Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот blue avalanche » 04 юли 2012 17:38

terata написа:
blue avalanche написа:
terata написа:Ами Пинто дека отива? Все пак нема да е вечно контузен...надявам се

Говоря за в момента.Контроли,евромачове...Пинто ще се лекува доста време.А и докато пак влезе във форма...

Най-вероятно обаче централна двойка ще са Ели и Иванов, а Старокин ще отиде на левия бек за ужас на Милен Христов :) :) :)

Може...Просто изразих своето виждане.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 юли 2012 17:44

Levskar_90 написа:С тая селекция от некадърници сме бита карта, тоя сезон Лудогорец ще станат шампиони с лекота.

Вън Тонев от Левски !

Влезох да почета, е те тази позиция за първи път я чувам (особено от наш варненски авер по известен като СЪР-а :lol: :lol: ) Само една забележка имам- пиши го това на всеки кръгъл час, за да ни го набиеш хубаво в тиквите, а и като казваш "вън от Левски", пиши го с големи букви бре пич, да си кажеш тежката дума, с тези малки буквички иначе звучи някакси неубедително и е като мънкане. Чат ли си? :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 юли 2012 17:52

В Израел: 20 000 долара провалиха трансфера на Милиев

Бранителят в последния момент поискал по-голяма заплата от Апоел Ирони
Трансферът на Йордан Милиев в израелския първодивизионен Апоел Ирони (Рамат Ашарон) пропаднал заради 20 000 долара, съобщават местните медии. Според информациите играчът в последния момент е поискал увеличение с 20 хиляди долара годишно на предложената му от клуба заплата.

Припомняме ви, че Милиев има договор с Левски, но от „Герена“ не смятат да разчитат на него следващия сезон. Играчът бе близо до трансфер като от Апоел Ирони бяха готови да го вземат, без да минава пробен период. В крайна сметка обаче разминаването около месечната заплата се превърнало в пречка и не се стигна до договор.

Милиев вече се присъедини към лагера на Левски в австрийската база в Линдабрун като не е ясно дали в крайна сметка ще остане при сините или ще продължи да си търси отбор.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 юли 2012 18:55

bono написа:Ти преди да даваш квалификации, запознат ли си с качествата и играта на тази звезда?

В момента мисля всичко качествено от юношите е в първия отбор и тренира, не може всички да имат договори и да са част от първия отбор.

Да, аз съм запознат, дори смея да твърдя, без да те познавам, че съм запознат много по-добре и от теб.Нееднократно съм гледал момчето и мога да ти кажа, че има много повече футбол в него, отколкото в Милиев, Иво Иванов и Диамунтен (да не кажа взети заедно).Това, че се контузи тежко, не означава, че футболните му качества са се изпарили.

А ти приятелю, който си толкова запознат обясни ми две неща.Щом най-доброто от школата е в момента с първия отбор, то кажи ми:
1) Тодор Гочев, след като играеше в един набор с Асен Георгиев, защо Асен беше капитан, а не вездесъщия Тошко?
2) Отново за Гочев - този пикльо, който си позволи да загърби отбора, който го изгради като играч, и плю на името на отбора, за да си търси късмета по израелските картофени ниви, с какво е по-добър от момчето, което беше истински биткаджия и истински капитан на терена - Асен Георгиев?

Ако мислиш, че има логичен отговор - слушам, а ако не - то просто не спори относно неща, с които не си запознат ...

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 04 юли 2012 19:10

Добре де някои се оливате вече с това мрънкане.Нали искахте юноши в отбора, е има десетина юноши в отбора, колко повече до 20 ли да ги докараме.Ако Асен Георгиев наистина беше толкова добър едва ли щеше да подпише с Ботев Враца.

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 04 юли 2012 20:28

Ахаха по-добре Прохазка дефанзивен от Йовов или още по-добре някой юноша, който си играе такъв , а не се преквалифицира от нападател в защитник ...:D но пък Илиан си знае работата ! А кога ли ще дойде този така търсен нападател все пак евроквалификациите наближават вече :(

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 04 юли 2012 20:55

Според мен се работи вече по 2-ри или 3-ти вариант за нападател.Много се проточиха преговорите вече и си мисля, че вариант 1 е извън сметките (дано бъркам тотално) :|

way
Контакти:

Мнениеот way » 04 юли 2012 21:06

Левски1914 написа:Ахаха по-добре Прохазка дефанзивен от Йовов или още по-добре някой юноша, който си играе такъв , а не се преквалифицира от нападател в защитник ...:D но пък Илиан си знае работата ! А кога ли ще дойде този така търсен нападател все пак евроквалификациите наближават вече :(

В момента преквалифицира П.Илиев и затова се бавят нещата

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 юли 2012 21:17

Няма страшно, Батков ша купува пет нападателя! Тонев му козирува, а Сашко Сталийски осребрява чековете! Разни пещерняци и тем подобни фигури с наслада гледат сеиря, а Иван Мачев сичкото си лев дава на Батков, да си има да си арчи!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 юли 2012 21:28

Работата отива към НИКАКЪВ нападател...Така я виждам аз!Но-всяко зло,за добро!

Върни се в “Архив”