100 kila написа:foetuss написа:100 kila написа:Никакъв червен картон на повторението се вижда, че другия централен защитник е в наказателното Бодуров не е последен в отбрана като толкова знаеш защо нямаше червен картон при дузпата за македония срещу България това беше същата ситуация така, че никакъв червен картон може да се даде жълт.А при положението на Джордан защо нямаше дузпа ясно се вижда как пацо котенцето го спъва, а съдията даде жълт картон за симулация...
Не мисля, че си сериозен и това твоето си е чисто заяждане. Моля те кажи ми как видя, че не е последен защитник.Дори самото спъване отзад е чист червен картон, тоест два червени картона трябваше да му се дадат, но нека си говорим празни приказки и се правим на слепи. Ето, ще ти помогна, понеже ще говориш наизуст.
Аз се отказвам да приказвам с вас вие не падате по гръб.То човек да си приказва с вас е все едно да си говори с стената.Толкова не можете да приемете, че Литекс бяха ощетени.
Отказваш щото не си прав,или си за очен лекар.Човека ти показва,че Бодуров е последен и нарушението е отзад ама ти пак си квичиш едно и също.Да не говорим,че Бодуров беше сигурно за 2 червени картона - дори при дузпата да е жълт няколко пъти влиза в глезените на Генков.