ilian12 написа:radovasto написа:Продължавам да твърдя, че няма по-добър отбор от нашия в тази Б група и е само въпрос на време да започнем да побеждаваме. Хората които критикуват са прави да се тревожат, но нека не натоварваме играчите с излишно напрежение, което ги гипсира и им пречи да покажат истинските си възможности. Сигурен съм, че при една победа с 2-3 гола над Любимец ще отидем в Бургас спокойни и ще победим Нафтата с лекота, като покажем разликата в класите, както го направихме миналата година.
+1 С една добавка, че единствената пречка пред отбора да покаже какво може е недостатъчното сработване.
Всички плюещи по Бакалов ми приличат на хърбели, които обвиняват майките и бащите си, че не са са ги създали с външен вид като на древногръцки полубог-получовек. Ако искате да сте яки - тренирайте. Ако искате Ботев по-различен от какъвто е: купете го. После давайте акъл.
Илияне,до сега не исках да пиша във форума за да не нагнетявам допълнително напрежението още повече че моята позиция е твърдо зад сегашното ръководство НО не може да се отрекат и грешките които са допуснати и то точно от един човек.Не може да обвиняваш всеки различно мислещ от теб.Аз и досега не съм видял някой от ръководството да излезе и каже -аз съм правил селекция ,аз нося отговорност.Не съм чул разумно обяснение на това че на стадиона са зачислени 30 човека на щат а пари за един футболист няма-само свободни агенти.Знаеш ли колко хора движеха клуба при селския?-точно трима.
Да не говорим за Мечеджиев,Гълъб или пък за начина по който бе изгонен Пичони (човека доставил най-голяма радост в последно време)от трибуната на един домакински мач.Внесъл съм си членски внос и първата и втората година ще го внеса и третата но когато има грешки-трябва да има и виновен.Г-н Бакалов уважавайте публиката на Ботев защото благодарение на нея яхнахте вълната на недоволството и сега сте президент на клуба.И въпреки всичко предпочитам Бакалов за президент вместо Павел Панов,Войнов или някой друг шоп например.Всеки може да допусне грешки само да не станат тенденциозни.Мнението ми е че засега трябва да се запази спокойствие да се даде време на момчетата и треньора-пък ако е рекъл господ да влезем в А група.Ако ли не виновника на дръвника.