Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- jeff hardy
- Контакти:
Re: Ще ходите ли днес на протест? (тема за коментари)
Твърдо не. И не защото съм съгласен с назначението, съм, но нашият народ се заслужава това дередже. Имаше ли избори преди около месец? Имаше. Какво направи тоз народ - избра глупав пожарникар, комунисти, турци и диви фашисти да го представляват в парламента? Сега тоя народ заслужава да си сърба попарата! Даже искам още такива назначения, може пък да дойде малко акъл в главите на хората, но дълбоко се съмнявам. Ако си мислите, че ГЕРБ е опозиция, то директно се лъжете. Цвъки дори сам се изпусна, че е знаел за назначението. Хората зад Пеевски, да се броят Ирена Кръстева и Цветан Василев, станаха, това което са именно благодарение на ГЕРБ. КТБ сигурно от нищото получиха около 75% от държавните пари по времето на пожарникаря. Ирена Кръстева също си купи всички медии по това време, ама хората са глупави и късопаметни... А най-забавното е, че Пеевски и Цвъки се карат в парламента, като всъщност са си първи дружки... Ама нищо, да протестират, като са малоумни, това им остава
Levskar_forever написа:Не, тези протести организирани по facebook се организират от ГЕРБ. Не искам нито ГЕРБ нито тия на власт, но се видя, че народа ни е много прост и даже не знае как да протестира. Факт !

По-голяма глупост не бях чувал през живота си

Просто хората не искат меко казано съмнителния тип Д. Пеевски да ръководи националната сигурност на държавата. Нали доскоро ревяхме срещу Цуци Пудела. Ами че то Пеевски е същия аморален тип като Цуци. От трън та на глог. Уж щеше да има промяна, а то стана подмяна. Още повече, че явно е спуснат с парашут тоя дори на самите комунета, какво остава за българския народ. Затова беше протеста. Иначе герберастите какво има да ги обсъждаме - те са ясни
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
DANS написа:Levskar_forever написа:Не, тези протести организирани по facebook се организират от ГЕРБ. Не искам нито ГЕРБ нито тия на власт, но се видя, че народа ни е много прост и даже не знае как да протестира. Факт !
Ти си едни промит мозък,
вчера на протеста нямаше един мегафон, нямаше платена червена кола с озвучителна техника, нямаше нито една закрита с качулка наркоманска физиономия,
за сметка на това имаше десетки хиляди млади и интелигентни хора които искат правителството да не ги прави на маймуни!
Абсолютно си прав !!!
-
jeff hardy написа:Твърдо не. И не защото съм съгласен с назначението, съм, но нашият народ се заслужава това дередже. Имаше ли избори преди около месец? Имаше. Какво направи тоз народ - избра глупав пожарникар, комунисти, турци и диви фашисти да го представляват в парламента? Сега тоя народ заслужава да си сърба попарата! Даже искам още такива назначения, може пък да дойде малко акъл в главите на хората, но дълбоко се съмнявам. Ако си мислите, че ГЕРБ е опозиция, то директно се лъжете. Цвъки дори сам се изпусна, че е знаел за назначението. Хората зад Пеевски, да се броят Ирена Кръстева и Цветан Василев, станаха, това което са именно благодарение на ГЕРБ. КТБ сигурно от нищото получиха около 75% от държавните пари по времето на пожарникаря. Ирена Кръстева също си купи всички медии по това време, ама хората са глупави и късопаметни... А най-забавното е, че Пеевски и Цвъки се карат в парламента, като всъщност са си първи дружки... Ама нищо, да протестират, като са малоумни, това им остава
Браво рядко се срещат умни хора тук. Напълно си прав ! Аз бях по миналите протести и виках, но видях, че файда няма. То затова само пуберите останаха на тия протести, да хабят енергия

- Sofia_1914
- Контакти:
Народа реве , че е зле , а като дойдат избори пак гласува за ГЕРБ и БСП ? ? ! ! !
Antananarivo написа:Levskar_forever написа:Не, тези протести организирани по facebook се организират от ГЕРБ. Не искам нито ГЕРБ нито тия на власт, но се видя, че народа ни е много прост и даже не знае как да протестира. Факт !
Стига с тези заучени фрази!
Може да са заучени,ама е истина!
- South_Park
Не , напълно подкрепям Пеевски, даже ще му дам малко пари назаем ако му потрябват 

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
South_Park написа:Не , напълно подкрепям Пеевски, даже ще му дам малко пари назаем ако му потрябват
Абе,той ще те затрупа с пари! Нали ги произвежда...
Между другото, понеже си падам малко любител на теориите на конспирацията (ВСИЧКО Е ИСТИНА БЕ, ЧОВЕЧЕ!!1!!) та да споделя на съфорумниците какво четох напоследък. А именно, че всичко било кьорфишек. Става дума за инсценираното падане от власт на герберастите, което тикна държавата в изкувственосъздадена криза, последващата победа с огромни скандали (бюлетини, схеми, едно-друго) на комунетата и настоящия цирк. Идеята била, че едни милиони левове кредити трябвало да изчезнат и заради това се готвела огромна нестабилност и падане на борда за да се повтори ситуацията като през 97-ма. Не знам какво мислите вие по този въпрос, на мен ми се вижда малко филм, но то в тази параноична ситуация...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.