mistreated написа:Вече един син фен, който по принцип доколкото знам е съдия, ти отговори достатъчно кратко, точно и ясно, че дузпа няма. Всички други твои бръщолевения ги оставям без коментар. Само ще допълня относно победите ни, като гости над отбори от първата седмица - ако четеш моите мнения преди всяко гостуване щеше да забележиш, че винаги съм казвал, че не играем добре навън. И това съм го подчертавал дори преди гостувания, като това на Нефтохимик. За мачът в Пловдив няколко пъти казах, че е троен и днес развитието му показа, че съм бил напълно прав.
Да, загубихме от Ботев със смешна дузпа. Да, вие загубихте в Стара Загора със смешна дузпа. Разликата е, че ние създадохме положения и то никак не малко, върнахме гола и натискахме да вкараме втори. Вие във Варна и срещу Берое нямахте никаква идея какво да правите на терена, след като ви поведоха
Е, това все е нещо. Част от бръщолевенията ми ще бъдат потвърдени от Генов в пред банята, но това не ме бърка особено. Бръщолевението ми за Удоджи 90 надали има някой с мозък, който да го оспори. Не помня син фен да ми е обяснявал, че дузпа няма, но и това не е важно. Аз достатъчно често влизам в тежки спорове със сини фенове , та този или онзи да влияе на преценката ми. С удовлетворение виждам поканата да чета мненията ти-явно гафа отпреди няколко дни е хванал дикиш. Обаче аз чета твоите мнения и знам какво си казал, за разлика от теб. Но пак не разбрах колко победи имате като гост в първата седмица.
За нас знаем. И понеже някой спомена, че не заслужаваме даже коментар, си налягаме парцалките.
Всъщност аз исках да изравните, но нямаше как да стане. Идеята ви в атака е феноменална. Работи само срещу Сухия и Любимец, ГД и прочее. Евентуално.
И накрая-днес никой не работеше на строежа на стадиончето в Пловдив. Но никой не каза, че е спрян???