zaqwsxd написа:TodorT За титлите и Рафаел Надал имам предвид едновременно[offtopic]Фен съм на Надал и ако на сън ме бутнат мога да кажа през коя години кои титли е взел[/offtopic]
Ок, извинявай .... не съм те разбрал правилно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zaqwsxd написа:TodorT За титлите и Рафаел Надал имам предвид едновременно[offtopic]Фен съм на Надал и ако на сън ме бутнат мога да кажа през коя години кои титли е взел[/offtopic]
Blue_Girl написа:rhaegar написа:Ако погледнеш схемата, ще ме разбереш.
Погледнала съм я, но всичко може да се случи!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Мария написа:Това е темата заради която се регистрирахОт много време следя форума и виждах, че тук има хора които се вълнуват от този прекрасен спорт. Най накрая и аз се престраших да се регистрирам и да си обсъждам с вас
Време е и да споделя, кои са моите любими тенисисти и при мъжете и при жените. Краля в мъжкия тенис е един, и това е Федерер ! Това е моят фаворит в турнира и любим спортист като цяло
Харесвам също така аржентинеца Дел Прото и Лейтън Хюит. Последният за съжеление, вече не е същият спортист от предишните години. При жените моята фаворитка и съответно - любимка е Жустин Енен. Допада ми и играта на белорускинята - Азаренка. Интересна тенисистка също така е и китайката На Ли. Държа да подчертая обаче, че над всички в сърцето ми стоят нашите прекрасни таланти - Григор Димитров и Цветана Пиронкова
![]()
Пожелавам успех най вече на българите - Гришата и Цветанка ! Успех след това на моите любими спортисти. Успех и навашите фаворити ! Дано се насладим на един невероятен турнир![]()
![]()
p.s Толкова съм развалнувана, че вече пиша в този толкова популярен форум, че не бях забелязала емотиконките
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта