Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Реал Мадрид 1:1 Манчестър Юнайтед FT

Мнениеот MORSKI » 14 фев 2013 12:22

MuFc1878 написа:
MORSKI написа:Перси ни изтървал? Вие на какво сте? Мач за вас в 93-та минута ли започва? Значи имаме ТОЧНО ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПОЛОЖЕНИЯ ОТ ВАС И УДАРИ. Имаме греда още в началото на мача, имаме повече проценти владеене на топката, значи Де Хеа ви вади в ен на брой ситуации, тея ми говорят, че Ван Перси при единственото си стойносно положение в 93-ТА МИНУТА НИ ИЗТЪРВАЛ :lol: :lol: OMG
!!!А вие да говорите за съдии е просто смешно., Отделно, че не знам какви червени картони ви гонят. Вие правилата на тая игра май не ги знаете. КАКЪВ ЧК КАТО ВАРАН НЕ БЕШЕ ПОСЛЕДЕН В ЗАЩИТАТА??? :shock:

Свали очилата и тогава коментирай, много си превъзбуден :)
И ние имахме греда, после Алонсо изчисти от голлинията + положението на Перси в продължението... е затова изтърваване говоря. А Реал си имаха игрово предимство това никой не го успорва :shock:

Аз очилата съм ги свалил за разлика от вас,. Като ви чета имам чувството, че сте гледали друг мач :lol: Само че като чета какво пишат фенове дори на Барселона ми става ясно, че грешката не е в моя телевизор.... Тези три положения, ако са изтърване, просто проблемът ви е решим само в осмирителна риза :lol: Ясно се вижда и от клипчето, което съм публикувал с ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ ОТ МАЧА.... Ние имахме Ди Мария на два пъти, Роналдо, Коентрао, няколко отлични спасявания на Де Хеа и т.н....

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 фев 2013 12:30

Това, ако ви топли, че сте имали положения и голямо владеене на топката.... вие сте за осмирителни ризи :lol: Те и Барса смазаха Челси във втория мач, но друго стана. Ей не разбрахте, че футбола не е само статистика.....
РЕЗУЛТАТА СОЧИ 1:1 :o

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 14 фев 2013 12:56

Morski, много си далеч от истината за футбола. Истината за мача искаш ли я: тактическият план на САФ сработи перфектно, този на Моуриньо се провали. Защо мислиш Фъргюсън изгледа мача спокойно от мястото си, а вашият треньор подскачаше 90 минути като луд. Ти виждаш картинката, но изобщо не вникваш в нея.
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 фев 2013 12:56

MuFc1878 написа:Това, ако ви топли, че сте имали положения и голямо владеене на топката.... вие сте за осмирителни ризи :lol: Те и Барса смазаха Челси във втория мач, но друго стана. Ей не разбрахте, че футбола не е само статистика.....

Точно защото футбола не е само статистика на редовите фенове / като мен в случая/ ни се гледа добър футбол, а не затваряне на 10 метра пред пеналта и напред каквото стане.
Вие си ги бройте тези купи и отличия, но на обикновенния футболен запалянко не му е по вкуса нито ШЛ на Челси, нито Европейската на Гърция!
МЮ има потенциал да се надиграва с най-големите, но не винаги го прави / справка финала с Барса и мача снощи/.
Разбирам, че за феновете на определени отбори "успех на всяка цена" е много важен, защото .... "броят се само титлите", но не за всеки е така!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 14 фев 2013 13:01

Red_Neck написа:
MuFc1878 написа:Това, ако ви топли, че сте имали положения и голямо владеене на топката.... вие сте за осмирителни ризи :lol: Те и Барса смазаха Челси във втория мач, но друго стана. Ей не разбрахте, че футбола не е само статистика.....

Точно защото футбола не е само статистика на редовите фенове / като мен в случая/ ни се гледа добър футбол, а не затваряне на 10 метра пред пеналта и напред каквото стане.
Вие си ги бройте тези купи и отличия, но на обикновенния футболен запалянко не му е по вкуса нито ШЛ на Челси, нито Европейската на Гърция!
МЮ има потенциал да се надиграва с най-големите, но не винаги го прави / справка финала с Барса и мача снощи/.
Разбирам, че за феновете на определени отбори "успех на всяка цена" е много важен, защото .... "броят се само титлите", но не за всеки е така!

Вие като се върнете пак в ШЛ излезте и се надигравайте с Реал на Бернабеу, това само идиот ще го направи. И тогава вече ще ти се сбъднат прогнозите, които даваше и преди този мач: 4:1.
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 фев 2013 13:06

Red_Neck написа:

Щом ти харесва твоя отбор да има 16:0 положения за гол до 80 мин и после падне с 2:0 :) Никога не бих се радвал на такова нещо. Щом си паднал значи не си играл силно - под силно във футбола значи да вкараш един гол повече от другия :shock:

yavorpetroff
Контакти:

Мнениеот yavorpetroff » 14 фев 2013 13:17

Ти чуваш ли ме ко ти приказвам? Говоря ти, че 90% от "положенията" са ви удари от далече. И с тея удари какво постигнахте? Щот не можете да я прокарате топката малко по-навътре боцай от далеч, пък кото стане. Айде айде, моля ти се. Перси пропусна сам срещу вратаря. Удари греда и оня направи спасяване. Това е в пъти по чисто от някви удари от по 20-30 метра. И никъде не съм казал, че сме ви надигравали. Като отбор се затвори се вижда, че не можете да направите нещо както трябва. Само обикаляте вратата. Ако ви бяхме натиснали и се бяхме тръгнали да се надиграваме, точно на Бернабеу, щяхме да отнесем 3-4 гола точно щото сте силни на контри. Е, неутрализирахме ви силната страна. А и ние имахме доста чисти положения. Пак ти ги казвам - Гигс, Перси х3, Уелбек. Иначе не може да се отрече, че първите 20-30 минути бяхте доста по-добри, но после окопитиха наще и стана по-равностойно.
А това за Барса нещо не ми отговори или по-скоро не те разбирам.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 фев 2013 13:24

Red_Neck написа:Не виждам нищо лошо да коментирам мач на МЮ или това е право само на "правоверни" :)
В случая съм абсолютно безпристрастен - и двата отбора са ми еднакво антипатични, но определено предпочитам САФ пред Моу.
Та като безпристрастен в случая, Ви казвам моето си мнение - бяхта надиграни, имахте своите шансове, но общо взето КЪСМЕТЪТ пак бе с Вас!
И още нещо:
Да напомня на всички фенове на "Юнаците", че хулят съдията, но той в много важен момент си затвори очите:
РВП имаше жълт картон и при една атака /волно или неволно/ си бутна топката с ръка. В 99% от случаите когато това се прави от нападател с цел да си осигури предимство пред защитника се показава жълт цвят! Спестиха ви го а бе в средата на първото полувреме.
Да не говорим, че при корнера от който падна гола топката излезе от крака на Кагава! / чудя се тези съдии зад вратите какво гледат, че все неща на 5 метра от тях не виждат ?!/
Т.е. - не хулете съдията. ДА, сгреши на моменти, но не така, че да повлияе на развоя и крайния резултат.

ПП: не съм Сокачев :)

Абре, до кога ще се разправям със теб ? Първо не го ли разбрахте , това че даден отбор е направил някакви ударчета повече (повечето анемични ) и е владеел топката повече ( без цел ) , ПОНЯКОГА СЕ ДЪЛЖИ НА ДРУГИЯТ ОТБОР ! САФ редовно оставя другия отбор да атакува , редовно играе 4-5-1 и редовно се опитва да убие темпото . Беше ли им трудно на РЕАЛ ? БЕШЕ , е значи е постигнал целта си . Головите положения бяха по равно .
По принцип не ми се коментира съдията ама ти прекаляваш вече .
Тази прочута ръка на РВП , първо беше неволна , второ ръката му беше на рамото на защитника и като си премести тялото защитника , съответно ръката на РВП се повдигна . Може цял ден да гледаш повторението .
Да залужаваше Варан да получи картон и да се отсъди фал , съдията не е видял как закачи със кракът си Евра , е голямо чудо , съдията не е виновен , че Евра не е научен да пада и реве . СЛУЧВА СЕ ! НО КОРНЕРА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗПЪЛНИ . Минало заминало .
А да и за "дузпата " играта беше рамо във рамо за НИЧИЯ топка . Ако беше във краката на Ди Мария , можеше да се поспори .
За корнера при който стана гола се видя чак на третото повторение , както и фала на Варан , така че са тънки ситулаци и няма как да се вини съдията .

Супер мач се получи , радвам се че играем със силен Реал и нека на реванша стане още по-хубав мач и по-добрия да победи .

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 фев 2013 13:27

от THE G.A.M.E на 14 Фев 2013 11:44
Футболът не се брои на положения, а все още на голове.

Мадрид могат да се сърдят единствено на самите себе си, защото направиха ненормално много пропуски за такъв етап от Шампионската лига, при това срещу такъв съперник.

И все пак не вярвам това да натежи много ... Реал Мадрид си остава фаворит.

И на какво отгоре остава фаворит?!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 фев 2013 13:28

lrlazarov_19 написа:Morski, много си далеч от истината за футбола. Истината за мача искаш ли я: тактическият план на САФ сработи перфектно, този на Моуриньо се провали. Защо мислиш Фъргюсън изгледа мача спокойно от мястото си, а вашият треньор подскачаше 90 минути като луд. Ти виждаш картинката, но изобщо не вникваш в нея.

Защото САФ си е вързал титлата и продължава в борбата за ФА къп, а Моу тотално ос*а сезона и ШЛ му е единствената сламка за която да се хване! Защото ако Моу не спечели ШЛ ще бъде изритан от Реал с ореола на "лузър".
На САФ не му сработи тактиката, а късмета!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”