Бахмааму, кво следва сега?Вулкан да изригне от Витоша?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GOLEADOR написа:Подуянският плач в темата ме кефи.Но нека ревът,така тренират за срещата им със Стойчо,който пак ще ги сложи там където винаги ги е слагал!![]()
![]()
daniel875 написа:GOLEADOR написа:Подуянският плач в темата ме кефи.Но нека ревът,така тренират за срещата им със Стойчо,който пак ще ги сложи там където винаги ги е слагал!![]()
![]()
Като гледам, че нямате пари, не знам какво ще противопоставите. Чужденците нямат никакво желание да останат в ЦСКА, не играят. Спукана ви е работата. Не, че ние сме нещо, но пък вие сте
daniel875 написа:W84me написа:2 спестени червени картона, още 5-6 непоказани жълти и явна дузпа за Пирин! Това е равносметката от този мач!
Сега вече съм по - голям оптимист за мача на 19.12. Щом като на "червените" не им дават нито един лев, значи те няма да имат сили да бягат. Друг е въпросът, че нашите ритнитопковци трябва да ги победят, и то категорично.
Teo написа:Да се стягат и да мислят за мача с подуяне, защото в тройката трудно ще се набутаме тая година! Купата трябва да я вземем на всяка цена!
Кировец написа:Teo написа:Да се стягат и да мислят за мача с подуяне, защото в тройката трудно ще се набутаме тая година! Купата трябва да я вземем на всяка цена!
Е, та за купата се конкурират същите,дето искат топ 3. Основна цел трябва да бъде предно класиране. Дори да отстраним Левски Купата остава далеч.
Така си мисля.
Teo написа:Като се разделим на 7-мици - всеки един мач ще бъде финал и не виждам как може да направим някаква серия, че да се получим промоция в тройката! Поне аз така мисля.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта