Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Мнениеот MuFc1878 » 14 фев 2013 13:31

Видях последната дума "късмет" и повече няма какво да се коментира :) Да изчакаме и реваншът!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 фев 2013 13:36

MORSKI написа:
MuFc1878 написа:
MORSKI написа:Перси ни изтървал? Вие на какво сте? Мач за вас в 93-та минута ли започва? Значи имаме ТОЧНО ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПОЛОЖЕНИЯ ОТ ВАС И УДАРИ. Имаме греда още в началото на мача, имаме повече проценти владеене на топката, значи Де Хеа ви вади в ен на брой ситуации, тея ми говорят, че Ван Перси при единственото си стойносно положение в 93-ТА МИНУТА НИ ИЗТЪРВАЛ :lol: :lol: OMG
!!!А вие да говорите за съдии е просто смешно., Отделно, че не знам какви червени картони ви гонят. Вие правилата на тая игра май не ги знаете. КАКЪВ ЧК КАТО ВАРАН НЕ БЕШЕ ПОСЛЕДЕН В ЗАЩИТАТА??? :shock:

Свали очилата и тогава коментирай, много си превъзбуден :)
И ние имахме греда, после Алонсо изчисти от голлинията + положението на Перси в продължението... е затова изтърваване говоря. А Реал си имаха игрово предимство това никой не го успорва :shock:

Аз очилата съм ги свалил за разлика от вас,. Като ви чета имам чувството, че сте гледали друг мач :lol: Само че като чета какво пишат фенове дори на Барселона ми става ясно, че грешката не е в моя телевизор.... Тези три положения, ако са изтърване, просто проблемът ви е решим само в осмирителна риза :lol: Ясно се вижда и от клипчето, което съм публикувал с ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ ОТ МАЧА.... Ние имахме Ди Мария на два пъти, Роналдо, Коентрао, няколко отлични спасявания на Де Хеа и т.н....

Да бре това клипче ВЪВ КОЕТО Я НЯМА ГРЕДАТА на РВП и чистото положение на РВП ? ЗА това ли клипче със всички положения ? . Във същото клипче преди гола на Реал са дадени 3 положения за Реал от тях , САМО ГРЕДАТА БЕШЕ ЧИСТО , другите си бяха ударчета " ако мине " :) Както и удара на коентрало го няма хахах ИНАЧЕ КЛИПЧЕТО ВКЛЮЧВА ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ , нищо че първите 2 са "смешни " и не са чисти ,а са изпуснати да ги покажат във това клипче 3те " най-чисти " положения във мача

Болен си !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 фев 2013 13:40

lrlazarov_19 написа:

Вие като се върнете пак в ШЛ излезте и се надигравайте с Реал на Бернабеу, това само идиот ще го направи. И тогава вече ще ти се сбъднат прогнозите, които даваше и преди този мач: 4:1.[/quote]

Много сте некоректни певчето фенове на МЮ, човек просто си казва мнението а вие го нападате,
а ето и прогнозата ми преди мача:

Re: Реал Мадрид vs Манчестър Юнайтед - първи осминафинал за ШЛ

Мнениеот Red_Neck на 11 Фев 2013 08:56
Като безпристрастен футболен фен ми се иска да стане класически сблъсък в 2-та мача и то само с футболни аргументи.
Реал определено има предимство в качеството на отделните футболисти, но пък МЮ са изградили отбор, който много често дори и в лоши дни си взема своето от мача. Така виждам и този сблъсък - победа за Реал, но пирова 3-2. Дано няма съдийски издънки и двамата тренери да се концентрират в/у играта, а не психо-вербалните войни преди и след всяка среща. Нека по-добрия победи!
Последна промяна от Red_Neck на 14 фев 2013 14:17, променено общо 2 пъти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 14 фев 2013 13:43

MORSKI Ти сериозно си гледал някакъв друг мач да знаеш, или просто си проспал по-голямата част от тоя :lol: Ебаси заблудения фен къде си! :o :mrgreen: Пак ви пожелавам 60% владеене на топката на реванша и краен резултат 1:0 :lol: Голям мач на Де Хеа, изтървах 25 минути от второто полувреме, после гледах на запис и направо не можех да повярвам, че Ван Перси не отбеляза поне един гол, но нищо, може да го пази за реванша. И все още нищо не е ясно, остава напълно отворен мача. При положение, че момчетата имаха ден по-малко за почивка доста добре стояха на терена, е Рафаел беше малко неадекватен първото полувреме, но това да е проблема, за реванша дано няма контузии и мисля, че ще ги ударим лошо, МОУ ще трябва да си търси друг отбор. ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 фев 2013 13:45

DmG написа:Да бре това клипче ВЪВ КОЕТО Я НЯМА ГРЕДАТА на РВП и чистото положение на РВП .......

Болен си !

Тези 2-те не бяха ли в една атака .... или се заблуждавам :)
Или вие от една атака по 2 гола вкарвате :)

Смешно е да твърдиш, че сте имали повече чисти положения от Реал.......
Положенията в крайна сметка нямат отношение към резултат, но Реал определено Ви надигра в този мач!
Не е срамно да си го признаете - смешно е да го отричате!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 фев 2013 13:47

Само си пуснете да видите отново шпагата на Гигс към края на мача... как да не ти капе мед от сърцето :)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 фев 2013 13:49

Red_Neck написа:
DmG написа:Да бре това клипче ВЪВ КОЕТО Я НЯМА ГРЕДАТА на РВП и чистото положение на РВП .......

