Keine Lust написа:Jorkorazporko написа:DmG написа:Jorkorazporko написа:Защо няма вариант "Няма да гласувам"???
Защото това е най-антибългарската позиция ! Все едно даваш глас на ДПС . То и да се гласува за БСП , пак си е глас за ДПС . БСП няма как да вземат мнозинство сами.
Знам , че няма за кой да се гласува и всички са боклуци , но няма да помагам на ДПС и съответно на БСП. А ВИЕ ?
За тези , които ще питат как така се помага на ДСП - във омален мащаб , избирателите на ДПС са твърди 400 гласа , но има разлика във процента , който те ще вземат от това дали ще гласуваме общо 10 000 или 5 000 .
Да, ама няма как да стана съпричастен към системата, правейки избор против ценностите и разбиранията си! За мен е антибългарско да гласуваш против интереса на държавата си! А тези избори не ни предоставят възможността да гласуваме в интерес на родината, защото всички кандидат представители на властта, са еднакви, и са лице на една и съща власт! Реално изборите са една измама и внушават илюзорна представа за свобода на хората (народа си мисли, че избира), а всъщност избор няма, защото властта си остава същата, просто си сменя представителите! Защо трябва и аз да ставам част от този цирк?
Ти след като си от не гласуващите от какво се оплакваш? Ти си далеч от "цирка".
Не се оплаквам