DanielGeorgiev написа:RedeviL написа:Ооо да!Само затова симпатизирам на Къци, за да мога да видя после злобните физиономии на Фънки и Златка, защото се скъсаха да злорадстват по негов адрес, а и не само те..Всички показват едно доста лицемерно поведение и затова предпочитам да видя Къци като победител!Не че и той няма доста минуси, но лицемерието на останалите минава всякакви граници!Всички отричат да си признаят, че Къци е нарочен за черна овца в къщата, а в същото време когато дойде време за номинации всички се обидиняват срещу него..Също така много ми беше смешно когато някой се номинираше, защото уж му било тежко и за него било по-добре да си отиде вкъщи..Е честно няма такова лицемерие!

И какво лицемерие има в Орлин?!
Орлин всъщност е по-добрата страна на Мариана Попова- и с едините и с другите е, като се стреми да е удобен, за да не го номинират, само че той си мълчи и прикрива, ама накрая ги усетиха и двамата (той просто има какво да губи, на негово място бих постъпил по същия начин, но няма спор- той е готин пич), а Мариана не. Не съм видял само дали пие водка с Фънки... Повечето от съквартирантите колкото се различават, толкова си и приличат- например Никол и Орлин са най-хлъзгавите хора вътре. Плетат си кошницата съвсем невинно- единият номинираше тези които го застрашават за наградата, а другият - приятелките си (справка номинацията на Златка от предния път, когато Никол й заби ножа в гърба). Така че всички от тях имат и положителни и отрицателни качества, а играта е такава, че като ги хванат на болното място няма как да ги скрият напълно. Как не ги забелязвате тия неща? Още един въпрос: редно ли беше според вас последните номинации да се извършат очи в очи, като всички имат възможност да броят точките на номинираните- за мен не е правилно, всички броят точките на Къци и му забиват брадвата. Къци беше прецакван от всяка една игра, мисия и задача, защото човека има достойнство. Защо последната задача е песен като трябва да се бори с професионални певци??? Винаги го прецакваха... Николай също така беше прецакван, защото те бяха най-амбициозните и готови на всичко да спечелят, а Биг брадър искаше да ги провери имат ли граници и готови ли са на всичко, за да победят.

Тоя сезон ми хареса много, въпреки шантавите вип-ове, които вкараха вътре. Беше много поучителен за нас отвън!

Докато Къци беше открит, дори и в изповедалнята, вярно по-дълго даваше номинациите си

, ама трябва някой да им каже истината. Еле багата как изгледа изпод вежди като му обясни Къци, че това не е санаториум, но с други думи...