Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот dreben23 » 18 сеп 2016 09:38

Ами къде да играят тези деца бре, у първенеца Дунав ли да отидат, дето мачовете са му копи пейст на Любимец? Че те трябва да се развиват, много ясно, че ще дойдат в ЦСКА. Продължавате да си обсъждате едни и същи оранжеви безсмислици, а във футбола има и известна логика. Колкото до Боби Галчев чакам да разбера дали е изгонен нацяло от отбора или просто е отстранен и всички медии сини пишат тъпотии. Ако е изгонен напълно, поне да отива в Нефтохимик, аз ще му се зарадвам и там. ;) Но ако е въпрос на дисциплина, подкрепям решението на треньора. На нас ни куца от известно време този компонент, а без дисциплина няма да имаме успехи. Относно предтавянето на отбора ни до този момент, от самото начало ви казах, че с такива футболисти събрани от кол и въже топ 5 ще влезем. Да съм сгрешил, ама не съм. Еди да ги стяга колкото се може повече, а и Боби да стегне своя форма , иначе пътят и да отива при шейхове. Но според мен той не е изпъден нацяло, но днес ще разберем.

[offtopic]Прогноза: Следващият носител на купата на страната - Нефтохимик (Бургас) Шейхове в атака! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 18 сеп 2016 17:59

Галчев си е получил, каквото сам си е надробил ! Критикувал е играта на останалите, все едно неговата игра не е най-трагична до сега. Позволил си е и да коментира заплатите на хора от отбора, с което настройва едни играчи, срещу други. Галчев се изявява, като интригант и по-добре да го няма. Досега играеше титуляр, само заради това, че Ганчев държеше на него. По тази тема Ганчев е казал "Последното нещо, което ще се случва в ЦСКА е играчи да интригантстват и да гледат на другия в канчето" !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 сеп 2016 10:33

Skywalker написа:Галчев си е получил, каквото сам си е надробил ! Критикувал е играта на останалите, все едно неговата игра не е най-трагична до сега. Позволил си е и да коментира заплатите на хора от отбора, с което настройва едни играчи, срещу други. Галчев се изявява, като интригант и по-добре да го няма. Досега играеше титуляр, само заради това, че Ганчев държеше на него. По тази тема Ганчев е казал "Последното нещо, което ще се случва в ЦСКА е играчи да интригантстват и да гледат на другия в канчето" !

Е ми най-слабият в отбора ,плюс това не иска да играе с чужденци...да се оправя у живота :!: Аман от интриги в тоя отбор вече! :( Хайде,на времето имаха някакви основания-не им се плащаше редовно,а чужденците и само някои от лидерите-българи получаваха заплати редовно,но сега това го няма,така че ...Тука трябва да се работи с твърда ръка,всеки да си знае мястото и да си носи кръста :!: Дисциплината е в основата на успеха :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 сеп 2016 22:25

Галчев е прав да иска чужденците да са видимо по-добри от българите. С това като философия съм съгласен. Проблема е, че се изказа негативно твърде рано. Като цяло обаче трябва да се престане с тези селекции по 10 човека на полусезон. Досега имаше драми в ЦСКА и да кажем беше оправдано. За в бъдеще обаче предпочитам да се взима, ако ще само по един футболист, но да е КЛАСЕН. ГГ също трябва да знае, че само със свободни агенти няма да можем да се противопоставим на многомилионната селекция на Лудогорец. Много се надявам също школата да дава поне по едно момче готово за първия отбор.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 сеп 2016 18:24

Red Warrior написа:Галчев е прав да иска чужденците да са видимо по-добри от българите. С това като философия съм съгласен. Проблема е, че се изказа негативно твърде рано. Като цяло обаче трябва да се престане с тези селекции по 10 човека на полусезон. Досега имаше драми в ЦСКА и да кажем беше оправдано. За в бъдеще обаче предпочитам да се взима, ако ще само по един футболист, но да е КЛАСЕН. ГГ също трябва да знае, че само със свободни агенти няма да можем да се противопоставим на многомилионната селекция на Лудогорец. Много се надявам също школата да дава поне по едно момче готово за първия отбор.

