Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот danko_sot » 10 яну 2012 22:43

Иначе съм сигурен, че поне половината трансфери ще са сполучливи :)[/quote][/quote][/quote]

Шивач с тоя непрекъснат ентусиазъм и оптимизъм без никаква реална почва не ти давам повече от 15 години честно казано ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2012 22:50

шивача написа:
Кашчей написа:
шивача написа:
Аз не казвам, че са прави, но не мога да ги съдя съдя за това, че не искат да дават инфо на медиите, за да го правят си има някаква причина :roll: Иначе съм сигурен, че поне половината трансфери ще са сполучливи :)

Виж, ако договорите са подписани, новите би трябвало да са тръгнали заедно с отбора.Вярно, че има вероятност да се присъединят към отбора и в Гърция, но така или иначе информация ще излезе, защото няма как да се скрие.Не е ли по-добре да се каже официално, да започне подготовката както си трябва, а не с някакви мистерии и тайнственост.Лично за мен, в този бизнес е нормално да се пази тайна докато се водят преговорите, но да мълчиш дори при официализирана сделка си е много, много странно :roll:

По-добре е за нас и за журналистите, ама нали за това говоря, че го правят умишлено, те си знаят защо[заради ежедневната помия]. Гърнето каза преди 10на дни, че Зику са го продали още в началото на декември, както и Нелсън, ама не го обявиха, ни то и купувачите :roll: Пак казвам, не са прави за мен, но сигурно са прави за себе си!

Виж сега, за изходящите ми е ясно защо не ги обявяват веднага (разбираеми причини), но за уреден входящ, с подписан договор-това не мога да го разбера.Каква помия ще се излее при вече свършен факт, освен ако трансферите не са като на италианците през 2010-а?!

ПП-Между другото, никой не е спечелил война срещу журналистите, ако им отвори такава.Може да спечели дело, ако е прав, но такава война-никога.Всъщност, то си зависи и от самите журналисти, но не вярвам, че нашите са на ниво да бойкотират всякаква информация за клуба, в продължение на няколко месеца.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 яну 2012 22:51

danko_sot написа:

Шивач с тоя непрекъснат ентусиазъм и оптимизъм без никаква реална почва не ти давам повече от 15 години честно казано ;)

:lol: Не си първият, който ми дава 15, кашчей и той толкова ме даде, иначе съм 74 набор.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2012 22:56

шивача написа:
danko_sot написа:

:lol: Не си първият, който ми дава 15, кашчей и той толкова ме даде, иначе съм 74 набор.

Не споменавай всуе името Кашчеево, защото аз години не давам на никого.. да дойде да си ги вземе сам 8-)

За години не знам, обаче ми прави впечатление, че си много навътре в нещата, също като Кико 75 и PR CSKA-така убедено и тайнствено говорите, че да му се прииска на човек да ви сложи един проследяващ чип 8-) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 яну 2012 22:59

Кашчей написа:

Виж сега, за изходящите ми е ясно защо не ги обявяват веднага (разбираеми причини), но за уреден входящ, с подписан договор-това не мога да го разбера.Каква помия ще се излее при вече свършен факт, освен ако трансферите не са като на италианците през 2010-а?!

ПП-Между другото, никой не е спечелил война срещу журналистите, ако им отвори такава.Може да спечели дело, ако е прав, но такава война-никога.Всъщност, то си зависи и от самите журналисти, но не вярвам, че нашите са на ниво да бойкотират всякаква информация за клуба, в продължение на няколко месеца.

Защото журналистите плюят и те сега се опитват да им отмъстят като не им дават информация, демек работа. Трябва да минат поне 5-6 кръга за да ги обвиняват за футболисти -ментета. Вярно е, че никой не е спечелил война с журналя, ама на две ракии дуци и борисов може да са измислили брилянтна тактика, с която ги унищожат :) Няма да са месеци, ден-два и новите ще дойдат.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 яну 2012 23:00

Tommi написа:Спас върви по стъпките на Бербатов. :? Тръгва си от "Армията" без да е вкарал на "Вечния враг". :mrgreen:

И му пожелавам да стигне, където стигна Бербатов.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 яну 2012 23:03

Кашчей написа:

За години не знам, обаче ми прави впечатление, че си много навътре в нещата, също като Кико 75 и PR CSKA-така убедено и тайнствено говорите, че да му се прииска на човек да ви сложи един проследяващ чип 8-) :mrgreen:

:lol: Ти се бъзикаш с мен, ама това на подписа ми е това, което ще се случи. Както и че чакаме шивача да заиграе отляво на атаката ;)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 10 яну 2012 23:07

Доволен съм ,че продадохме Спас, това е единственото хубаво нещо през тази зима, а иначе хауса в ЦСКА от ден на ден става все по голям, то бива аматьорщина, но това което става с отбора в последните 2-3 месеца е направо срамно .

Шивач много си сигурен ти, че ще станем шампиони, искаш ли да се хванем на бас на каквото кажеш ,че няма да станем ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 яну 2012 23:14

шивача написа:
Кашчей написа:

Както и че чакаме шивача да заиграе отляво на атаката ;)

Това не е лоша идея, гледах го в един мач на младежите и той и онова момчче, дето играе в Италия бяха най-класните на терена. Сега се загледах в групата, която замина за Гърция. Има интересни имена като Грънчов, Кристиян Велинов(тва момче бек ли беше кво става с него, под наем ли беше, някой следи ли го да каже), Дечев, ама той вече нвтора-трета година е в отбора, време му е малко да мръдне нагоре. В халфовата линия Якимов, в който има много хляб и прогнозирам, че ще играе доста пролетта, Карачанака, Костов, няком Владимир Иванов имаше, юноша на ЦСКА, Радулович и той е взет. Може и други да имаше млади, но за тези се сещам. Чичо Пенчо ще им дава шанс, това поне е добра новина. Според мен с правилните и точни хора може да сглобим добър състав, но с тва смешно ръководство ще ни е много трудно да вземем титлата, пък и в крайна сметка като я вземе кво? Без ясна стратегия и програма за бъдещето нищо добро не ни чака
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 яну 2012 23:16

Joni_ написа:Доволен съм ,че продадохме Спас, това е единственото хубаво нещо през тази зима, а иначе хауса в ЦСКА от ден на ден става все по голям, то бива аматьорщина, но това което става с отбора в последните 2-3 месеца е направо срамно .

Шивач много си сигурен ти, че ще станем шампиони, искаш ли да се хванем на бас на каквото кажеш ,че няма да станем ?

Джони,хайде този път започни от някъде и кажи къде е хаоса?

Върни се в “Архив”