petko.h.markov написа:И твоята не е лесна.А кой ще остане без отбор все още не е ясно.
Бай Петко, моята си е лесна, верно е! Но да видим твоята колко ще е трудна?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
petko.h.markov написа:И твоята не е лесна.А кой ще остане без отбор все още не е ясно.
CSKA 78 написа:Кашчей написа:Конане, 31-и май е към края си, а ти ни обеща, че ще си режем вените днес. Аз седя с изваден скалпел и само чакам новината, за да ги режа. Кога ще я пуснат от БФС?!
Чакай си! Аз съм доволен от днешния ден! А, ти ако не си, тогава отиди да изпиеш едно уиски, или няколко с 1982!![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Кашчей написа:Teo написа:Защо никой не си зададе въпроса, защо не се търси отговорност на хората довели ЦСКА София до това дередже?
@ Важно е да се опетни името на ЦСКА и гледат безучастно, но ние едвали не, трябва да спазваме всички възможни правила и закони!
Някой хората падат от космоса
Имате ръководство, то ще не търси отговорност?! Кой да я търси, Боби ли.. и с какво право?!

CSKA 78 написа:Кашчей написа:Той с какво е останал заеби, но ти кажи, след като има две дружества с отбори на "Др. Цанков" 3 в София, ти на кой отбор си фен
На ЦСКА! А, ти фен на кой отбор си? Дунав 1, Дунав 2 или Дунав 3? Знаеш какво те питам!![]()

golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Кашчей написа:CSKA 78 написа:Кашчей написа:Конане, 31-и май е към края си, а ти ни обеща, че ще си режем вените днес. Аз седя с изваден скалпел и само чакам новината, за да ги режа. Кога ще я пуснат от БФС?!
Чакай си! Аз съм доволен от днешния ден! А, ти ако не си, тогава отиди да изпиеш едно уиски, или няколко с 1982!![]()
От кое си доволен? От пореднат абезумна словесна безсмислица ли? Ако ПФК ЦСКА не бъде фалиран бързо, то ще напусне сам БФС..а а ако бъде фалиран ще остане ли?! Ка пъ един припознавач не ми даде отговор на този въпрос!!!
1982 написа:От кое си доволен, от това, че оня си е "объркал" ЕГН-то ли ??! .... ако чаткаше нещата, щеше да ти стане ясно, че това е доста лош знак ....
HekakaB написа:Конане казвай за кое да викаме, че вече много омотано стана....![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта