситуации, но въпреки всичко преживя много обиди и получи много удари. А и все пак той е на 50 години, малко е трудно да очакваме че на тези години характера му ще претърпи цялостна метаморфоза. Спомнете си за онзи Миро, когото приятелката му Елена беше зарязала в предаването. той също не заслужаваше да спечели, но накрая хората избраха него от съчувствие. По същия начин сега предполагамм ще се получи и с Къци. А и в крайна сметка не е ли тъпо съквартирантите в къщата непрекъснато да му отправят упрек, че той най-много искал ад спечели Вип Брадър. И това тях адски ги дразни. Ами дзащо да не иска да спечели??? Нали това е целта? Човека който най-много иска ад спечели и изтърпя най-много в къщата това е Къци. Така че може би той заслужава ад спечели все пак, въпреки че и аз не харесвам държанието му като еталон за мъж ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 13 ное 2012 14:01

Според мен българина се е нагледал в ежедневието си на арогантно и свръхнападателно поведение и това което става с Къци в къщата му идва в повече,единствения начин да направи нещо в тази ситуация е да гласува за Къци за да накаже по някакъв начин "лошите".Къци е спокоен,не обича да влиза в конфликти,устоява по някакъв негов си начин живота който води,има 3 деца, добро семейство, интелигентен,направил добро име като водещ,не пуши, не пие ,все качества които болшинството българи ценят.Сравнен с останалите участници като цялостен образ най добре седи на екрана за повечето хора и затова събира най много гласове.В никакъв случай не искам да кажа че и той няма трески за дялане но просто и ситуацията която го поставиха останалите в къщата доведе да събере още повече симпатии от зрителите.А и беше много акцентирано почти през цялото предаване конфликта му с останалите и някак си от само себе си той стана главен герой и като знаем до края на филма главния герой не умира,ще видим накрая дали ще спечели ,като гледам натам вървят нещата ако не се случи нещо свръх неочаквано в последните дни.

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 13 ное 2012 14:05

miromov написа:
daniel_red написа:
miromov написа:Нормално е хората да подкрепят Къци тъй като се идентифицират с него. Замислете се. какъв е той. да възпитан и интелигентен, но страхлив и безхарактерен. Той не може да се пребори със собствените си страхове, но не може и да си признае какъв е, затова влиза в ролята на жертва и търси съчувствие. Аз познавам такива хора. Тяхното възпитание и любезност идва от страха да се изправят и да се борят. Това е оправданието на страхливците, когато ножа опре до кокала, обръщат се и бягат. Ако всички българи бяха като Къци още щяхме да сме под турско робство. Погледнете се в огледалото. Когато трябва да се борите за правата си, намирате ли си причина да не го направите. Имате ли някакъв талант с който изпъквате, нямате, но за сметка на това сте хипер амбициозен и смятате, че заслужавате повече, но другите са прости глупави и ви пречат. Много сте отворен в интернет, готов сте да защитавате позицията си влизайки смело във всеки конфликт и спор, обаче като си подадете носа извън къщата си сте мил, благ възпитан, никога не влизате в физически и словесен конфликт, защото ʼʼви е под новотоʼʼ работите много, но шефът ви плаща малко, за сметка на това кара супер кола и чука яка мацка. Вас ви дразни, но никога няма да кажете и направите нещо, за да не си загубите работата. Но когато отново се приберете и влезете в интернет... жална им майка на всички, ще ги разкатаете... Ако повечето от това се отнася за вас, честито, във вас дреме един КЪЦИ. За разлика от него, обаче, вие нямате собствен бизнес и семейство. Тогава вие сте по-жалък и от Къци. Можете спокойно да се чувствате ʼʼжертваʼʼ да гласувате за следващата партия на изборите и да ги плюете следващите 4 години... по интернет. Не забравяйте, да дадете последните си пари, за да подкрепите и него, Къци.

Пич, аз си защитавам правата винаги. Във физически конфликт избягвам да влизам, първо защото е животинско, второ защото съм 1.90, 100кг и няма гаранция какви могат да са последствията. Не съм хипер-амбициозен, ама хич. Уча хуманитарна специалност, защото това ми е кеф. Като се погледна в огледалото се харесвам. ВЪПРЕКИ ТОВА съм отвратен от отношението към този човечец(Къци). Да, ако бях на негово място Фънки и Юлиан щяха да пострадат, защото са гадни копелета, НО той е различен човек, като всеки един. Трябва да се уважават правата и разбиранията на всеки.
P.S. Пишеш адски неграмотно.

Ако това което си написал е вярно(в което се съмнявам) в такъв случай си разбрал какво съм искал да кажа и постигаме консенсус.

Ти можеш да се съмняваш, а аз ти потвърждавам, че е вярно

Много правилно споменахте момента когато айтоския бек пукаше Фънки от откровени обиди, а Фънки след неговото изпълнение се качи при публиката...И аз да бях вътре,подобно на Даниел, и аз щях да им строша главите и на двамата, ествено след като предварително сме го разискали като нормални човешки същества-каквито те не са.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 ное 2012 14:21

