Няма смисъл от оздравяването на старото ПФК! Това е истината!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Новите попълнения на ЦСКА ще бъдат представени на 14 юни
Новите попълнения на ЦСКА за предстоящия сезон ще бъдат представени на 14 юни в 9:30 часа сутринта, разбра „Тема Спорт“. Това ще стане на пресконференция на „Армията“. Тогава ще станат ясни имената на попълненията, които ще са част от отбора, който ще се бори за 32-ата шампионска титла.
Веднага след това тимът заминава на първия си подготвителен лагер. Той ще протече в Тетевен от вторник, 14 юни, до 28 юни. По време на него армейците ще изиграят една или две проверки. Едната, която вече бе обявена, ще е на 24-ти срещу Спартак Плевен, а ако има втора – тя ще е срещу дублиращия състав на червените, който ще се състезава в Б група.
Вторият лагер също вече е договорен, като той ще е в Австрия, където е избрана база, и е планирано да започне от 1 юли. По време на подготовката в алпийската страна ЦСКА ще срещне няколко много сериозни съперници. Става въпрос за отбори от Русия, Украйна и Германия, а в момента се преговаря и за още една четвърта проверка.
За началото на лятната подготовка селекцията на ЦСКА ще е почти напълно готова. Сред обсъжданите имена са десният бек Станислав Манолев, нападателят Илиян Мицански и офанзивният халф на Пирин Тони Тасев.
RockSeeker написа:baraba написа:Колега , шапка ти свалям за гладко изразената мисъл и правдиво описаната реалност![]()
Тя и реалността, както мацката, имат едно лице, но различни хора го виждат по различен начин. И което е още по-забавното, то се променя според обстоятелствата. Аз просто си изказвам мнението, а това, че ти го приемаш така означава единствено, че сме на едно или поне сходни мнения най-малкото към този момент. Обаче си има и природа, както каза другият колега - както без мацка не може, така и без страстта не може. Постой достатъчно време на сухо, пък да видим дали няма да се навиеш и на мацката, на която преди известно време си се дърпалПреди известно време гледах едно филмче, косвено е засегната и темата с футбола. Препоръчвам, ако се чудиш някой път какво да гледаш. Казва се El Secreto De Sus Ojos - има го в Замунда. Като цяло леко филмче, което за мен се осмисли от няколко цитата от развръзката. На единият от които, по случая ще ти пусна английския превод:
A man can change anything: his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God. But there's something a man can't change, Benjamin. A man can't change his passion.
Аз лично не бих претендирал, че това е единствената и неоспорима истина, но определено е моятаЗнам, че не мога да спра нито да си падам по мацки, нито да ходя на мачове ЦСКА... ей такива разни дребни човешки работи и предпочитам да не губя време в това да се правя на луд и да се боря с вятърни мелници
Наздраве!
CSKA 78 написа:И нас ни е срам от тези, които не могат да видят истината, или не искат да я видят от инат!![]()
Няма смисъл от оздравяването на старото ПФК! Това е истината!Колкото до това кое АД е ГМO? Това май зависи колко фенове подкрепят някое от АД-тата! Да не се окаже до края на месеца, че старото ПФК с регистрация от 99г., е ментето, защото феновете, които го подкрепят ще са твърде малко
![]()
![]()
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:Нямало смисъл да се оздавява старото ПФК, чета и ми става тъжно, защото знам, че 90% от феновете ни, може би са на това мнение. Чета и ми става ясно, защо след 26 години преход сме на това положение. Защо продължаваме да мислим по болшевишки, а не като в нормалните държави.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:CSKA 78 написа:И нас ни е срам от тези, които не могат да видят истината, или не искат да я видят от инат!![]()
Няма смисъл от оздравяването на старото ПФК! Това е истината!Колкото до това кое АД е ГМO? Това май зависи колко фенове подкрепят някое от АД-тата! Да не се окаже до края на месеца, че старото ПФК с регистрация от 99г., е ментето, защото феновете, които го подкрепят ще са твърде малко
![]()
![]()
Тъжно ми е като чета подобни коментари. Как няма смисъл от оздравяването бе??? Ами всички компании, които натрупат дългове да бъдат фалирани ли? Защото това е модела на Микре-то, да граби активи, без да плаща пасиви. Така е правил цял живот - фалирал е и разпродал сума ти заводи и предприятия, заграбени от държавата от ДС кадрите, назначени за бизнесмени.
Проблемът ви е ментален!
Ами тия идиоти от Рейнджърс, как се преебаха, като платиха сума ти милиони трупани от некадърното управление на клуба години наред?
Нямало смисъл да се оздавява старото ПФК, чета и ми става тъжно, защото знам, че 90% от феновете ни, може би са на това мнение. Чета и ми става ясно, защо след 26 години преход сме на това положение. Защо продължаваме да мислим по болшевишки, а не като в нормалните държави.
River Plate написа:CSKA 78 написа:И нас ни е срам от тези, които не могат да видят истината, или не искат да я видят от инат!![]()
![]()
![]()
Тъжно ми е като чета подобни коментари. Как няма смисъл от оздравяването бе??? Ами всички компании, които натрупат дългове да бъдат фалирани ли? Защото това е модела на Микре-то, да граби активи, без да плаща пасиви. Така е правил цял живот - фалирал е и разпродал сума ти заводи и предприятия, заграбени от държавата от ДС кадрите, назначени за бизнесмени.
Проблемът ви е ментален!
Ами тия идиоти от Рейнджърс, как се преебаха, като платиха сума ти милиони трупани от некадърното управление на клуба години наред?
Нещо не ви е наред в главата на вас.
Нямало смисъл да се оздавява старото ПФК, чета и ми става тъжно, защото знам, че 90% от феновете ни, може би са на това мнение. Чета и ми става ясно, защо след 26 години преход сме на това положение. Защо продължаваме да мислим по болшевишки, а не като в нормалните държави.
CSKA 78 написа:
Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой![]()
![]()
baraba написа:River Plate написа:CSKA 78 написа:И нас ни е срам от тези, които не могат да видят истината, или не искат да я видят от инат!![]()
![]()
![]()
Проблемът ви е ментален!
Нещо не ви е наред в главата на вас.
Аааа извинявай , не разбрах какви активи е заграбил "Микре-то" , до там стигнах и се отказах да си причинявам повече от товаВсе пак не се считам за мазохист
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
CSKA 78 написа:Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта