С риск да се изложа , ще взема и аз малко отношение към мача и изказванята до тук.
Започвам със заглавието на темата...
Защо Левски трява да се отстрани от А група а Локо Пд не примерно? Нима след Локо - Ботев нещата бяха напълно нормални в сравнение с изцепки на част от публиката? Сигурно Борат е ходил да се бие със Селяците по Ложата че да го вадят отбора от А група?
Единственото наказание за това нещо ще е Лишаване от домакинство най-вероятно поредно

Нищо че и по другите стадиони стават тия неща пък наказания няма

Разбираш ли Гонзо сигурно е дебнал Тройчо Стоилов за да каже пред него на Йовов влезни да съсипеш мача (като го направи печелим 3те точки предполагам при положение че резултата е 1:0 и след 15 мин. имаше интересни положения само пред ловешката врата)
Защо се очаква от Литекс да са недоволни от съдийството като си ги подпряха здраво

Нали чак като 2та отбора се оплачат от съдията се счита че е свирил слабо

Все пак те благодарение на съдията се добраха до точката:)
Всички картони били заслужени

)) Тия дето се изказвате така по темата сте следващите съдии в родното ни първенство.
Как се свирело на герена? Ми факт е че последните 4 мача се свири ДОСТА ВИДНО СРЕЩУ ЛЕВСКИ от 7-8 дуспи е свирена 1 срещу черно море... Да не говорим какви бяха тези на ЦСКА - Локо Сф...
Линк-а с Италия - Ирланди... Еми бате и аз да ти пуснем кръв нормално да ме изгонят само дето оная руса балеринка след ФАЛОВЕТЕ на Еньо си ставаше като първия пич.
Щом като Гонг е синя медия защо дори ЧЕРВЕНИЯ САШКО ДИКОВ оспори 90 % от съдийските решения?
И накрая ми аз мога да кажа че мутрите на гриша ганчеш ме набиха след мача без причина? Ма аз нали съм никой няма да ми се обърне внимание а на важните клечки може. Такъв е случая с точ финансов директор на Литекс.