През целия този период имаше и много други важни неща, които трябваше да се свършат, а и все още има да се вършат.Така че това няма начин да не окаже влияние и в/у спортно-техническата дейност.Надявам се като се уталожат и наместят нещата да си влезнем в едно нормално русло и основно да се мисли само за играта.На един наемен работник не му е работа да коментира качествата или възнаграждението на колегите си.Като не му изнася има начини да напусне и да си намери по-добри условия и колеги.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 сеп 2016 20:18

Red joker написа:
Skywalker написа:Галчев си е получил, каквото сам си е надробил ! Критикувал е играта на останалите, все едно неговата игра не е най-трагична до сега. Позволил си е и да коментира заплатите на хора от отбора, с което настройва едни играчи, срещу други. Галчев се изявява, като интригант и по-добре да го няма. Досега играеше титуляр, само заради това, че Ганчев държеше на него. По тази тема Ганчев е казал "Последното нещо, което ще се случва в ЦСКА е играчи да интригантстват и да гледат на другия в канчето" !

Е ми най-слабият в отбора ,плюс това не иска да играе с чужденци...да се оправя у живота :!: Аман от интриги в тоя отбор вече! :( Хайде,на времето имаха някакви основания-не им се плащаше редовно,а чужденците и само някои от лидерите-българи получаваха заплати редовно,но сега това го няма,така че ...Тука трябва да се работи с твърда ръка,всеки да си знае мястото и да си носи кръста :!: Дисциплината е в основата на успеха :!:

Ти не беше ли расист и мразеше всякакви там негри или чужденци?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 сеп 2016 01:11

Това момче дето смени Виана Александър Георгиев ли се казва? 18 годишното? Хареса ми как се включи.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 сеп 2016 06:54

dreben23 написа:Ами къде да играят тези деца бре, у първенеца Дунав ли да отидат, дето мачовете са му копи пейст на Любимец? Че те трябва да се развиват, много ясно, че ще дойдат в ЦСКА. Продължавате да си обсъждате едни и същи оранжеви безсмислици, а във футбола има и известна логика. Колкото до Боби Галчев чакам да разбера дали е изгонен нацяло от отбора или просто е отстранен и всички медии сини пишат тъпотии. Ако е изгонен напълно, поне да отива в Нефтохимик, аз ще му се зарадвам и там. ;) Но ако е въпрос на дисциплина, подкрепям решението на треньора. На нас ни куца от известно време този компонент, а без дисциплина няма да имаме успехи. Относно предтавянето на отбора ни до този момент, от самото начало ви казах, че с такива футболисти събрани от кол и въже топ 5 ще влезем. Да съм сгрешил, ама не съм. Еди да ги стяга колкото се може повече, а и Боби да стегне своя форма , иначе пътят и да отива при шейхове. Но според мен той не е изпъден нацяло, но днес ще разберем.

[offtopic]Прогноза: Следващият носител на купата на страната - Нефтохимик (Бургас) Шейхове в атака! :)[/offtopic]

Галчев е в Зоната на Здрача .....чакай си ти да разбереш какъв е ....много зависи от доставките на бело за гнома !

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 сеп 2016 06:57

Red Warrior написа:Галчев е прав да иска чужденците да са видимо по-добри от българите. С това като философия съм съгласен. Проблема е, че се изказа негативно твърде рано. Като цяло обаче трябва да се престане с тези селекции по 10 човека на полусезон. Досега имаше драми в ЦСКА и да кажем беше оправдано. За в бъдеще обаче предпочитам да се взима, ако ще само по един футболист, но да е КЛАСЕН. ГГ също трябва да знае, че само със свободни агенти няма да можем да се противопоставим на многомилионната селекция на Лудогорец. Много се надявам също школата да дава поне по едно момче готово за първия отбор.

Галчев е прав ! Лошото е , че той иска чужденците на Лудогорец , ама самият той не е на това ниво да играе с тях ....

Получава се някакъв парадокс !

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 26 сеп 2016 15:48

Beladona написа:

Галчев е прав ! Лошото е , че той иска чужденците на Лудогорец , ама самият той не е на това ниво да играе с тях ....

Получава се някакъв парадокс !

А бе иска ,ама ти си прав-един посредствен за нашите стандарти играч,няма право да се изживява като голяма звезда и да се изказва ,при положение,че е най-слабият на терена от началото на шампионата.Да не говориме,че последният шампионат,преди изважадането ни от А група,беше със статут на резерва в отбора на Стойчо :idea:

Върни се в “Архив”