И какво, за да съм мъж във вашите очи трябва да ходя да се помпам във фитнеса и да лапам прахчета за мускулна маса! :lol: Що не идете да се гръмнете- всеки човек си е различен, мен никога не са ме влечали ку*венските истории, мачовските истории и т.н. например(тук вече играе важна роля и възпитанието на хората), ходех си на тренировки, дискотеки това-онова и пак никой не се е заяждал с мен, напротив печеля всички където и да отида с каквото и да се захвана, защото използвам чар и доброта. Болшинството от хората като нямат някаква обща тема на разговор помежду си, клюкарстват- кой, къде, какво, с кого, кога и т.н. На мен лично такива разговори не са ми присърце, макар че винаги съм бил сред клюкарки. Препоръчвам на всеки един от вас да влезе в една женска компания да послуша малко какво се говори, да влезе в една мъжка след това да послуша и там и ще се стигне до извода, че няма особена разлика. :) Същото нещо го правеха и в къщата- Къци тва, Къци онова, те не можаха да намерят една по-смислена тема на разговор, та дори да е за футбол и жени дето се вика. :) Кофтито в тоя случай е, че ти не можеш да си намериш място нито в една от двете компании и си търсиш трети вариант. Затова малко симпатизирам и на Орлин, защото пича се чувства в небрано лозе и третият негов вариант е да си дремне хубавко.Пример: излизаш с момиче и се намахваш в детската градина да се люляте на люлките. Тъпо на пръв поглед, ама това се помни- не къде съм све намахал като казак в някоя студентска квартира или общежитие. Къде по-голям кеф е това, отколкото да клюкарстваш за някого- тук вече трябва да ти работи фантазията и да можеш да бягаш бързо. :lol: Не винаги трябва да си ла*но, за да не се отнасят с теб като с такова! Нарича се подход.... ;) И най-важното е да си подбира човек приятелите, защото в един момент ще му стане много кофти като се усети, че го прецакват. Обикновено ги надушвам веднага всички що за стока са, но пък не знам защо ги оставям да ми се качат на главата. В един момент обаче ти писва и ги пращаш по дяволите такива, без да ти мигне окото! Имах един приятел дето му пишех дипломните и курсовите работи едно време и какво ли не, а той се помпаше само като животно, аз му викам: "пич, за кво са ти тия глупости- помпан, не помпан като си беден никой не те е*ава за свирка". :lol: :lol: Той чисто и просто ме използваше, но аз го знаех винаги- в момента, в който го пратих по дяволите, понеже цял живот все някой ме използва, взе да обижда и вика не ща да те виждам. :lol: Викам: "Ти си решаваш, аз ще продължа да си се усмихвам". :) И досега имам само един истински приятел и се ценим взаимно, но пък не съм такъв човек, който е искал нещо повече от приятелство от приятелите си, колкото и малко да са те. Все пак всеки трябва да се спасява сам както и колкото може. ;) Иначе не съм съгласен с колегата - във всеки от нас има както по един Къци, така и по един Фънки, аз никога не съм го крил, че съм един интелигентен простак (оксиморон малко се получава), ама не си личи. [offtopic]Е, само като кашлям не искам да се на*ирам, че тогава хептем ще стане мазало![/offtopic]

Не мисля, че се гласува за Къци от съчувствие, а просто хората вярват, че все някога доброто може да победи злото! Уви, не може... поне в реалния живот!
Последна промяна от dreben23 на 13 ное 2012 14:35, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 13 ное 2012 14:25

daniel_red написа:
Taz написа:Къци ще спечели защото българина се отъждествява винаги като жертва, като роб, затова в неговите очи той е Къци. Тия 5 века оказват влияние ;)

Или защото е състрадателен и не одобрява подигравките към по-слабия? Само малки душички могат да се подиграват постоянно на някого, заради това, че яде здравословно, не е конфликтен и е добродушен. ММА боец, чието излзиане на ринга е съпътствано от чалга ли трябва да харесваме? Или бавноразвиващата му бивша приятелка?
Ако Къци спечели това шоу ще бъде поради точно две причини:
- българинът е състрадателен, откъде идва това е много дълга тема, но е така!
- Къци Вапцаров, за добро или лошо е единствения човек там, който беше наистина адски популярно и познато лице за всеки в България.

Наистина, поведението му не подобава много на мъж, но това, че някой е слаб и беззащитен(или изглежда така) не може да бъде повод за подигравки от страна на зрели хора!

Себеуважаващ се човек не би гласувал никога за човек изрекъл думите: "Аз съм такъв че се затварям в черупката си докато опасността не премине".
Но помнете ми думата Къци ще спечели, от 13 века тук 7 сме били под нечие робство ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 ное 2012 14:56

Добре: Този Gangnam style ли предпочитате :lol: :lol: http://vbox7.com/play:3725b56fd2?p=favourites&id=1960956&order=date , или Къци Gangnam style http://vbox7.com/play:aa07e8b060, даже по едно време взе да псува :lol: :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2012 15:01

Levskar_90 написа:Трябва да си ограничен човек, че да не го гледаш, но не всеки може да бъде широко скроен 8-)

пък то какво, нищо общо с истината :lol: Точно обратното е. Не знам колко ограничен трябва да си да седнеш и дас гледаш някакви "випове", които в общи линии са випове само в главите на продуцентите и 3-4 побъркани.... Държат се интригантски, карат се и т.н. Това да седнеш и да го гледаш значи си по-зле и от тях...

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: VIP Brother - официална тема

Мнениеот t0bl3ro_bg » 13 ное 2012 15:06

Той не устоя - просто това е вотът на публиката .. Трябва да се запиша и аз на такова реалити и да се оставя да ме мачкат 2 месеца и да го спечеля, после ще се възстановявам 5-6 месеца, но пък ще имам парички :lol:

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 13 ное 2012 15:17

Никой!!! Такова предаване не би трябвало да съществува в българския ефир, защото дава пример за поведение на много хора(предимно подрастващи). Разбира се на тези, които са му фенове няма как да им забраня да го гледат, тъй като всеки има правото на свободен избор, но съм против подобни предавания да бъдат налагани!!!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]

Върни се в “Архив”