ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 12:32

И нас ни е срам от тези, които не могат да видят истината, или не искат да я видят от инат! :shock:
Няма смисъл от оздравяването на старото ПФК! Това е истината! :o Колкото до това кое АД е ГМO? Това май зависи колко фенове подкрепят някое от АД-тата! Да не се окаже до края на месеца, че старото ПФК с регистрация от 99г., е ментето, защото феновете, които го подкрепят ще са твърде малко :?: :!: :shock:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 12:35

Възраждането на ЦСКА :
Новите попълнения на ЦСКА ще бъдат представени на 14 юни

Новите попълнения на ЦСКА за предстоящия сезон ще бъдат представени на 14 юни в 9:30 ча­са сутринта, разбра „Тема Спорт“. Това ще стане на прес­конференция на „Армията“. Тога­ва ще станат ясни имената на попълненията, които ще са част от отбора, който ще се бори за 32-ата шампионска титла.

Веднага след това тимът за­минава на първия си подготви­телен лагер. Той ще протече в Тетевен от вторник, 14 юни, до 28 юни. По време на него армейци­те ще изиграят една или две проверки. Едната, която вече бе обявена, ще е на 24-ти срещу Спартак Плевен, а ако има вто­ра – тя ще е срещу дублиращия състав на червените, който ще се състезава в Б група.

Вторият лагер също вече е договорен, като той ще е в Австрия, където е избрана база, и е планирано да започне от 1 юли. По време на подготовката в алпийската страна ЦСКА ще срещне няколко много сериозни съперници. Става въпрос за от­бори от Русия, Украйна и Герма­ния, а в момента се преговаря и за още една четвърта проверка.

За началото на лятната под­готовка селекцията на ЦСКА ще е почти напълно готова. Сред обсъжданите имена са десният бек Станислав Манолев, напада­телят Илиян Мицански и офанзивният халф на Пирин Тони Тасев.

Без срам ще отида на Армията да ги приветствам ;) :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 08 юни 2016 12:37

RockSeeker написа:
baraba написа:Колега , шапка ти свалям за гладко изразената мисъл и правдиво описаната реалност :!: :idea:

Тя и реалността, както мацката, имат едно лице, но различни хора го виждат по различен начин. И което е още по-забавното, то се променя според обстоятелствата. Аз просто си изказвам мнението, а това, че ти го приемаш така означава единствено, че сме на едно или поне сходни мнения най-малкото към този момент. Обаче си има и природа, както каза другият колега - както без мацка не може, така и без страстта не може. Постой достатъчно време на сухо, пък да видим дали няма да се навиеш и на мацката, на която преди известно време си се дърпал :lol: Преди известно време гледах едно филмче, косвено е засегната и темата с футбола. Препоръчвам, ако се чудиш някой път какво да гледаш. Казва се El Secreto De Sus Ojos - има го в Замунда. Като цяло леко филмче, което за мен се осмисли от няколко цитата от развръзката. На единият от които, по случая ще ти пусна английския превод:

A man can change anything: his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God. But there's something a man can't change, Benjamin. A man can't change his passion.

Аз лично не бих претендирал, че това е единствената и неоспорима истина, но определено е моята :) Знам, че не мога да спра нито да си падам по мацки, нито да ходя на мачове ЦСКА... ей такива разни дребни човешки работи и предпочитам да не губя време в това да се правя на луд и да се боря с вятърни мелници :) Наздраве!

Значи истината е под фасадата(лицето),всичко друго са форми :idea: Истината е постоянна величина,всичко ,което идва и си отива не е истина :)
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 08 юни 2016 12:41

CSKA 78 написа:И нас ни е срам от тези, които не могат да видят истината, или не искат да я видят от инат! :shock:
Няма смисъл от оздравяването на старото ПФК! Това е истината! :o Колкото до това кое АД е ГМO? Това май зависи колко фенове подкрепят някое от АД-тата! Да не се окаже до края на месеца, че старото ПФК с регистрация от 99г., е ментето, защото феновете, които го подкрепят ще са твърде малко :?: :!: :shock:

Тъжно ми е като чета подобни коментари. Как няма смисъл от оздравяването бе??? Ами всички компании, които натрупат дългове да бъдат фалирани ли? Защото това е модела на Микре-то, да граби активи, без да плаща пасиви. Така е правил цял живот - фалирал е и разпродал сума ти заводи и предприятия, заграбени от държавата от ДС кадрите, назначени за бизнесмени.
Проблемът ви е ментален!
Ами тия идиоти от Рейнджърс, как се преебаха, като платиха сума ти милиони трупани от некадърното управление на клуба години наред?

Нещо не ви е наред в главата на вас.

Нямало смисъл да се оздавява старото ПФК, чета и ми става тъжно, защото знам, че 90% от феновете ни, може би са на това мнение. Чета и ми става ясно, защо след 26 години преход сме на това положение. Защо продължаваме да мислим по болшевишки, а не като в нормалните държави.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 08 юни 2016 12:47

River Plate написа:Нямало смисъл да се оздавява старото ПФК, чета и ми става тъжно, защото знам, че 90% от феновете ни, може би са на това мнение. Чета и ми става ясно, защо след 26 години преход сме на това положение. Защо продължаваме да мислим по болшевишки, а не като в нормалните държави.

Щото никакъв преход нямаше.Все още си ни управляват същите комунисти.С назначените им "бизнесмени", като осъдения изнасилвач и крадец на ДДС.Оправия няма да има.Твърде късно е.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 12:49

River Plate написа:
CSKA 78 написа:И нас ни е срам от тези, които не могат да видят истината, или не искат да я видят от инат! :shock:

Тъжно ми е като чета подобни коментари. Как няма смисъл от оздравяването бе??? Ами всички компании, които натрупат дългове да бъдат фалирани ли? Защото това е модела на Микре-то, да граби активи, без да плаща пасиви. Така е правил цял живот - фалирал е и разпродал сума ти заводи и предприятия, заграбени от държавата от ДС кадрите, назначени за бизнесмени.
Проблемът ви е ментален!
Ами тия идиоти от Рейнджърс, как се преебаха, като платиха сума ти милиони трупани от некадърното управление на клуба години наред?

Нямало смисъл да се оздавява старото ПФК, чета и ми става тъжно, защото знам, че 90% от феновете ни, може би са на това мнение. Чета и ми става ясно, защо след 26 години преход сме на това положение. Защо продължаваме да мислим по болшевишки, а не като в нормалните държави.

Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой :!: :shock: :o
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 12:50

River Plate написа:

Проблемът ви е ментален!

Аааа извинявай , не разбрах какви активи е заграбил "Микре-то" , до там стигнах и се отказах да си причинявам повече от това :o Все пак не се считам за мазохист ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 12:51

CSKA 78 написа:
Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой :!: :shock: :o

Ми значи ЦСКА ще играе в аматьорския футбол, докато се намери кой да плати!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 08 юни 2016 12:52

baraba написа:
River Plate написа:

Проблемът ви е ментален!

Аааа извинявай , не разбрах какви активи е заграбил "Микре-то" , до там стигнах и се отказах да си причинявам повече от това :o Все пак не се считам за мазохист ;)

Фалира 3 захарни завода, случайно ако не знаеш. Само в Ловеч 2 големи предприятия и няколко стотин човека на улицата. Щом не работи завода, разпродава машините и закрива, това е бизнес модела на тоя виден бизнесмен.
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
[/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 08 юни 2016 12:54

CSKA 78 написа:Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой :!: :shock: :o

Защо микренския страхливец не призова прокуратурата да влезе в ЦСКА? Нали каза, че щял да връща дълговете? Ако не помниш каза го при Томислав Русев.
Защо не му търсиш сметка за тия неща?
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
[/center]

Върни се в “Архив”