deepblue1963 написа:mistreated написа:Разбира се, че който не е с нас е против нас. Както казах - това е национален отбор по волейбол на България. Ако за теб това не означава нищо, за повечето хора тук означава много! Нормално е да се дразним от хора, които само плюят по момчетата, които единствени ни радват. Ти се съдра да ни обясняваш, колко сме слаби. Мислех, че след смазващата победа над Полша ще замълчиш, но явно съм те надценил.
Не,бе!Не си ме разбрал!По незнайни за мен причини,тук,в този форум,"слабандурниците" са кубинците,нали така?
Кой и къде е написал нещо подобно?! Или само ти така си го видял! Напротив, респект пред отбора от карибите, обаче няма защо пък излишно да ги надценяваме и по стара българска традиция да се подценяваме! Дори и да загубим от Куба, ние ще имаме очите пак да пишем тука, защото сме подкрепяли НАЦИОНАЛНИЯ си отбор, а ти..............,колкото и да е смешно сигурно ще се радваш на наша загуба, щото видите ли така си бил казал! Вече изразих мнение че цифрите ти в ника са набора ти, ако е така, то си живял и в другата система, само да те светна, че лозунга който цитираш няма нищо общо с "априлската линия", а е на анархистите и есерите, чувал ли си за тях?! Малко преди ВОСР имало едно такова движени в Русия и от там идва този лозунг! Хайде сега малко да прочетеш география, да видиш на глобуса къде е България, къде е Куба, и да си направиш правилно сметката къде живееш и кого трябва да подкрепяш! Ако не ти харесва, лично ще ти купя билет за Куба ( еднопосочен), обещавам ти!