Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синьо сърце написа:Между другото,ако Гонзо измъкне този мач ще настане голям ташак...Обаче аз рано или късно очаквам мустакатото септемврийско гуру да подхване темата за оранжево-синия заговор срещу ...знаете какво!Какт о и да свърши мача,ще се почне-първом издалеко,па после от Солаков до Леков и от Лицензгейт до подуенската флора и фауна...Само гледайте сеир!Хеле пък някак червенознаменци да не бият в Заара(помните ли Солаков),нашто чудо-та ничие!След това няколко папагала тука му повтарят задълбочените анализи(без да го цитират) и айдеееееееее...Това го гледам отдавна,ма пък как не смениха сценария![]()
![]()
blue avalanche написа:Синьо сърце написа:Между другото,ако Гонзо измъкне този мач ще настане голям ташак...Обаче аз рано или късно очаквам мустакатото септемврийско гуру да подхване темата за оранжево-синия заговор срещу ...знаете какво!Какт о и да свърши мача,ще се почне-първом издалеко,па после от Солаков до Леков и от Лицензгейт до подуенската флора и фауна...Само гледайте сеир!Хеле пък някак червенознаменци да не бият в Заара(помните ли Солаков),нашто чудо-та ничие!След това няколко папагала тука му повтарят задълбочените анализи(без да го цитират) и айдеееееееее...Това го гледам отдавна,ма пък как не смениха сценария![]()
![]()
Забрави автогола на Легендата...
Синьо сърце написа:Между другото,ако Гонзо измъкне този мач ще настане голям ташак...Обаче аз рано или късно очаквам мустакатото септемврийско гуру да подхване темата за оранжево-синия заговор срещу ...знаете какво!Какт о и да свърши мача,ще се почне-първом издалеко,па после от Солаков до Леков и от Лицензгейт до подуенската флора и фауна...Само гледайте сеир!Хеле пък някак червенознаменци да не бият в Заара(помните ли Солаков),нашто чудо-та ничие!След това няколко папагала тука му повтарят задълбочените анализи(без да го цитират) и айдеееееееее...Това го гледам отдавна,ма пък как не смениха сценария![]()
![]()
milen.hristov написа:Синьо сърце написа:Между другото,ако Гонзо измъкне този мач ще настане голям ташак...Обаче аз рано или късно очаквам мустакатото септемврийско гуру да подхване темата за оранжево-синия заговор срещу ...знаете какво!Какт о и да свърши мача,ще се почне-първом издалеко,па после от Солаков до Леков и от Лицензгейт до подуенската флора и фауна...Само гледайте сеир!Хеле пък някак червенознаменци да не бият в Заара(помните ли Солаков),нашто чудо-та ничие!След това няколко папагала тука му повтарят задълбочените анализи(без да го цитират) и айдеееееееее...Това го гледам отдавна,ма пък как не смениха сценария![]()
![]()
Не дей така,че в момента внука на Сталин е от най-големите защитници на Г.Иванов,сам си отговори защо![]()
Kryten написа:Ето видео на публиката от пистата :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wOqskW0KLkY[/youtube]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Е какво им има тоя път? Освен бомбичката,другото си е в рамките на нормалното!Стани от чорбата,щом те е срам...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта