Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hlucho написа:Цветан Георгиев ще е главен съдия на мача от 19 - и кръг на "А" ФГ между отборите на Левски - Локомотив (Пд), който ще се състои на 22-и март в София от 19.30 часа, реши Съдийската комисия на БФС.
Според първоначалните назначения, Кольо Данев от Варна трябваше да ръководи тази среща.
Ясно е като бял ден, ще порежат Левски за да станете първи,ако стане така трябва на кол да го набучим тоя съдия,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за назидание на другите,а вие цска, ще имате само един мач и той ще е срещу Левски.
levski32 написа:Не, една грешна дuзпа не значи, че се подпират малките иli се режат малките.....просто значи, че съдията е сбъркал.....съдиите, колкото и да са добри, също правят грешки (те нямат повторения, не винаги имат добра видимост и в много случаи трябва да предполозат правилното решение, защото ъгълът, от които са го видели не е бил идеалният...) не е приятно когато съдията сбърка, но когато всички знаят, че това е просто човешка грешка, а не тенденция за подкрепа на някои, тези неща се приемат по-спокойно от общвеността, в БГ сме по-мнитeлни и все си мислим, че има някаква конспирации, може би с основание понякога, но много често не
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
berbatov написа:АЗ дърпам конците - отдалече ама здраво ги дърпам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта