В случая малоумния си ти , и да не гласуваш и да гласуваш , пак ще те управляват , освен ако не станеш отшелник и да се спасяваш сам , но нямаш толкова смелост , както и аз де
Вместо да псуваш наляво и надясно , дай предложения и алтернативи , да псува всеки знае ,а че държавата е чалга - не казваш нищо ново , а аз искам да кажеш нещо ново.
А иначе приятелите ти не са избягали заради чалгарите тук, избягали са защото им се живее лесно и им се взимат много пари -т.е. приятелите ти са егоисти, не им пука за България и българите , а им пука за собствения им задник , за да живеят по европейски , точно заради такива като твоите приятели , България е на това положение , всеки като види зора бяга навън , а не се мъчи тука . Ако тези като твоите приятели бяха мнозинство и бяха живяли по турско робство , то България отдавна нямаше да я има
Бях пиян като селска пръчка и не трябваше да поствам (нещо не ми започна годината добре...). Без грубиянщините общо взето това искам да кажа, де. Няма партии в Българии - всички са маскари. И не си прав за тези приятели, понеже един-двама от тях бяха стигнали дъното тук и не мисля какво щеше да се случи, ако бяха останали. Сега живота им е друг. Не ми се обяснява. Просто приеми, че в повечето случаи това не е дезертьорство. Относно смелостта - в моя случай си абсолютно прав. Имитирам живот, кога мога да си платя сметките и храната - все едно съм ударил джакпота, но се посирам от страх, че може да не се върна, ако тръгна, и ще трябва да почвам всичко от нулата, като в същото време аз съм (на) нула тук.