Болен си !

Тези 2-те не бяха ли в една атака .... или се заблуждавам :)
Или вие от една атака по 2 гола вкарвате :)

Положенията в крайна сметка нямат отношение към резултат, но Реал определено Ви надигра в този мач!

Късмет е че си се добра до интернет . ГРЕДАТА и положението на РВП когато изчистиха топката от гол линията СА ПОЛОЖЕНИЯ НЕ ГОЛОВЕ , какво значение има във колко атаки са направени ? ... Повече няма смисъл да ти говоря , Барселона са ебати късметлиите , че задържат топката , нали късметлийски .

Ще ти го обясня бавно .. Значи казах , че са две положения , не съм казал , че сме щяли да водим със 1-3 след тези две положения . Деба и късметлийския САФ :)
Последна промяна от DmG на 14 фев 2013 13:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 фев 2013 13:50

Red_Neck написа:
lrlazarov_19 написа:Morski, много си далеч от истината за футбола. Истината за мача искаш ли я: тактическият план на САФ сработи перфектно, този на Моуриньо се провали. Защо мислиш Фъргюсън изгледа мача спокойно от мястото си, а вашият треньор подскачаше 90 минути като луд. Ти виждаш картинката, но изобщо не вникваш в нея.

Защото САФ си е вързал титлата и продължава в борбата за ФА къп, а Моу тотално ос*а сезона и ШЛ му е единствената сламка за която да се хване! Защото ако Моу не спечели ШЛ ще бъде изритан от Реал с ореола на "лузър".
На САФ не му сработи тактиката, а късмета!

Жозе Моуриньо освен,че беше доста напрегнат,но и се държеше като абсолютен ненормалник,което при всичките ми уважения,но не подхожда за мач от ранга на Шампионската лига.
Не съм докрай сигурен,че планът на сър Алекс сработи перфектно(от тактическа гледна точка) и по мое мнение показхме някои слабости,които по принцип рядко допускаме,донякъде и късметът ни споходи(но той е винаги част от играта),но това е почти без значение защото с оглед резултата,мисля че Манчестър Юнайтед е отборът,който спечели по-добрата позиция за реванша!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 фев 2013 14:01

Аз не виждам някой да отрича,че Реал Мадрид ни надигра,въпреки че това не най-точното определение-по-скоро владееше повече топката,имаше и някои доста добри възможности,но пък за нас добрите изводи са,че на фона на всичко това,ние имахме една идея по-благоприятните положения за гол(от гледна точка на позициониране и начин на атака),но за съжаление не успяхме да се възползваме.
Но все пак,когато гостуваш на Бернабеу винаги е трудно да владееш инициативата,а все пак тук става въпрос за Шампионска лига,където отборите гости имат други приоритети изразени най-вече в разбиване на играта(на противника),възможно повече владение на топката,стабилност в защитата и възползване от контраатаките-задачи,които Юнайтед изпълни по-един доста добър начин ;)
Последна промяна от smoothc на 14 фев 2013 14:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 фев 2013 14:12

smoothc написа:Жозе Моуриньо освен,че беше доста напрегнат,но и се държеше като абсолютен ненормалник,което при всичките ми уважения,но не подхожда за мач от ранга на Шампионската лига.
Не съм докрай сигурен,че планът на сър Алекс сработи перфектно(от тактическа гледна точка) и по мое мнение показхме някои слабости,които по принцип рядко допускаме,донякъде и късметът ни споходи(но той е винаги част от играта),но това е почти без значение защото с оглед резултата,мисля че Манчестър Юнайтед е отборът,който спечели по-добрата позиция за реванша!

Моу и КР имат своите безспорни качества, но аз лично не приемам поведението им на и около терена :)
Точно за тези слабости говорех - Руни, РВП, Кагава и Уелбек бяха натоварени с много непривични функции и от там пострада целия отбор.
Уелбек успяваше да си затваря зоната донякъде, но Куентрао непрекъснато дублираше фланга и Рафаел в 10-тат минута вече не знаеше къде е - просто липсваше "човекът без усмивка". След като той влезе - нещата се промениха. Кагава бе тотално изгубил се на терена и физически смачкан от Кедира Шаби и Йозил;, Шрек бе по-често в роля на дефанзивен халф и поради тази причина РВП се налагаше да се връща за да помага в изнасянето на топката /не може да очакваш Карик и Фил да го правят с/у Реал/.
Късмет, че Бензема и Игуаин бяха по-скоро статисти и Реал се справяха с горе-долу човек по-малко на терена.
САФ е много умен и ще осъзнае граешката си. Готов съм да се хвана на бас, че на реванша ще излезе с 4-5-1 с 2-ма типични външни.
Фил Джоунс и Де Хея(макар да увисна като прани гащи 3-4 пъти) бяха най-добрите на терена снощи, но Фил или Карик може да отстъпят мястото си в средата на Клевърли за реванша.
Успех!
Последна промяна от Red_Neck на 14 фев 2013 14:27, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”