20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича
Някой има ли линк към мача- искам да го гледам пак и да видя какви толкова балтии има, че цяла вечер ми надухте главата
Иначе лека ви вечер и по-малко негативизъм! Цялата ни А група е селска, просто сега сте в подем, но и вие не правите изключение.... Сега играете красиво, но това е в голяма степен благодарение на чужденците, ако си заминат.... Вместо да мислим как да вдигнем нивото, ние се плюем!

Последна промяна от MORSKI на 21 сеп 2010 00:04, променено общо 1 път.
- evgenimilenov
- Контакти:
Абе морски ...... феновете на Левски не само си запълниха скамейките , но и имаше горе над скамейките поне по 3 редици хора които седяха прави ..... отделно в клетката си имаше доста левскари ... а и вярно е че примерно ние като викаме няма как да чуем вие какво викате , но пък си и викаме повече от вас ... аз нали знам ! От вашите фенове се опитват да подражават на големите отбори ( като нас ) само ония лапетии които се правят на ултрасчета , ама не им се получава ..... вие живеете заради такива мачове срещу Левски . Да забалите някоя друга димка и факла и да се мислите за фенове ( визирам пак ония лапенца ) ...... абее нищо и не играете .... всяка по-добра атака на Левски - ФАУЛ ! Тц ! Ебем ти футбола ....... във В група има по-добри терени от вашия ... абе мизерия батка . За това вътре трудно ви бият ..... много се надъхват вашите от публиката ли от какво не знам и не позволяват да се играе футбол .... за това като гостувате на Герена си тръгвате с по 3:0 минимум ..... не съм ли прав ? Между другото някой да ми каже от къде да намеря запис на мача , че то много много мача не можеше да се наблюдава във такива условия и в клетката предимно .....?
- evgenimilenov
- Контакти:
MORSKI написа:Някой има ли линк към мача- искам да го гледам пак и да видя какви толкова балтии има, че цяла вечер ми надухте главатаИначе лека ви вечер и по-малко негативизъм! Цялата ни А група е селска, просто сега сте в подем, но и вие не правите изключение.... Сега играете красиво, но това е в голяма степен благодарение на чужденците, ако си заминат.... Вместо да мислим как да вдигнем нивото, ние се плюем!
Вие чужденци нямате ли

evgenimilenov написа:Абе морски ...... феновете на Левски не само си запълниха скамейките , но и имаше горе над скамейките поне по 3 редици хора които седяха прави ..... отделно в клетката си имаше доста левскари ... а и вярно е че примерно ние като викаме няма как да чуем вие какво викате , но пък си и викаме повече от вас ... аз нали знам ! От вашите фенове се опитват да подражават на големите отбори ( като нас ) само ония лапетии които се правят на ултрасчета , ама не им се получава ..... вие живеете заради такива мачове срещу Левски . Да забалите някоя друга димка и факла и да се мислите за фенове ( визирам пак ония лапенца ) ...... абее нищо и не играете .... всяка по-добра атака на Левски - ФАУЛ ! Тц ! Ебем ти футбола ....... във В група има по-добри терени от вашия ... абе мизерия батка . За това вътре трудно ви бият ..... много се надъхват вашите от публиката ли от какво не знам и не позволяват да се играе футбол .... за това като гостувате на Герена си тръгвате с по 3:0 минимум ..... не съм ли прав ? Между другото някой да ми каже от къде да намеря запис на мача , че то много много мача не можеше да се наблюдава във такива условия и в клетката предимно .....?
Ами не, не си прав, но както и да е,.. Това е твое мнение, моето е друго не ми се спори... Със ситуацията около агитката, феновете ни съм по-зпаознат от теб, така че не си прав като цяло

evgenimilenov написа:MORSKI написа:Някой има ли линк към мача- искам да го гледам пак и да видя какви толкова балтии има, че цяла вечер ми надухте главатаИначе лека ви вечер и по-малко негативизъм! Цялата ни А група е селска, просто сега сте в подем, но и вие не правите изключение.... Сега играете красиво, но това е в голяма степен благодарение на чужденците, ако си заминат.... Вместо да мислим как да вдигнем нивото, ние се плюем!
Вие чужденци нямате ли
Имаме, но да си забелязъл да вдигат класата на отбора? Маркес се опитва да играе, но един мач е добър, друг хич го няма... Жардел играе по 5-6 минути на мач.... Адемар нещо не е във форма.... Имаме един Тиаго, който така и не разбрах защо го купиха... Като цяло политиката на собствениците е ужасяваща!
Според мен всички от форум Левски трябва да кажем едно голямо ЕВАЛА на MORSKI за подкрепата и отпора,които дава на абсолютно всички във тоя форум.Върнах се 3-4 страници назад с мненията - еми то няма един коментар на левскар,който да не е получил отговор от нашия човек
Евала ти пич за тая яростна подкрепа към отбора ти,а към всички със ''сини'' сърца ЧЕСТИТА ПОБЕДА и да продължаваме все така да мачкаме по терените.Хубавото е,че и днеска спечелихме, въпреки че моряците беха излезнали на нож и на принципа ''нема ли кръв,нема и фал'' .... Смешна история тея момчета-надъхали сте се хубаво ми покажете игра,а не само оспорвания на съдийските решения,и надяване само на центрирания и корнери..... бахти..... Лека нощ на всички и отново честити 3 точки!!!!

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- blue magic
- Контакти:
След като сложихте най-отявления антилевскар измежду футболните съдии да ни свири вчера, то бъдете убедени че дузпата е не 100, а 200 процента. Гледайте ако щете и 100 пъти как Дарко стига пръв до топката, а след това Пиргов го отнася заедно с нея.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- Joro_Barca
- Контакти:
Честита победа ЛЕВСКАРИ
Гостуването беше супер
Доволен съм от отбора само дето много лесно допускаме да ни се вкарат гол или голове
А за цените на билетите просто без коментар
Ако някой има снимки от мача или по точно в клетката да ги качи някъде
САМО ЛЕВСКИ !!!

Ако някой има снимки от мача или по точно в клетката да ги качи някъде

САМО ЛЕВСКИ !!!

.,...Смей се пич... а мен за пореден път ми става кеф като гледам повторението на дузпата и като виждам, че няма такава и ви бихме така сладко !
Споед мен по-важно е дали е играно с умисъл, тъй като има и чисти и груби единоборства..... Илко закъсня, факт, но е вскеи съдия би свирил дузпа за подобна ситуация! Имало е такива мачове в които се отсъжда, но съм гледал подобни в които съдията остава играта да продължи.... И тук идва въпроса готов ли бе да свири такава дузпа, ако беше на отсрещната врата....
Не ми се спори понеже вече 5 часа се опитвам да ви убедя, че ние може и да играхме ужасявашо, но и вие не бяхте цвете...
Че вместо д ани биете с разлика след 2:0 се дръпнахте назад и бавехте... Както и да е , няма да се разберем! Всеки говори както му е удобно... То и при отменения гол зимата- наши фенове казваха, че има засада, че гола правилно е отменен! При двете дузпи на Герена преди 2 години пак спорихме... С две думи - писна ми... Бихте, ок... Но да ми казвате, че сме били не знам си какви и т,.н е няма да оставя да ми обиждате отбора!
За твърдата игра не ми се говори- помниш ли Рабех?[/quote]
Добре бе МОРСКИ как можещ да кажеш че има засада при отменения ни гол зимата ? ха-ха-ха нали положението е от КОРНЕР каква засада ?

Само Черно море.