Куба-България Битка за полуфинал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Re: Куба-България Битка за полуфинал

Мнениеот chepondrev 1912 » 06 окт 2010 14:20

deepblue1963 написа:Гледам,преобладава мнението,че Куба не е "страшилище".Сигурно защото "страшилището" сме ние.Дотук Куба има 1 загуба(срещу Сърбия,която е на полуфинал),ние-2(от Франция и Чехия,които са...).Що се отнася до играта с/у Испания-не знам как са играли кубинците,ама и ние не бяхме "Супермени" с/у тях.Пожеланията за успех са едно нещо,а изказванията как ще "утрепем" несретниците" от Куба са "сашойовковщини".

Така е - ще преобладава тва мнение - сигурно щот сме българи. Залагаш ли си тъмносинята точка на победа за Куба?
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2010 14:35

chepondrev 1912 написа:
deepblue1963 написа:Гледам,преобладава мнението,че Куба не е "страшилище".Сигурно защото "страшилището" сме ние.Дотук Куба има 1 загуба(срещу Сърбия,която е на полуфинал),ние-2(от Франция и Чехия,които са...).Що се отнася до играта с/у Испания-не знам как са играли кубинците,ама и ние не бяхме "Супермени" с/у тях.Пожеланията за успех са едно нещо,а изказванията как ще "утрепем" несретниците" от Куба са "сашойовковщини".

Така е - ще преобладава тва мнение - сигурно щот сме българи. Залагаш ли си тъмносинята точка на победа за Куба?

Честно да ти кажа,нито победата,нито загубата в мача с Куба ще промени радикално живота ми.Нито,пък,самочувствието ми.Там,където работя,ако квалификацията ми не е на ниво,това,че сме победили Куба няма да ми помогне.Тъй,че...Не избивам комплекси с такива мачове.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 окт 2010 15:28

deepblue1963, хахахахаха, аз ти казах нещо! Обичаш да дразниш хората, май не си си на мястото, щом си решил тука да избиваш комплекси! Я пак по-трезво си оцени "нивото"! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2010 15:43

kartago написа:deepblue1963, хахахахаха, аз ти казах нещо! Обичаш да дразниш хората, май не си си на мястото, щом си решил тука да избиваш комплекси! Я пак по-трезво си оцени "нивото"! :lol: :lol: :lol:

Ако някой се дразни от това,че не сме в позиция на фаворити в мача с Куба,то си е за негова сметка.Както казах,резултата от мача няма да ми промени радикално живота.Що се отнася до комплекси,коментарите ми във форум "Волейбол" сигурно се броят на пръсти,за разлика от някои други хора.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 окт 2010 15:50

deepblue1963 написа:
kartago написа:deepblue1963, хахахахаха, аз ти казах нещо! Обичаш да дразниш хората, май не си си на мястото, щом си решил тука да избиваш комплекси! Я пак по-трезво си оцени "нивото"! :lol: :lol: :lol:

Ако някой се дразни от това,че не сме в позиция на фаворити в мача с Куба,то си е за негова сметка.Както казах,резултата от мача няма да ми промени радикално живота.Що се отнася до комплекси,коментарите ми във форум "Волейбол" сигурно се броят на пръсти,за разлика от някои други хора.

Твоите коментари по тема "волейбол" нямат абсолютно нищо общо с компетентността, ама нищо. Ти идея си нямаш от играта нито на нашите, нито на другите отбори. Цяла седмица ни убеждаваш колко сме слаби. Обясних ти нещо в една друга тема, това не е ЦСКА. Това е националният отбор по волейбол на България. Затова за пореден път те призовавам да спреш с глупостите си и да се преместиш във форума на твоя любим Левски. Нас твоите некомпетентни мнения не ни интересуват!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2010 16:00

mistreated написа:
deepblue1963 написа:

Твоите коментари по тема "волейбол" нямат абсолютно нищо общо с компетентността, ама нищо. Ти идея си нямаш от играта нито на нашите, нито на другите отбори. Цяла седмица ни убеждаваш колко сме слаби. Обясних ти нещо в една друга тема, това не е ЦСКА. Това е националният отбор по волейбол на България. Затова за пореден път те призовавам да спреш с глупостите си и да се преместиш във форума на твоя любим Левски. Нас твоите некомпетентни мнения не ни интересуват!

Вие,тука,в този форум,някаква държава в държавата ли сте?"Който не е с нас,е против нас!"Откъде ли ми е познато?Определение за "права линия":
"Всяка линия,успоредна на Априлската!"
Замени сега "права линия" с "правилна теза",Априлската-с "тезата на mistreated"и успоредна-със съответстваща на...
Уцелих ли?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 окт 2010 16:05

Разбира се, че който не е с нас е против нас. Както казах - това е национален отбор по волейбол на България. Ако за теб това не означава нищо, за повечето хора тук означава много! Нормално е да се дразним от хора, които само плюят по момчетата, които единствени ни радват. Ти се съдра да ни обясняваш, колко сме слаби. Мислех, че след смазващата победа над Полша ще замълчиш, но явно съм те надценил.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2010 16:35

mistreated написа:Разбира се, че който не е с нас е против нас. Както казах - това е национален отбор по волейбол на България. Ако за теб това не означава нищо, за повечето хора тук означава много! Нормално е да се дразним от хора, които само плюят по момчетата, които единствени ни радват. Ти се съдра да ни обясняваш, колко сме слаби. Мислех, че след смазващата победа над Полша ще замълчиш, но явно съм те надценил.

Не,бе!Не си ме разбрал!По незнайни за мен причини,тук,в този форум,"слабандурниците" са кубинците,нали така?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 окт 2010 16:45

deepblue1963 написа:
mistreated написа:Разбира се, че който не е с нас е против нас. Както казах - това е национален отбор по волейбол на България. Ако за теб това не означава нищо, за повечето хора тук означава много! Нормално е да се дразним от хора, които само плюят по момчетата, които единствени ни радват. Ти се съдра да ни обясняваш, колко сме слаби. Мислех, че след смазващата победа над Полша ще замълчиш, но явно съм те надценил.

Не,бе!Не си ме разбрал!По незнайни за мен причини,тук,в този форум,"слабандурниците" са кубинците,нали така?

Кой и къде е написал нещо подобно?! Или само ти така си го видял! Напротив, респект пред отбора от карибите, обаче няма защо пък излишно да ги надценяваме и по стара българска традиция да се подценяваме! Дори и да загубим от Куба, ние ще имаме очите пак да пишем тука, защото сме подкрепяли НАЦИОНАЛНИЯ си отбор, а ти..............,колкото и да е смешно сигурно ще се радваш на наша загуба, щото видите ли така си бил казал! Вече изразих мнение че цифрите ти в ника са набора ти, ако е така, то си живял и в другата система, само да те светна, че лозунга който цитираш няма нищо общо с "априлската линия", а е на анархистите и есерите, чувал ли си за тях?! Малко преди ВОСР имало едно такова движени в Русия и от там идва този лозунг! Хайде сега малко да прочетеш география, да видиш на глобуса къде е България, къде е Куба, и да си направиш правилно сметката къде живееш и кого трябва да подкрепяш! Ако не ти харесва, лично ще ти купя билет за Куба ( еднопосочен), обещавам ти!

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Мнениеот chepondrev 1912 » 06 окт 2010 16:51

deepblue1963 написа:
chepondrev 1912 написа:

Честно да ти кажа,нито победата,нито загубата в мача с Куба ще промени радикално живота ми.Нито,пък,самочувствието ми.Там,където работя,ако квалификацията ми не е на ниво,това,че сме победили Куба няма да ми помогне.Тъй,че...Не избивам комплекси с такива мачове.

След като нито победата, нито загубата ще променят живота Ти, еле пък Самочувствието Ти, а е важно квалификацията Ти да е на ниво, какво правиш в този подфорум????
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Върни се в “Архив”