Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: ЦСКА ФАЛИРА
[offtopic]Най-хубавото нещо в такива иначе гадни новини е, че се събират накуп всички форумни провокатори и им лъсва злобата. Злобейте си - като изчезне ЦСКА, това няма да ви направи по-готини.
[/offtopic]

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
demon777 написа:doniobbb написа:demon777 написа:
Явно ти не можеш да разбереш това което не може да бъде убито не умира.
Закрито е името ПФК ЦСКА ЕАД
бате ти тъп ли си или да? Щом от УЕФА не ви дават да играете в Европа тва кво означава ??? Че сте друг отбор вече !!! "Синьото" и "неподкупно" БФС колкото и да ви признава , се вижда , че номерата на дребно не минават пред УЕФА. Всички други приказки са алабализми за пред хората от Ицо !
Виж сега когато сложиш двигател на Ферари в Жигула ще плащаш малък данък за 60коня щото привидно караш жигула ама не е баш така нали вместо да дадеш над 500 лева за всичките коне които вече имаш в колата
заради това УЕФА не ни дава да играем в европа ползваме чужд регистрационен номер и ни трябва винетка (визирам право на участие в уефа) за да излезем от града.
Бате , като карам Ферари ще си плащам квото трябва и няма да се правя на циганин да ми се смеят хората ! Сравнението, което даваш е крайно неуместно и знам, че вие гадно в момента , ама поне може да си признаете някои неща , вместо постоянно да се правите на луди и да падате още повече в очите на хората.

Последна промяна от doniobbb на 22 юни 2013 22:57, променено общо 1 път.
Re: ЦСКА в "Б" група!!!
Пловдивчанинът написа:Според мен ще играе в "А" група с лиценза на Любимец.
Предвид това, което съм написал по-горе, си мисля че единствения вариант е Любимец, защото те са сдружение по ЗЮЛНЦ и по закон могат да свикат общо събрание в по-кратки срокове.
Хубава новина ,сега остава и другия близнак да фалира и да не забравят да върнат титлите които си купиха с тези пари .
- delqnski47
- Контакти:
И аз си мисля,че ще вземем на Чавдар лиценза и ще почнем от Б,което не е изобщо страшно! 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Udoji90 написа:[offtopic]Най-хубавото нещо в такива иначе гадни новини е, че се събират накуп всички форумни провокатори и им лъсва злобата. Злобейте си - като изчезне ЦСКА, това няма да ви направи по-готини.[/offtopic]
[offtopic]Това си е събитието на деня, няма как да не е най-коментирано. Иначе си прав.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
T&T написа:Пловдивчанинът написа:Според мен ще играе в "А" група с лиценза на Любимец.
Предвид това, което съм написал по-горе, си мисля че единствения вариант е Любимец, защото те са сдружение по ЗЮЛНЦ и по закон могат да свикат общо събрание в по-кратки срокове.
Не съм чул Любимец да е обявен за продажба...
- za nas e toj religiq
- Контакти:
T&T написа:Според законите на България и правилниците на БФС ЦСКА или ще си остане ЦСКА с дълговете и ще играе в А група и евротурнирите или няма как да играе в А група. Справка от Търговския регистър показва, че към днешна дата няма постъпило обявление за провеждане на общо събрание на АД-тата на ЦСКА, Литекс, Нефтохимик и Чавдар, а съгласно Търговския закон за да бъде проведено законно общо събрание, то същото следва да бъде обявено в 30-дневен срок преди датата на насрочването му. Най-ранната дата на която може да бъде проведено общо събрание на горепосочените дружества е 24 юли и то ако това бъде обявено в понеделник на 24 юни, а всички знаем че първенството започва на 20 юли и няма как един отбор да започне с едно име, а да завърши с друго.
Аз за какво казвам че нямат и идея какво правят в момента

Армейче написа:za nas e toj religiq написа:Пловдивчанинът написа:Според мен ще играе в "А" група с лиценза на Любимец.
Няма как да стане , нов клуб почва от аматьорите ако ще и 6 лиценза да взима ( които всъщност нямада му трябват във В група )
И Ботев е нов клуб на 3 години. Защо не започнахте от "Б" Окръжна?
Ние сме спазили всички правилници,правеше се организация 6 месеца ,извадиха се всички документи ,разрешителни и удостоверения за почване от В група,ако всичко е често и според правилата се спазват сроковете вие дори и от Б окръжна не трябва да играете
Армейче написа:za nas e toj religiq написа:Пловдивчанинът написа:Според мен ще играе в "А" група с лиценза на Любимец.
Няма как да стане , нов клуб почва от аматьорите ако ще и 6 лиценза да взима ( които всъщност нямада му трябват във В група )
И Ботев е нов клуб на 3 години. Защо не започнахте от "Б" Окръжна?
Не сме нов клуб на 3 години, но тъй като си още малък/армейче си, а не армеец/ едва ли има смисъл да ти обяснявам надълго и нашироко. Накратко - Ботев започна от В група защото се осъществи вливане на Металик Сопот в Ботев Пловдив, което ни позволи да ползваме правото на участие за В група на сопотчани.