ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот RockSeeker » 09 юни 2016 15:46

eMs1 написа:Е хипотетично да, тук сме на едно мнение, аз само коментирам ситуацията към момента, докато доста хора тук вече са взели за чиста монета, че Литекс е ЦСКА.
"Все още любимият ми отбор се представлява от дружество, което е в процедура по несъстоятелност." Това е истината, докато някой "колеги" цесекари се радват на положението му и даже го иронизират. За мен това е жалкото. :idea:

То си е за тяхна сметка... И мен не ме радва, но и не се дразня... Свикнал съм някак с този манталитет вече. Ще го кажа и по друг начин - ако първенството започне с ЦСКА, чиито футболисти не носят на гърдите си емблемата, не играе на Армията и е 4-кратен шампион на България няма да ме видиш на негов мач...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 15:47

Teo написа: ДОМУС-а цепи също стотинките в ИЗТОКА, ама оня поне има мозък в главата и знае къде да влага, че да има връщаемост.

Домуса е мръсник и също с кофти минало, но поне има акъл, за разлика от микренския селяк. И наистина разбира от бизнес. Умее и да говори, умее и да мисли.

А относно футбола, направо смачка Ганчев по резултати, хем се занимава с футбол от много по-кратко. А Ганчев също пръскаше луди пари първите 15 години в Литекс. Но то само с пари не става, трябва и акъл. А къде такъв в един прост борец ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 15:48

River Plate написа:
Teo написа:
River Plate написа:
Haralampy написа:
River Plate написа: Микренския джуджак е олицетворение на посткомунизма и назначените от ДС за бизнесмени - полуграмотни маймуни.

:mrgreen:

А "Божков" сме си го внесли от "Брюксел" - пресен,пресен

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

През уя ми е за Божков, ама понеже повдигаш въпроса - Черепа е класи над Микре-то ;)

Продадени титли, рязане на греди, разбити от Подуяне, "На мен фенове не ми трябват".
@ Имахме няколко добри попадения в ЕКТ, но дотам.
Това е все едно да си върнем ЛУПИ за трети път :arrow:

А тоя кво направи великия управленец от Микре? За 30 години 4 титли, от които 2 в най-мракобесните години, където се надпреварваха с говедата кой ще купи повече съдии.
Невероятна школа с крадени юноши от цяла България, които след половин година ги представя като "продукт на академията на Литекс". Великолепен!
Фалира 5 захарни завода за последните 20 години. Остави без работа 1200 човека само в Ловеч. Разпродаде машини за скраб. Ето това представлява твоя гуру!

Ходи в Ловеч да питаш какво мислят за тоя.

Важно е какво прави в момента, а то се вижда. РАБОТИ СЕ по базата!
@ Ловеч? Че тия там нямат фенове за какво ги питам. Той направи от нищо-нещо в тоя град, а те даже не оцениха труда му като ходят по 250 човека на мач.

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 15:49

RockSeeker написа:
eMs1 написа:Е хипотетично да, тук сме на едно мнение, аз само коментирам ситуацията към момента, докато доста хора тук вече са взели за чиста монета, че Литекс е ЦСКА.
"Все още любимият ми отбор се представлява от дружество, което е в процедура по несъстоятелност." Това е истината, докато някой "колеги" цесекари се радват на положението му и даже го иронизират. За мен това е жалкото. :idea:

То си е за тяхна сметка... И мен не ме радва, но и не се дразня... Свикнал съм някак с този манталитет вече. Ще го кажа и по друг начин - ако първенството започне с ЦСКА, чиито футболисти не носят на гърдите си емблемата, не играе на Армията и е 4-кратен шампион на България няма да ме видиш на негов мач...

е, литекс колко кратен да е ?!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 юни 2016 15:50

1982 написа:
bobonikolov написа:1982 - да юристче съм. Поне не съм безделник като някои в този форум.

Видяхме те колко си юристче, когато се изложи зверски с това кой имал право да предлага оздравителен план ..... с "юристи", като теб, нищо чудно, че е такъв хаос цялата ни система ...

И къде съм написал нещо невярно? Единствено в поради бързане и разсеяност пропуснах синдика, но после го добавих. Щях да приема критиката ти ако ме познаваше лично и ако съм сигурен, че си с юридическо образование. Проблема при теб е, че вярваш сляпо на хора като Беладона, които доказват, че нямат никакви правни познания и това се доказа с въпросния спонсорски договор, който после беше определен от съда като незаконосъобразен и порочен.
Васко знам, че в момента всичко, което се прави се прави само с една цел, а именно да има ЦСКА в Първа лига. Просто видяха, че без нас като фенска маса не е същото и гледаемостта на А група е смешно ниска, а Домусчиев трябва да прави кинти от ТВ права. За съжаление в България има разлика между морално и законно. И на мен не ми се иска нещата да се случват по този начин, но се случват. И ние нито сме първият случай, нито ще бъдем последния такъв. През изминалите 15 години 21 клуба са врътнали тази схема с нови дружества и фалити. Юридически в нашия случай има получаване на чисто ново дружество, а слетите престават да съществуват. Виновна е самата държава, че позволява такива схеми, при които тя е вътрешно и то доста. Но нещата са много по-дълбоки от футбола. Тарикати източват стотици милиони от НАП като ДДС и нищо не им правят. Ние искаме във футбола всичко да е на ниво. Няма как да стане.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 юни 2016 15:50

Beladona написа:колко си заблуден ...нищо няма да плаща или да представя оздравителен план ...ще се опита да пречи единствено :) ако на Божков плана мине ще има две ЦСКА-та и готово , едното ще играе на Армията , Гришата ще рита , където си иска ! :)

Че аз да съм претендирал за достоверност, мистър Комптенеция по всички въпроси? Ако не си забелязал, навсякъде пиша "така си мисля", "така го виждам", "с такова впечатление оставам" и т.н. Но със сигурност и ти не си ми критерия за това заблуждавам ли се или не. Що вървят още ремонтите на Армията и Панчарево като твърдеше, че още на следващия ден са преустановени бе, шматка? ;)
Последна промяна от RockSeeker на 09 юни 2016 15:57, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 15:51

Teo написа:@ Ловеч? Че тия там нямат фенове за какво ги питам. Той направи от нищо-нещо в тоя град, а те даже не оцениха труда му като ходят по 250 човека на мач.

Направил е грънци, има огромен принос в съсипването на целия регион .... богатееше на гърба на мизерията на хората.

А, ако визираш евтиния ламаринен стадион, момчето от Литекс, което не пише вече тук, каза че половината е платен от общината.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2016 15:51

Beladona написа:
CSKA 78 написа:
Beladona написа:те скоро и Янев и Пифа ще духат супата , нищо , че звъняха да плашат момчетата, които искат да ритат евентуално в Истинското ЦСКА !

Беладончо, Пифа май си е ваш чиляк! Стига си лъгал, че някой е заплашвал Кикарин или Демона! Те така са си преценили, те са си унищожили кариерата! Толкова за тези двамцата! Всъщност, ако искате да играете футбол във В групата, тези двамата ще трябва да ги мултиплицирате 10-на пъти, а след това по някакъв начин и да заобиколите забраната на ФИФА, без картотекиране! :lol: :lol: И още нещо- оказа се, че старото ПФК и школа няма, та не знам въобще с какво ще играете?! :mrgreen: :mrgreen:

Имаме си всичко, ние сме ЦСКА , а гришата е самозванец !

Бе то и Илия Павлов така викаше през 99-та , амаааа ...... БФС и Феновете рекоха друго ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2016 15:51

Beladona написа:
CSKA 78 написа:Беладончо, Пифа май си е ваш чиляк! Стига си лъгал, че някой е заплашвал Кикарин или Демона! Те така са си преценили, те са си унищожили кариерата! Толкова за тези двамцата! Всъщност, ако искате да играете футбол във В групата, тези двамата ще трябва да ги мултиплицирате 10-на пъти, а след това по някакъв начин и да заобиколите забраната на ФИФА, без картотекиране! :lol: :lol: И още нещо- оказа се, че старото ПФК и школа няма, та не знам въобще с какво ще играете?! :mrgreen: :mrgreen:

Имаме си всичко, ние сме ЦСКА , а гришата е самозванец !

Да, така е, Гроги! За теб "имам всичко" и "нямам нищо" явно са еднозначни думи?! Сега разбирам защо смяташ, че си милионер! За теб да си милионер и да нямаш нищо, е едно и също нещо! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 15:52

1982 написа:
Teo написа: ДОМУС-а цепи също стотинките в ИЗТОКА, ама оня поне има мозък в главата и знае къде да влага, че да има връщаемост.

Домуса е мръсник и също с кофти минало, но поне има акъл, за разлика от микренския селяк. И наистина разбира от бизнес. Умее и да говори, умее и да мисли.

А относно футбола, направо смачка Ганчев по резултати, хем се занимава с футбол от много по-кратко. А Ганчев също пръскаше луди пари първите 15 години в Литекс. Но то само с пари не става, трябва и акъл. А къде такъв в един прост борец ...

е, заради такива постове съм си фен на Брет ! :) :) Убивай и излежавай, Брет !

Върни се в “Архив”